>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Schody przy wyplatach- pytania przy tel kontakcie od nich

T 2

teresa1978

Użytkownik
Kilka dni temu zlecilem swoja pierwsza wyplate na moneybookersa z konta. spodziewalem sie ze beda chcieli scan dowodu i jakis rachunek ale nie spodziewalem sie ze beda jeszcze dzwonic do mnie. pytali doslownie o wszytsko , pomjajac imie nazwisko miejsce zamieszkania, date urodzenia. ostatnie logowanie ,ile lat ( moglem mu powiedziec by sobie odjal skoro wczesniej pytal ktory rocznik jestem od 2008 roku ) w co gram - w jakie dyscypliny najwiecej , ile wyplacam , adres email. troche niepokjujace jest to jesli nastepne konto bede musial zalozyc na kogos innego i to nie ja bede odpowiadal na pytania. jesli zaloze na ojca to ojca bede musial dac do telefonu a nie na wsyztskie pytania bedzie znal odp jesli na koncie korzystac nie bedzie. taka inf dla innych i nauczka dla siebie ., trzeba wyciagnac wnioski i tyle .pozdr . mial ktos takowa sytuacje????????????

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
konto zakłada się na swoje dane osobowe a nie kogoś innego ...
wtedy problemu nie ma

T 2

teresa1978

Użytkownik
konto zakłada się na swoje dane osobowe a nie kogoś innego ...

wtedy problemu nie ma
sure , ale ciekawe co zrobisz jak ci zablokuja konto lub dadza ci limit na granie . pewnie bedziesz posluszny i zrezygnujesz z gry u nich tak??

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Do mnie już dzwonili w wakacje 2006roku jak wypłacałem parę tysięcy. Po postu jak się kombinuje to trzeba mieć wszystko na &#39;cacy&#39; przygotowane, bo nigdy nie wiadomo czy jakiś bukmacher nie zadzwoni.

M 0

m4rian

Użytkownik
teresa1978 najlepiej napisz wszystko o co ciebie pytali będize to przestroga na innych ???? Poza tym patrząc na twój login&quot;1978&quot; to masz 18 lat więc nie zakładaj konta na tate ????

T 2

teresa1978

Użytkownik
teresa1978 najlepiej napisz wszystko o co ciebie pytali będize to przestroga na innych ???? Poza tym patrząc na twój login&quot;1978&quot; to masz 18 lat więc nie zakładaj konta na tate ????

Marian jak ci na twoim koncie zaloza limit na granie za 10 zl to tez zalozysz konto na tate. mame czy siostre

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Marian jak ci na twoim koncie zaloza limit na granie za 10 zl to tez zalozysz konto na tate. mame czy siostre
I właśnie taka jest smutna prawda, że jakoś trzeba walczyć z limitami...
Zwłaszcza uciążliwe jest to na małych rynkach, gdzie odpowiednia oferta jest czasem tylko u jednego buka. Żeby zagrać coś niestety ale trzeba grać na kilku kontach...
A tak w ogóle to bet365 dzwoni do klientów w &quot;dziwnych&quot; przypadkach. :kwasny4565:

T 2

teresa1978

Użytkownik
I właśnie taka jest smutna prawda, że jakoś trzeba walczyć z limitami...
Zwłaszcza uciążliwe jest to na małych rynkach, gdzie odpowiednia oferta jest czasem tylko u jednego buka. Żeby zagrać coś niestety ale trzeba grać na kilku kontach...

A tak w ogóle to bet365 dzwoni do klientów w &quot;dziwnych&quot; przypadkach. :kwasny4565:

hehe dokladnie moze nawet na kilkunastu roznych bukach trza miec konta

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original

taaa? np.?
ja tam chce kasę wpłacać do tygodnia ????
chociaż nie mam co się bać to moje 1 konto tam :p

samadi 2

samadi

Użytkownik
mi tam nigdy nie dzwonią bo nie podaje numeru telefonu i mam swięty spokoj. Nie trzeba podać numeru telefonu w większości buków więc po co podajecie ;) ??

L 237

lookash

Użytkownik
mi tam nigdy nie dzwonią bo nie podaje numeru telefonu i mam swięty spokoj. Nie trzeba podać numeru telefonu w większości buków więc po co podajecie ;) ??
ja tam nawet jak jest obowiązkowy to podaję sąsiada ???? ...ale większość firm nawet nie trudzi się w ew. weryfikacji danych czy coś dzwoniąc przez telefon...

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja miałem taką sytuację w bet365
Wpłaciłem sobie na EURO kase i nie dali mi bonusu 100% o którym dostałem info w meilu. Babka się ciągle wypierała że już dali a ja sie z nią kłociłem i nagle telefon dzwoni a moja siostra sie komórką bawiła więc patrze a tam zastrzeżony więc odrzuciłem. A babka mi na czacie pisze że sie do mnie nie może dodzwonić. A nic nie napisała że ma taki zamiar. Przez koma też się pytała co gram i że może po młych kursach a ja jej grzecznie odpowiadałem i nawet jej przytoczyłem regulamin aż wreszcie nie miała co powiedzieć to kazała chwile poczekać. Patrze i dostałem kase a babka znowu dzowni i przeprasza bo system nie zaktualizował mojego konta i takie tam i jeszcze raz przeprasza.
Prócz tego dzownili do mnie jeszcze z kilku poker roomów i chcieli dane osobowe.

A 2

algorytm

Użytkownik
Sory za słowa ale popierdolony bukmacher.Wplacalem poprzez MB wygralem kase obrotu dokonal lacznie x2 kwota wplacona chce wyplacic na konto bankowe a oni ze nie moge!!!

Parodia kazdy bukmacher w tą strone pozwala wyplacac a oni nie co to ma byc do cholery jasnej z tym głupim bukmacherem

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
riplej
sposob wplaty determinuje sposob wypłaty mistrzu .tak jest u wiekszosci jesli nie u wszystkich buków.

Do góry Bottom