>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sezon 2008/09

mmaaciek 0

mmaaciek

Użytkownik
Juz 9 sierpnia rusz francuska Ligue 1.
Sezon zapowiada się naprawdę ciekawie, OL może juz nie mieć tak łatwo w zdobywaniu tytułu na krajowym podwórku.
Konkurencja solidnie się wzmocniła , zwłaszcza OM , ale Bordeaux też powinno być mocniejsze niż w ubiegłym sezonie . Ciekawi mnie jeszcze bardzo postawa PSG ,mogliny w koncu coś zaprezentować oraz klub Polaka Waldemara Kity Nantes. Kanarki montuja niezłą ekipę , więc powinny się załapać do europejskich pucharów.
A na koniec i tak wygra Lyon, przynajmniej wg mnie ????
Oto rozkład pierwszej kolejeczki:
AC Le Havre - OGC Nice
AJ Auxerre - FC Nantes
AS Monaco - Paris Saint Germain
Girondins Bordeaux - SM Caen
FC Sochaux - Grenoble Foot
Stade Rennes - Olympique Marseille
Le Mans UC 72 - FC Lorient
Olympique Lyonnais - FC Toulouse
Valenciennes FC - AS Saint Etienne
A wy co sądzicie o nadchodzącym sezonie ??

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Hmm dla mnie Lyon nadal ma mocny sklad ale mysle ze OM powalczy co do Bordeaux czy powalcza ,? dla mnie raczej nie moze miejsce 4-6 ? Ciekawi mnie PSG , tak jak poprzednik powinni wziasc sie za siebie po kilku transferach i pokazac na co ich stac ,ja jak co sezon kibicuje Saint Etienne i mam nadzieje ze Gomis i spolka powalcza o dobre lokaty , na pewno fajnie bedzie poogladac Klasnicia w Nantes , tyle na teraz reszte pokaze murawa.

Co do pierwszej kolejki fajnie zapowiada sie mecz pomiedzy Monaco a PSG , obie ekipy beda chcialy dobrze zaczac inauguracje w Ligue 1, ale ja predzej jestem za PSG niz moim zdaniem srednim Monaco . Drugim fajnym meczem bedzie pojedynek OL z Toulouse , lecz moim zdaniem mistrz Francji nie powinine przegrac tego meczu , wiecej napisze w dzialach na dana kolejke ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Lyon chyba pokaże po raz kolejny zdominuje Ligue 1
Końcowa tabela:
1.O.Lyon
2. O.Marsylia
3. ? (Bordeaux, PSG, Nantes, Auxerre ? ???? )
Jednym słowem może być ciekawie ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Zobaczymy co pokaże Marsylia zrobili ciekawe transfery ale żeby walczyc z Lyonem każdy zespół musi grac większą częsc sezonu na bardzo dobrym poziomie. PSG także może w tym sezonie o coś powalczyc. Auxerre według mnie to środek tabeli albo i niżej. Z beniaminków najwyższe miejsce zajmie moim zdaniem Nantes

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mam nadzieje że w tym roku wkońcu Marsylia powalczy o majstra bo już mam dosyc dominacji Lyonu :p Groźne zapewne będzie także PSG, które dobrze by było aby wkońcu włączyło się do walki o wyższe cele niż utrzymanie jak w ostatnim sezonie ;)
Napewno uważniej będziemy śledzili losy AJ Auxerre z racji że będą tam występowac Dudka z Jeleniem ????
Z beniaminków jak Sutek uważam że Nantes zajmie najwyższą pozycje. A spadek ? hmm trudno przewidziec ale typuje Grenoble,Lorient i Caen ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Lorient według mnie nie spadnie bo u siebie zdobędą sporo punktów według mnie. Lorient to nie takie słaby zespół moim zdaniem spokojnie uchronią się przed spadkiem do Ligue 2

Do góry Bottom