>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

securityp

N 0

nikitin

Użytkownik
„SECURITYP” pomaga dobrać oryginalne kombinacje kursów i stawek na zdarzenia, co skutecznie zwiększa szansę wygranej (+portfel, yield, historia gry - wszystko w jednym pliku Excela).
Zapraszam na stronę..............
Przepraszam, ale jestem w trakcie wprowadzania kilku istotnych zmian w arkuszu &quot;securityp&quot;, które poprawią jego skuteczność i w tej sytuacji zawieszam jego udostępnianie na edysku.

okolowski 0

okolowski

Użytkownik
Logowac mozna sie bez problemu.

Bardzo ladnie to wyglada, ale osobiscie mam prosbe czy moglbys na przyklad ustawic caly ten securitybet pod jedno - dwa zdarzenia i wkleic tutaj screena, badz chociaz rozpisac mniej wiecej jak sie tym dobrze poslugiwac?

Z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam.

marwi 0

marwi

Użytkownik
no qrde, a ja nie moge sie zalogowac. ile wazy ten pliczek? moze ktos doda go jako zalacznik do posta albo wysle mi na mail&#39;a? na wszelki wypadek podam mail&#39;a: marwi82(at)gmail.com

okolowski 0

okolowski

Użytkownik
Nie mozna niestety dodac jako zalacznik bo wazy ponad 256kb. Ale jak cos to pisac na prive maile moge powysylac bo i tak sie nudze w pracy.

//Do Ciebie juz poszlo Marwi.

marwi 0

marwi

Użytkownik
Nie mozna niestety dodac jako zalacznik bo wazy ponad 256kb. Ale jak cos to pisac na prive maile moge powysylac bo i tak sie nudze w pracy.

//Do Ciebie juz poszlo Marwi
dzieki wielkie. zaraz zobacze co tam ciekawego wymysliles ????

Do góry Bottom