>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

serwis sms jak to działa?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Witam mam pytanie dotyczące tego w jaki sposób, weźmy tu pod uwage serwisy bukmacherskie, informują swoich użytkowników o rozliczeniu kuponu za pomocą SMS-a. Czyli jak to funkcjonuje może ktoś ma jakiś poradnik jak to działa chodzi mi żeby komputer informował mnie sms-em o jakimś wydarzeniu.
czy potrzebny jest serwer jakie oprogramowanie. Wszystko co wiecie lub macie lektury do których mogę się odnieść to serdecznie proszę.

guzior 6

guzior

Użytkownik
Można taskerem to zrobić :p Tyle, że w 99% przypadków bramki sms wymagają wpisu jednorazowego kodu specjalnego.
Jeśli znasz bramkę SMS, która nie wymaga wpisywania takowego kodu to nie ma problemu ????
Zapisujesz w taskerze żeby kopiował CI wynik z jakiejś strony livescore i wklejał go do bramki sms, a następnie wysyłał na określony numer.
Oczywiście prędkość musiałbyś sobie sam już dostosować, np. co 20 minut wysyłał wynik.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
już nawet mi nie chodzi o wynik tylko np, żeby mnie zawiadamiał sms-em np co 3 godziny żebym wzial proszek. Da sie to zrobic na jakims darmowym serwerze? Ma ktos jakieś info?

Do góry Bottom