>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

screen ;)

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Witam Panowie ! Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sie robi screeny i jak sie wkleja na forum, np do mojego tematu. Tylko żeby był widoczny cały screen, a nie żeby trzebabyło powiększać miniaturki. Z góry dziękuje

PzDr Agent00typer :-D

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
wciskasz print screna na klawiaturze, w paincie dajesz wklej, zapisujesz na dysku screena, pozniej wchodzisz na imageshack.us i wrzucasz na serwer i pozniej koncowy efekt przedstawiasz dajac tagi i masz :}

roy. 187

roy.

Forum VIP
o_O przeciez paintem to nawet dzieci potrafia sie obsluzyc. Masz taki kwadrat z przerywanymi liniami, klikasz i zaznaczsz pole potem wycinasz, czyscisz obraz i wklejasz.

snajper2008 0

snajper2008

Użytkownik
witam tez nie wiem jak sie wkleja te screny ???? mam zapisany na dysku screen pomniejszony o obcięty i co mam dalej zrobic??? bo ja tylko wiem jak dac miniaturke zdjeca ale nie wiem jak wkleic do tematu calego screna prosze o odp moze byc na PW ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
Wchodzisz na IMAGESHACK.US wrzucasz swoj screen, pozniej wchodzisz na forum i masz taki maly zolty kwadracik w pasku pomocy gdy piszesz posta, klikasz i wklejasz url jaki dostales na imageshack.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Szukam osoby o umiejętnościach na co najmniej średnim poziomie jeśli chodzi o obróbkę, najlepiej Photoshop, ale niekoniecznie - to już wasza brocha w jakim programie. Potrzebuję małego fotomontażu - gg 3027910 / mail [email protected]

Do góry Bottom