>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Scottish Challenge Cup 2008/09

Status
Zamknięty.
fabregas 498

fabregas

Forum VIP

W najbliższą sobotę startuje szkocki Challenge Cup. Jest to jeden z trzech pucharów i jednocześnie jest uważany za ten najmniej prestiżowy. Biorą w nim udział tylko drużyny z 1st, 2nd i 3rd Division, a więc ten turniej wyłoni najlepszą drużynę z niższych lig szkockich.
Oto jak prezentują się kursy w ofercie bukmachera Bwin:

Zapraszam do pisania własnych propozycji. ;-)

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Dwie propozycje...
Clyde - Annan Athletic 1✅✅✅ @ 1.28 Bet365
Moim zdaniem jest to najpewniejsze spotkanie tej rundy. Annan Athletic to nowa drużyna w szkockim futbolu, która znalazła się tutaj dzięki bankructwie Gretny. Drużyna jest wciąż w trakcie przygotowań, zbierania sztabu szkoleniowego, a nawet samych zawodników dlatego ciężko mówić o jakimkolwiek zgraniu. Co więcej jest to na razie drużyna półamatorska bo zarządu po prostu nie stać aby zatrudnić samych zawodowców. Clyde to zespół drugoligowy, który często dochodzi do półfinałów tego pucharu więc w tym meczu nie ma innej opcji niż zwycięstwo gospodarzy.
Wynik: 2:0
Brechin - East Fife 2✅✅✅ @ 2.50 Bwin
East Fife to drużyna, która może w najbliższych latach zdominować niższe ligi szkockie. Mając bogatego sponsora jest niemal drugą Gretną, choć nie życze im takiego końca. Wracając do meczu... gospodarze zagrają bez pomocnika Garyego Fusco, który nabawił się kontuzji w sparingu z Hibernianem. Tymczasem East Fife może wystąpić z nowym napastnikiem z Dunfermline Steviem Crawfordem. Po za tym w ataku zagra Paul McManus, który był najlepszym strzelcem swojej ligi w ubiegłym sezonie. W wywiadzie dla ESPN trener gości powiedział ze jest zadowolony ze swojej drużyny i liczy w tym meczu na zwycięstwo. Kurs na &quot;2&quot; jest bardzo dobry i myślę, że wart zaryzykowania.
Wynik: 0:1
Po za tym widziałbym &quot;1&quot;✅✅✅ w meczu Ross County - St. Johnstone ale coś więcej napisze jeśli znajde jakieś ciekawe info.;-)

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Na dziś zostało przełożone jedno spotkanie pomiędzy East Stirling i Ayr United. Najważniejsza informacja to, że mecz ten odbędzie się na neutralnym stadionie w Stenhousemuir. Gospodarze to od kilku lat jedna z najgorszych drużyn w szkockiej piłce. W ostatnim sezonie zajęli przedostatnie miejsce tylko dzięki problemom finansowym Forfar. Tymczasem Ayr to typowy średniak 2nd Division ale do tego meczu przystępuje nieco osłabiony i dlatego nie gram ich dzisiaj. Nie wiem jak ważnymi postaciami w zespole są ci nieobecni ;-) ale jest to początek sezonu więc może zdarzyć się niespodzianka. ;-)

180michal 17

180michal

Użytkownik
Mecz: East Stirling - Morton
Typ: 2 ✅
Dzisiejsze rozgrywki w Challenge Cup rozpoczną zespoły East Stirling oraz Morton. Rok temu oba zespoły również spotkały sie w tych rozgrywkach i wtedy padł wynik 4:0 dla zespołu Morton. Dzisiaj również faworytem w tym spotkaniu są piłkarze gości, a inny wynik niż ich zwycięstwo będzie sporą niespodzianką. Zespół gospodarzy gra obecnie w 3rd. Division w Szkocji. Na dotychczasowe dwa spotkania w lidze, piłkarze East Stirling zaliczyli zwycięstwo oraz porażkę. Gospodarze w 1 rundzie w Challenge Cup wygrali 2:1 z zespołem Avr. Zespół Morton gra w 1st. Division, czyli drugiej ligi. W obecnym sezonie również rozegrali 2 spotkania, które oba zakończyły się remisem. Jak już wspomniałem faworytem w dzisiejszym meczu są piłkarze Morton, którzy na 6 dotychczasowych meczów z zespołem East Stirling wygrali 5, oraz raz zremisowali. Mam nadzieje że tym spotkaniu wygra faworyt i to zdecydowanie, pokazując przy okazji miejsce w lidze gospodarzy.
Wynik: 0-3 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom