L 45 laha Forum VIP Październik 31, 2005 #1 Mam mały problem ze screenem :| Chec wysłać kumplowi screen z MB i teraz jak to zrobić bo niemoge dojść ( jeśli powiecie ALt=print screen to jeszcze jak potem wklejic to do painta) Pilne :!: Pozdrawiam
Mam mały problem ze screenem :| Chec wysłać kumplowi screen z MB i teraz jak to zrobić bo niemoge dojść ( jeśli powiecie ALt=print screen to jeszcze jak potem wklejic to do painta) Pilne :!: Pozdrawiam
A 0 aero Użytkownik Październik 31, 2005 #2 Alt + print screen a później w paincie bierzesz edycja i tam wciskasz wklej. Albo zamiast tego wszystkiego ctrl +v
Alt + print screen a później w paincie bierzesz edycja i tam wciskasz wklej. Albo zamiast tego wszystkiego ctrl +v
L 45 laha Forum VIP Październik 31, 2005 #3 Ale ja mam te "Wklej" nieaktywne gdy nacisne alt+print screen (poprostu jest szare)
42 hubert_23 Forum VIP Październik 31, 2005 #4 naciskacz Print screen otwierasz painta naciskasz ctr+v czasem nie masz wyłaczonego scorll locki w panita wkleja ci sie owy scren jezeli ci cos nie dzila to sprawdz czy aby nie masz wyłaczonego scroll lock
naciskacz Print screen otwierasz painta naciskasz ctr+v czasem nie masz wyłaczonego scorll locki w panita wkleja ci sie owy scren jezeli ci cos nie dzila to sprawdz czy aby nie masz wyłaczonego scroll lock