>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Serwer głosowy FB

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
witam, ostatnio tak pomyślałem czy aby nie byłoby głupim pomysłem założenie serwera głosowego na FB. Polegało by to na tym, że został by założony TeamSpeak 3/Mumble i userzy forum by podczas obstawiania meczy siedzieli i mogli głosowo konsultować się w dość dużej grupie osób, przebiegało by to znacznie sprawniej niż pisząc. Kwestia finansowa raczej nie gra tutaj roli, gdyż dla tak wielkiego forum sponsoring np od svoice.pl byłby formalnością. Celem tego projektu byłaby wzajemna pomoc w zakładach LIVE i nie tylko, wspólna analiza i działanie. Zapraszam do dyskusji

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Z całym szacunkiem dla Twojego pomysłu, ale myślę że to nie jest dobre rozwiązanie ???? patrząc na to co dzieje się w HP (nie zawsze ale często) to na takim głosowym czacie byłaby rzeź :razz:

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
ale chyba się nie zrozumieliśmy, to byłby oddzielny program (http://www.teamspeak.com/), nie żaden czat umieszczony na forum. Po prostu TeamSpeak ten byłby podczepiony pod forum, podane byłyby IP na którym ludzie by siedzieli i kulturalnie rozmawiali w odpowiednich do tego pokojach. Nie łączyłoby to się z postami na forum itp. Tak wygląda taki serwer, oczywiście działy, rangi itp można modyfikować. http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scrn/91000/91176/teamspeak-13.jpg

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Mówisz o kulturze na TS&#39;ie kiedy takową kulturę trudno zachować nawet nie w DnTM a odpowiednich działach? No proszę...
Poza tym: we wspomnianych DnTM ile osób siedzi? 50-100? I jak Ty to sobie wyobrażasz żeby każdy mógł się wypowiedzieć i nie wchodzić sobie w głos? Jak miałem zebrania klanowe to powyżej 10 osób robił się taki harmider, że trudno było dojść do głosu jak i kogokolwiek zrozumieć... No i już teraz są sytuację gdy ktoś rzuca &quot;peffką&quot; w HP a nie w dziale czy swoim temacie i z pretensją, że nikt nie skorzystał. W przyszłości miałoby być tak, że rzuci typem do 3 osób na TS&#39;ie?
Jestem zdecydowanie na nie, imo nie przyda się to nam.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
TAPATALK mogę zrozumieć, ale ten serwer głosowy? Nie obraź się ale to jest totalnie głupi pomysł i choć ja o tym nie decyduje to na pewno nie zostanie to wprowadzone.

Do góry Bottom