domel
Forum VIP
SC Magdeburg - SG Flensburg-Handewitt 32:36
1.80 10.00 2.20 BAW
----------------------------------------------------------------------
ostatnie mecze gospodarzy:
HSV Hamburg : SC Magdeburg 23 : 19
SC Magdeburg : HSG Nordhorn 32 : 27
VfL Pfullingen-Stuttgart : SC Magdeburg 26 : 26
ostatnie mecze gosci:
SG Flensburg-Handewitt : TBV Lemgo 39 : 31
HSV Hamburg : SG Flensburg-Handewitt 27 : 27
SG Flensburg-Handewitt : MT Melsungen 42 : 27
Na początku chciałbym wszystkich zaprosić na mecz do TV (DSF) jeśli ktoś ma możliwość niech zobaczy sobie ten mecz będzie to mecz bardzo ciekawy i bardzo widowiskowy zobaczycie w nim to co najlepsze jest w piłce ręcznej! Co do meczu myślę ze zakończy sie on zwycięstwem Flensburga ta ekipa jest w bardzo dobrej formie grają bardzo efektownie i efektywnie ich ostatnia wygrana z Lemgo jest na to dowodem. Magdeburg ostatnio nie ga za dobrze w LM przegrali u siebie z Barcelona a mieli ten mecz wygrać! jutrzejszy mecz zapowiada sie bardzo interesująco wiec napewno sie skuszę i go sobie zobaczę :wink: dodam jeszcze ze gospodarze zajmują 4 pozycje w tabeli a goście 3 ich statystyki Magdeburg u siebie 6-0-0 ???? Flensburg na wyjazdach 4-1-1
Mój typ: 2 a jeśli nie chcecie ryzykować to X2 :wink:
1.80 10.00 2.20 BAW
ostatnie mecze gospodarzy:
HSV Hamburg : SC Magdeburg 23 : 19
SC Magdeburg : HSG Nordhorn 32 : 27
VfL Pfullingen-Stuttgart : SC Magdeburg 26 : 26
ostatnie mecze gosci:
SG Flensburg-Handewitt : TBV Lemgo 39 : 31
HSV Hamburg : SG Flensburg-Handewitt 27 : 27
SG Flensburg-Handewitt : MT Melsungen 42 : 27
Na początku chciałbym wszystkich zaprosić na mecz do TV (DSF) jeśli ktoś ma możliwość niech zobaczy sobie ten mecz będzie to mecz bardzo ciekawy i bardzo widowiskowy zobaczycie w nim to co najlepsze jest w piłce ręcznej! Co do meczu myślę ze zakończy sie on zwycięstwem Flensburga ta ekipa jest w bardzo dobrej formie grają bardzo efektownie i efektywnie ich ostatnia wygrana z Lemgo jest na to dowodem. Magdeburg ostatnio nie ga za dobrze w LM przegrali u siebie z Barcelona a mieli ten mecz wygrać! jutrzejszy mecz zapowiada sie bardzo interesująco wiec napewno sie skuszę i go sobie zobaczę :wink: dodam jeszcze ze gospodarze zajmują 4 pozycje w tabeli a goście 3 ich statystyki Magdeburg u siebie 6-0-0 ???? Flensburg na wyjazdach 4-1-1
Mój typ: 2 a jeśli nie chcecie ryzykować to X2 :wink: