Dyscyplina: Piłka Nożna -
Serbia, Super Liga grupa mistrzowska
Godzina: 19:00
Spotkanie: FK Radnicki Nis - FK Vozdovac
Typ: 2
Kurs: 5,95
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Bardzo mnie w tym spotkaniu zdziwiły kursy ale o tym za chwilę na początek tabela grupy mistrzowskiej:
Oba zespoły o nic już nie grają i jest to mecz o pietruszkę więc tym bardziej kursy wystawione przez buki na to spotkanie mnie dziwią. Dla mnie jest to mecz 50/50 a nawet z lekkim wskazaniem na gości ze względu na absencje u gospodarzy o czym będzie na koniec i stąd wolę spróbować zagrać na wygraną Vozdovac. Gospodarze u siebie zanotowali 7 zwycięstw, 4 remisy i 4 porażki, natomiast Vozdovac na wyjazdach ma bilans 7 zwycięstw, 1 remisu i 7 porażek. Dla obu drużyn sezon skończony, udało im się awansować do grupy mistrzowskiej ale nie mają tutaj szans na walkę o europejskie puchary więc trzeba tylko dograć te kilka spotkań i udać się na urlopy. Próbowałem się tutaj czegoś doszukać dlaczego na gości jest tak duży kurs ale jedyne czym chyba buki się tutaj kierowały wystawiając takie liczby, to chyba to, że Vozdovac nigdy nie wygrał na wyjeździe z tym, zespołem. Jednak zawsze musi być ten pierwszy raz i liczę, że dzisiaj ta sztuka im się uda ???? Ostatnie wyniki między tymi zespołami:
Na koniec jeszcze kilka słów o nieobecnych na to spotkanie. Kadrowo w lepszej sytuacje są goście, bo u nich nie ma problemów z absencjami i wszyscy piłkarze są do dyspozycji trenera. Jeżeli chodzi o zespół Radnicki Nis to oni zagrają dzisiaj bez obrońców Zivkovicia (14 występów w tym sezonie) i Volkova (6 występów w tym sezonie) a wątpliwe są występy pomocników Tomicia (8 występów w tym sezonie) i Stojanovicia (26 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie) i czy ostatecznie któryś z tych zawodników zagra będzie wiadomo przed samym meczem ale skoro to mecz o nic to wątpię, że trener gospodarzy będzie z nich korzystał. Według mnie buki popełniły błąd wystawiając takie kursy, bo oba zespoły sąsiadują w tabeli mają zbliżony potencjał , o nic już nie walczą i raczej myślałem, że kursy będą tutaj zbliżone. Skoro tak to wolę iść w stronę drużyny na którą jest dużo wyższy kurs.
3-0