>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Serbia (Super Liga) 2013/2014

Status
Zamknięty.
radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Habitpharm Javor - Rad Belgrad
Rad strzeli @ 2,2 bet365 Wynik: 1:2 ✅

Spotkanie pomiędzy dwunastym (2-3-3) i szesnastym (1-1-6), czyli ostatnim zespołem serbskiej Super Ligi. W ośmiu spotkaniach gracze Rad strzelili tylko trzy bramki. Dlaczego więc taki typ? Javor to typowy średniak, któremu ostatnimi czasy wiedzie się całkiem nieźle. Remis 0-0 na boisku Partizana był sporym osiągnięciem, okupionym 5 żółtkami i kilkoma kontuzjami. Javor zagra bardzo ofensywnie (na 3 napastników), a gwiazdą zespołu jest dobrze znany Leńczykowi i dużej grupie kibiców w Polsce Sotirovic. Rad gra zazwyczaj dwójką lub trójką napastników (Mihajlovic, Pavlovic i Djurdjevic), ale ich skuteczność nie była do tej pory najwyższa. Rad w zeszłym sezonie był wyżej notowany (7) niż Javor (10) a różnica pomiędzy nimi wynosiła aż 11 pkt. Na stronie internetowej Radu wszyscy odgrażają się, że mimo słabej sytuacji w klubie dobrze przepracowali okres przerwy reprezentacyjnej i jadą na mecz z Javorem po 3 punkty. Zresztą, skoro nawet Partizanowi byli w stanie strzelić bramkę w Belgradzie (3-1), to dlaczego nie o wiele słabszemu Javorowi? Kurs 2,2 jest sporo przesadzony, dlatego warto go pobrać.

Otrzymane punkty reputacji: +3
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Serbia-Puchar
Spotkanie:Cukaricki-Jagodina
Typ;1
Kurs:2.50
Buk:William Hill
Analiza:
Jagodina zdobyła Puchar w poprzednim sezonie,ale myślę ,że teraz odpadną w tej rundzie ze stabilnym finansowo Cukaricki.Gospodarze są obecnie na 3 miejscu w lidze gdzie u siebie potrafili pokonać Crvene Zvezde 2-0,po za tym swój następny mecz będą grali w niedziela a goście już w sobote.U gości nie zagrają El Monir z powodu zawieszenia , Dusko Djukic i Josip Projic kontuzje.Pod znakiem zapytania stoi występ Milana Djurića , Vukasica Tomicia i Predraga Randjelovicia.Trener Cukaricki powiedział, że jego zespół na pewno zagra na100% w tym meczu i spróbuje awansować do ćwierćfinału. Kursy są bardzo dobre i na pewno warto spróbować .

waski1133 105

waski1133

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna || Serbia || Super Liga || 30.11.2013 || 13:00
Spotkanie: Javor Ivanjica – Jagodina
Typ: X2
Kurs: 1,55
Bukmacher: bet365

Analiza:

W meczu czternastej kolejki serbskiej Super Ligi dojdzie w sobotę do spotkania Javor Ivanjica – Jagodina. Będzie to przedostatnia kolejka przed przerwą zimowa.
Javor zajmuje w lidze jedenaste miejsce z dorobkiem czternastu punktów, co tak naprawde daje mu tylko jedno oczko przewagi nad miejscem oznaczającym grę w barażach o utrzymanie. Piłkarze z Ivanjicy wygrali zaledwie jedno z ostatnich dziesięciu spotkań (1:0 ze słabą Slobodą Užice). Wyniki nie napawają więc optymizmem, Myślę, że i piłkarze i kibice i sztab szkoleniowy chcą by ta runda się już skończyła i liczą na wzmocnienia lub przynajmniej na lepsze przygotowanie na rundę wiosenną. Jeżeli chodzi o grę na własnym stadionie to sytuacja tutaj wygląda ciekawie. W pierwszym meczu tego sezonu (11 sierpnia) Javor pokonał u siebie wicemistrza kraju Crvene Zvezdę Belgrad. Wydawał się więć, że druzyna do sezonu jest przygotowana świetnie. Od tamtej pory jednak, aż do dzisiaj kibice w Ivanjicy nie zobaczyli zwycięstwa swoich ulubieńców (4 porażki i 2 remisy).

Jagodina zgromadziła do tej pory 21 punktów, co plasuje ją na piątym miejscu w Super Lidze. Jednego punktu brakuje jej do miejsca premiowanego grą w europejskich pucharach w przyszłym sezonie. Goście sobotniego meczu grają ostatnio bardzo dobrze. Poza potknięciem dwa tygodnie temu, kiedy przegrali z OFK Belgrad 2:3, wygrali 4 ostatnie mecze. Wszystkie bez straty gola, wszystkie przewagą co najmniej dwóch bramek. W ostatniej kolejce pewnie rozprawili się z mocną Vojvodiną 3:0. Forma ostatnimi czasu jest więc naprawdę dobra.

