>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

-Scena wielka otwarta, typy Boga czy Czarta- (by szalikowiec)

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
Statystyki kuponów #1-#20
Trafione: 11
Nietrafione: 8
Zwroty: 1
Zysk/strata: 19,15
Yield: 5,44%
Mała notka. Błędy przy stawkowaniu i widać efekty. Od teraz stała stawka, muszę pomyśleć jeszcze jaka, ale chyba zostanie 30 zł. Ani mniej, ani więcej. Pierwszy tydzień ukazał moją słabą stronę i do końca miesiąca planuję to wszystko poprawić.
Pozdrawiam!

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
Ahh, który to już powrót, liczę, że ten już na stałe. Stawki od dzisiaj podawane w jednostkach. Budżet nieokreślony, jednak wszystkie typy grane w rzeczywistości. Może jeszcze dziś pojawi się coś z LE.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
Cały dzień w głowie mam mecz Wisły. Wszystko wskazuje na pewne zwycięstwo Fulham, jednak odpuszczam, gdyż mam złe przeczucia.
Pod lupę biorę za to mecz grupy pomiędzy Atletico Madryt, a Udinese Calcio. Bukmacherzy faworyzują zdecydowanie w tym meczu graczy z Madrytu, jednak czy aby słusznie? Prawda, że w ostatnim meczu pokonali dość pewnie graczy Realu Saragossa, jednak czy to aż taki wielki wyczyn? Miałem okazję widzieć ich 2 mecze w tym sezonie: 1) z Barcą, o którym nie ma raczej o czym wspominać, a także 2) mecz z Granadą, w którym po prostu bili głową w mur. Zmiany w ataku są zdecydowanie na niekorzyść Atletico. Nie umniejszam tutaj umiejętności Falcao, jednak Forlan i Kun radzili sobie o niebo lepiej. Wracając jeszcze do meczu z Granadą. Atletico zupełnie nie radziło sobie z mądrze ustawioną obroną graczy gości, a także raziła nieskuteczność. A doskonale wiemy, że gra Udinese to w szczególności świetna defensywa. I to ta świetna gra w tyłach daje im póki co 2 miejsce w Serie A i liderowanie w Lidze Europejskiej. Goście jednak przyjeżdżają dzisiaj na Vicente Calderon osłabieni. Brakować będzie Antonio Di Natale (8/7), Giampiero Pinzi (8/0) i Gabriela Torje (8/0). Jednak ja nie skreślałbym ich w dzisiejszym pojedynku. Atletico gra z nożem na gardle, a wiemy, że takie mecze są ciężkie. Do tego Udine potrafi wyprowadzać dość groźne kontry, więc ja skłaniam się dzisiaj ku zawodnikom z Włoch. Przewiduję zacięty mecz bez dużej ilości bramek i proponuję takie typy:
⚽ Atletico Madryt vs Udinese Calcio
Typ: Udinese Calcio +1 @ 2.11
Stawka: 2j || pinnaclesports
⚽ Atletico Madryt vs Udinese Calcio
Typ: under 2.5 @ 1.971
Stawka: 3j || pinnaclesports

Do góry Bottom