>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Serbia 2016/2017

Status
Zamknięty.
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP

Pozwoliłem sobie założyć ten temat, bo tutaj już podział na grupy mistrzowską i spadkową a takiego tematu nie ma jeżeli chodzi o bieżący sezon ;)

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Serbia, Super Liga grupa spadkowa
Godzina: 17:00
Spotkanie: FK Spartak Subotica - FK Metalac Gornji Milanovac
Typ: 1
Kurs: 1,74
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Spotkanie piłkarskie w najwyższej klasie rozgrywkowej w Serbi w grupie spadkowej. Tabela wygląda tak:

Ligę Serbską pod względem zasad można porównać do naszej, bo tutaj też po 30 kolejkach następuje podział na grupę mistrzowską i spadkową a punkty są też dzielone. Jest to potkanie 1 kolejki po podziale na grupę mistrzowską i spadkową. W zasadniczej części sezonu Spartak Subotica u siebie zanotował 4 zwycięstwa, 6 remisów i 5 porażek, natomiast ich rywal na wyjeździe ma bilans 2 zwycięstw, 6 remisów i 7 porażek. W ostatnim czasie drużyna FK Metalac znajduje się w bardzo kiepskiej dyspozycji i w ostatnich 7 spotkaniach w lidze 6 z nich przegrała i 1 zremisowała. Spartak też nic wielkiego nie gra ale u goście tego meczu po ostatnich wynikach zrobiło się bardzo nerwowo i nieprzyjemnie. Prezydent klubu pan Dragoljub Vukadinovic zawiesił 3 piłkarzy, obrońców Otasevicia (27 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i Pavlovicia (9 występów w tym sezonie) i napastnika najlepszego strzelca w zespole Jovanovicia (21 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie) za to że bojkotują trenera i, że na facebooku zamieścili zdjęcia przy piwku ;) Ponadto dodał, że trener nadal cieszy się zaufaniem. Jak widać w klubie jest jakiś problem na lini trener-zawodnicy-prezydent. Atmosfera przed meczem za dobra nie jest i z tego powodu stawiam tutaj na gospodarzy. U nich takich konfliktów nie ma i mogli w spokoju i harmonii przygotowywać się do tego spotkania. U gości za to chyba zamiast skupiać się na tym spotkaniu wszyscy bardziej myśleli o zaistniałej przykrej sytuacji. Jeżeli większa ilość piłkarzy jest przeciwko trenerowi to mogą dziś specjalnie przegrać to spotkanie, bez walki aby pokazać kto tak naprawdę rządzi ;) Tak to niestety w tych czasach bywa, że jak trener zacznie graczom nie pasować to przegrywają mecz za meczem aby go zwolniono i po problemie. Tutaj właąnie na takie coś się zanosi i gram na zwycięstwo Spartaka Suboticy. Więcej o tej całej sytuacji można przeczytać pod linkiem poniżej:
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga-plej-of/47039/metalac-suspendovao-trojicu-igraca-predsednik-vukadinovic-im-porucio-ne-mogu-oni-da-smene-vanica
✅ 3-1

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serbia, Super Liga grupa mistrzowska
Godzina: 19:00
Spotkanie: FK Radnicki Nis - FK Vozdovac
Typ: 2
Kurs: 5,95
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Bardzo mnie w tym spotkaniu zdziwiły kursy ale o tym za chwilę na początek tabela grupy mistrzowskiej:

Oba zespoły o nic już nie grają i jest to mecz o pietruszkę więc tym bardziej kursy wystawione przez buki na to spotkanie mnie dziwią. Dla mnie jest to mecz 50/50 a nawet z lekkim wskazaniem na gości ze względu na absencje u gospodarzy o czym będzie na koniec i stąd wolę spróbować zagrać na wygraną Vozdovac. Gospodarze u siebie zanotowali 7 zwycięstw, 4 remisy i 4 porażki, natomiast Vozdovac na wyjazdach ma bilans 7 zwycięstw, 1 remisu i 7 porażek. Dla obu drużyn sezon skończony, udało im się awansować do grupy mistrzowskiej ale nie mają tutaj szans na walkę o europejskie puchary więc trzeba tylko dograć te kilka spotkań i udać się na urlopy. Próbowałem się tutaj czegoś doszukać dlaczego na gości jest tak duży kurs ale jedyne czym chyba buki się tutaj kierowały wystawiając takie liczby, to chyba to, że Vozdovac nigdy nie wygrał na wyjeździe z tym, zespołem. Jednak zawsze musi być ten pierwszy raz i liczę, że dzisiaj ta sztuka im się uda ???? Ostatnie wyniki między tymi zespołami:

Na koniec jeszcze kilka słów o nieobecnych na to spotkanie. Kadrowo w lepszej sytuacje są goście, bo u nich nie ma problemów z absencjami i wszyscy piłkarze są do dyspozycji trenera. Jeżeli chodzi o zespół Radnicki Nis to oni zagrają dzisiaj bez obrońców Zivkovicia (14 występów w tym sezonie) i Volkova (6 występów w tym sezonie) a wątpliwe są występy pomocników Tomicia (8 występów w tym sezonie) i Stojanovicia (26 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie) i czy ostatecznie któryś z tych zawodników zagra będzie wiadomo przed samym meczem ale skoro to mecz o nic to wątpię, że trener gospodarzy będzie z nich korzystał. Według mnie buki popełniły błąd wystawiając takie kursy, bo oba zespoły sąsiadują w tabeli mają zbliżony potencjał , o nic już nie walczą i raczej myślałem, że kursy będą tutaj zbliżone. Skoro tak to wolę iść w stronę drużyny na którą jest dużo wyższy kurs.
⛔ 3-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom