Kto wygra ciezko powiedziec na tym poziomie sa transfery jeszcze i beda jacys nowi zawodnicy ktorzy podciana niektore druzyny jak zwykle ????
Poki co to sporo sie zmienila druzyna Palermo - sprzedali Amauriego, Barzagli i Zaccardo moim zdaniem dobrzy pilkarze, ale zakupili mniej znanego Lanzafame z Bari, ktory gra conajmniej na poziomie
serie A i dobrego pomocnika Liveraniego. Zobaczymy co ta druzyna bedzie mogla zdzialac w nowym skladzie, ale zawsze na nich liczylem w lidze
Milan - w zeszlym sezonie slaba druzyna moim zdaniem, maja swoje gwiazdy ale niewiele im to daje. Teraz doszedl Ronaldinho, Abbiati na bramke ... nie wiem czy im to wiele pomoze, sadze ze pozycja koncowa w okolicach 5 jak dobrze.
Lazio - zeszlym sezonie przez Lotito ktory stwierdzil ze druzyna nie potrzebuej wzmocnien nawet do
LM opadli troszke. Teraz patrzac po "zakupach" Carrizo na bramce z Rover plate , w koncu jakis porzadniejszy bramkarz mam nadzieje ze sie sprawdzi, bo ta druzyna potrzebowala kogos pomiedzy mlodym niedoswiadczonym Muslera i starym Ballottą. Szkoda ze sprzedali Behramiego bo ladnie gral ale reszta pozycji niezle sie prezentuje.
Bardzo cenie zawodnikow jak LAdesma, Kolarov, Rocchi, Pandev, Cribari, do tego doszli Makinwa i Stendardo takze mysle ze jak jeszcze wzmocnia troche obrona to sa predentami na gorne pozycje nie mowie o 1 ale w gornej 5tce moze ?
Inter, Roma - co tu duzo pisac od paru lat rywale o 1 miejsce maja ekipe, maja trenerow, oby 2 sklady bez wiekszych zmian takze na pewno gorna polka.
Juventus- kupili do skladu postawowego wlasciwie tylko Poulsena, ale ich sklad nie jest zly. Tez mysle gorna polka, kto wie moze w tym roku zawalcza o scudetto ale watpie w to. Zapewnili sobie mozna by bylo powiedziec nastepce Del Piero - Mlodego Giovinco chlopak na prawde ma talent mam nadzieje ze go nei zmarnuje.
Reasumujac - spodziewam sie znow walki meidzy Roma a Interem i proby dolaczenia sie do tej walki ze strony Juventusu, Fiiorentiny moze nawet i Udinese i Lazio.
Ciezko cokolwiek powiedziec po suchych skladach jak zadnego powaznego meczu jeszcze nikt nie gral
Pozdro