M 0 michalw Użytkownik Październik 14, 2010 #1 Witam. Mam taką sprawę postawiłem kilka meczy na 1 kuponie w STS. Jeden z meczy nie odbył się zgodnie z planem (mecz Serbia-Włochy). I co teraz z moim kuponem, reszta meczy się sprawdziła. Proszę o pomoc.
Witam. Mam taką sprawę postawiłem kilka meczy na 1 kuponie w STS. Jeden z meczy nie odbył się zgodnie z planem (mecz Serbia-Włochy). I co teraz z moim kuponem, reszta meczy się sprawdziła. Proszę o pomoc.
367 bludek Użytkownik Październik 14, 2010 #2 http://forum.bukmacherskie.com/f190/przerwany-mecz-49257.html#post1892968
M 0 michalw Użytkownik Październik 14, 2010 #3 Czyli jak dobrze zrozumiałem ten mecz będzie po kursie 1?
13,8K ramzesa Forum VIP Październik 14, 2010 #4 Czyli jak dobrze zrozumiałem ten mecz będzie po kursie 1? Kliknij aby rozwinąć... Tak, rozliczą Ci resztę a ten policzą jako zdarzenie wygrane z kursem 1,00 :razz:
Czyli jak dobrze zrozumiałem ten mecz będzie po kursie 1? Kliknij aby rozwinąć... Tak, rozliczą Ci resztę a ten policzą jako zdarzenie wygrane z kursem 1,00 :razz: