E.Riss zdobył 6 pkt w twoim zakładzie ( pkt z jokerów się nie liczą ) więc weszło ci na styk ????Swindon - Leicester
Eric Riss over 5.5 @2.0 iforbet. 8 pkt
Ta niska linia wynika chyba z tego, że Riss zaliczył na torze w Swindon kiepski występ jako gość w ekipie Rakiet (1 pkt bodajże).
Nie sądzę, że to się powtórzy, Niemiec zaskakuje co raz bardziej, jego wyniki oscylują w granicach 8-10 pkt. Nie zdziwi mnie jak będzie wiódł prym wśród gości i pójdzie z jokera. Dodam, że za Pawła jest z/z więc dodatkowy start dochodzi. ????
Faktycznie, masz rację, w takim razie mogę mówić o sporym farcie ????E.Riss zdobył 6 pkt w twoim zakładzie ( pkt z jokerów się nie liczą ) więc weszło ci na styk
zrobili po 4 pkt -ale jedną "3" miał Bradley Wilson a Huckenbeck żadnej więc PRZEGRAŁEŚ w forbet .Swindon Robins - King's Lynn Stars 20:30 eleven
Bradley Wilson-Dean vs Kai Huckenbeck (2) 2.00 forbet zwrot
Swindon sie dziś przejedzie po gwiazdkach, w składzie jakim przyjechali nie liczę na cuda.
Kai Huckenbeck dla mnie jedna z niewielu postaci w barwach gości który się dziś tu może postawić, w ostatnim meczu tych drużyn fajny występ 12+2 (3,1*,2*,3,u,3)- co prawda pod szóstką, dziś wystawiony na czwórce.. jednak liczę ze powalczy.
forbet daje go w parze ze słabiutkim Bradleyem Wilson-Deanem
ten u siebie: 3 (0,1,2,w/u) przeciwko asom, z piratami: 4+1 (2*,1,1,0) i z gwiazdami 2 (0,0,1,1)
Kurs 2.00 na niemca w mojej ocenie trzeba zagrać : )
rozważam "płatny" komplet Doyla @ 2.02