W zeszłym sezonie oba zespoły spotkały się aż czterokrotnie. Dwa razy w lidze i dwa razy w pucharze krajowym. Trzy z tych meczy wygrała Jagodina. Jedyne zwycięstwo Javora to wygrana w pierwszym meczu pucharu Serbii 1:0, w rewanżu Jagodina odrobiła jednak straty z nawiązką i po zwycięstwie 4:1 awansowała do kolejnej rundy a ostateczniej wygrała cały puchar.

Nie widzę żadnego powodu by jutro słabo grający Javor miał odnieść zwycięstwo z będącą w świetnej formie pod koniec rundy Jagodiną. Kurs na zwycięstwo gości dochodzi nawet do 2,94 w Marathonbecie. Bardzo mnie to kusiło, bo moim zdaniem jest zdecydowanie zawyżony. Postanowiłem jednak zagrać asekuracyjnie X2 po również bardzo atrakcyjnym kursie 1,55 w bet365 .

emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Bośnia i Hercegowina Liga Premier
Godzina:
15:30
Spotkanie: Sarajevo - Velez
Typ:
Sarajevo
Kurs: 1.33

Bukmacher: eXpekt

Analiza: Czwarta drużyna w tabeli jaką jest Sarajevo, podejmuje drużyne gości z
miejsca 7. Goście w tym spotkaniu bez graczy których zaznaczyłem poniżej na obrazku
kolorem czerwonym. Na 19 spotkań jakie rozegrały ze sobą obie ekipy to 9 wygrała
drużyna Sarajevo, padło 9 remisów i tylko raz wygrali podopieczni drużyny Velez.
Sarajevo dość często na własnym obiekcie odnosi spotkania z przewaga dwóch
bramek nad rywalem i myślałem tu nad handi ale nie mam żadnego info na temat
absencji w drużynie gospodarzy tak więc gram tu tylko na czystą wygraną i myślę
by to jeszcze z czymś połączyć, ale to jest akurat w tym momencie najmniej
istotne. Sarajevo u siebie bilans 6/3/2 !

..nie mogłem znaleźć temu dla Bośni i Hercegowiny tak więc wstawiłem
ten typ dla sąsiadującej z nimi Serbii.

emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
Liga Bośnia i Hercegowina: 30.03.2014 ➤ 16:30
Spotkanie: Siroki - Radnik
Typ: Siroki @ 1.30 ➤ BetVictor
Na 9 spotkań jakie zostały rozegrane między tymi drużynami to 7 wygrali z Siroki,
w tym dwa ostatnie to wygrana 4:1, oraz 1:0 dla Siroki. Drużyna Siroki w roli gospodarza
bardzo mocna, wnet ten mecz dzisiejszy prosi się o handi, ale bukmacherzy nie
dali szerokiej oferty na to zdarzenie. Taka ciekawostka, drużyna Siroki od 2011 roku na
swoim boisku przegrała tylko raz i to z drużyną Čelik. Dzisiejsza drużyna gości
ma serie trwającą od sześciu spotkań na wyjeździe bez wygranej. Jeśli to spotkanie
wygra Siroki, to może wskoczyć na pierwsze miejsce w tabeli bo dwie pierwsze
drużyny przed nimi mają już 25 kolejkę za sobą.

yeah_bunny 34

yeah_bunny

Użytkownik
Puchar Ligi Serbskiej
Spotkanie: Jagodina - OFK Beograd
Typ: Jagodina (-1)
Kurs: 2,10
bukmacher: sportingbet

Wynik: 2:0 ✅

W pierwszym meczu Jagodina wygrała w stosunku 2:1 i do rewanżowego pojedynku podchodzą w roli faworyta. Ich rywalem będzie OFK Beograd, który krótko mówiąc jest w potężnym kryzysie. Ostatnie 10 spotkań i bilans: 1 wygrana, 1 remis i aż 8 porażek (w tym 6 ostatnich z rzędu). W lidze zajmują przedostatnie miejsce, które niestety skazuje ich na spadek. Podejrzewam, że o ile w pierwszym meczu chcieli się dobrze pokazać przed swoją publicznością to w tym spotkaniu całkowicie odpuszczą, aby dalej walczyć w lidze. Jagodina przed własną publicznością spisuje się bardzo dobrze. Nie licząc porażek z Partizanem i Crveną Zvezdą pokonują każdego. Ostatnia wpadka na własnym boisku z nie tak groźnym rywalem zdarzyła im się w sierpniu ubiegłego roku. Stawiałbym tu na zwycięstwo ze spokojnym handicapem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom