>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Save the money by Tenthu

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
W temacie będę podawał typy które autentycznie gram. Bukmacherkę traktuję jako zabawę, nie jako źródło dochodów dlatego zaczynam od wpłaty 40 PLN do buka internetowego i zobaczymy czy uda mi się ten kapitał jakoś pomnożyć.
Temat założony po to byście mogli skorzystać z moich statystyk, które i tak chciałem zacząć prowadzić, a skoro mam je zapisywać na kartkach, albo w excelu to wolę tutaj.
Mile widziane komentarze i plusy (podziękowania) za typy z których skorzystaliście ;)

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
Kapitał początkowy to 44,93zł

Zaczynamy od nieco asekuracyjnego typu:
Niemcy - Holandia Powyżej / Poniżej 2,5 gola

Typ: Powyżej
Kurs: 1,75
Stawka: 2,93
Możliwa wygrana: 5,12

Analiza w dziale typy dnia
Jedyna różnica taka, że tam dawałem over 3,5 natomiast tutaj tak jak pisałem - bardziej asekuracyjnie
+ 5,12 - miałem rację żeby zagrać bezpieczniej, bo na over 3,5 nie wystarczyło - chociaż miałem nadzieję, że Holandia też coś ustrzeli

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#2 :hokej:
HK SKP Poprad - HK 36 Skalica
Powyżej / Poniżej 5,5 gola

Kurs: 1,65
Stawka: 2,00
Możliwa wygrana: 3,30

Typ wzięty od
grzeg232. Sam też trochę posprawdzałem i choć nie znam się zbytnio na hokeju to ostatnio trochę go gram i wierzę, że tutaj są naprawdę duże szanse na over.
✅ 3,30 :cool: Już po drugiej tercji weszło

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#3 ⚽
Kolumbia - Argentyna

Typ: 2
Kurs: 2,00
Możliwa wygrana: 4,00

Wiem, że Argentyńczycy grają poniżej oczekiwań, ale to jest po prostu moim zdaniem niemożliwe żeby zawiedli kolejny mecz. Oni dzisiaj muszą wygrać jeśli chcą żeby ktokolwiek się z nimi liczył w tych eliminacjach! Liczę dziś na przebudzenie Albicelestes
✅ 4,00 :browar565: brawo Messi i Aguero

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
Na noc takie trzy singielki z hokeja. Wydają mi się dość pewne dlatego liczę, że rano dobrze rozpocznę dzień ????
#4 :hokej: Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes

Kurs: 1,87
Możliwa wygrana: 3,74
⛔ 2
niestety, padło dziś bardzo dużo overów, ale akurat nie w tym meczu :razz:

#5 :hokej: Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche
Typ: 1 (60&#39;)
Kurs: 1,90
Możliwa wygrana: 3,80
✅ 3,80
Pingwiny bardzo pewnie ;)

#6 :hokej: Boston Bruins - New Jersey Devils
✅ 3,80
Tutaj jednak diabły powalczyły i mało brakowało, a w 60&#39; padłby remis :mrgreen:

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
Wczorajszy dzień jak najbardziej na plus. Oby tak dalej ;)
Dziś nie widzę za to kompletnie nic do postawienia z piłki nożnej, dlatego poczekam do nocy to znów puszczę jakiegoś NHLa. Natomiast już teraz napiszę moim zdaniem bardzo fajny typ na ligę brazylijską
#7 ⚽ Ceará - Corinthians
Kurs: 2,30
Stawka: 1,97
Możliwa wygrana: 4,53

Dlaczego taki, wydawać by się mogło ryzykowny typ? Otóż postawiłem nie tak dawno na dzisiejszych gospodarzy w meczu z Santosem. Santos zagrał rezerwami i zrobił tym samym prezent Cearze, która przecież walczy o utrzymanie. Niestety okazało się, że drużyna ta jest tak strasznie cienka, że nie była w stanie wygrać na własnym boisku z drugim składem teamu ze środka tabeli (która grała o pietruszkę). Dziś również zagrają przed własną publicznością, ale ze znacznie silniejszym zespołem jakim jest Corinthians. Co więcej, oni, w przeciwieństwie do Santosu jeszcze o coś walczą. Konkretnie walczą o mistrzostwo kraju z Vasco Da Gamą (obie drużyny mają dokładnie tyle samo punktów). Zatem myślę, że goście wystawią dziś najmocniejszy możliwy skład i w związku z tym rozniosą słabiutkich gospodarzy, którzy nie wykorzystali swojej szansy w poprzednim spotkaniu. Dziś szanse na oddalenie się gospodarzy od strefy spadkowej są nikłe, bo nikt im zadania ułatwiał nie będzie.
✅ 4,53 to to ja rozumiem - ostatnio wtopa przez te sierotki z Ceary, a dzisiaj byli przewidywalni jak flaki z olejem

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#8 :hokej: Avangard Omsk - Metallurg Novokuznetsk

Typ: Poniżej
Kurs: 1,72
Stawka: 2,02
Możliwa wygrana: 3,47

Dwie mocno uderowe drużyny ze świetnymi golkiperami w bramkach. Ma być under i basta! ????
✅ 3,47 1-2 po dogrywce :cool:

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#9 ???? I. Andreev - M. Berrer
Możliwa wygrana: 3,50

Taki szybki tenisik. Berrer lepiej wygląda na hali, jest w lepszej formie i jest zeszłorocznym zwycięzcą tego turnieju. Myślę, że spokojnie do pyknięcia
✅
3,50 :jupisdfgdfg: just like i said

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#10 :hokej: Dynamo Riga - SKA St. Petersburg

⛔ 2,00 ????
bez komentarza
STATYSTYKI:
ilość podanych typów: 10
ilość trafionych typów: 8
ilość nietrafionych typów: 2

skuteczność: 80%
w sumie postawiłem: 20,92 zł
w sumie wygrałem: 31,52 zł
zysk na czysto: 10,60 zł
stan konta: 55,53 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#11 :hokej: Red Bull Salzburg - Vienna Capitals
Typ: 1
Kurs: 1,80
Możliwa wygrana: 3,60

Nie dość, że drużyna lepsza vs. słabsza z samej zasady, statystyk i aktualnej formy, to jeszcze goście przyjeżdżają do Salzburga mocno osłabieni.
✅ 3,60 Pierwsze dwie tercje nie wyglądały różowo, ale rozstrzelali się w trzeciej ;)

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#12 :hokej: Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks
Kurs: 1,85
Możliwa wygrana: 3,70

To już chyba ostatni typ na dziś, chyba, że mi się jeszcze coś wyśni
✅ 3,70 na styk, ale weszło :oops: 1-5

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
Proszę bardzo ;) Sporo osób tak dzisiaj gra. Typ przemyślany i uzasadniony, bo oba teamy lubią postrzelać, ale i też coś stracić. Zatem myślę, że overek jak nic. Ale z drugiej strony wiesz jako to jest z bukmacherką ;P Pewności nigdy nie ma

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#13 :hokej: Los Angeles Kings - Anaheim Ducks
Kurs: 2,00
Stawka: 1,60
Możliwa wygrana: 3,20

jednak jeszcze jeden taki typek na dzisiaj ;P
⛔ 1,60 mogłem sobie darować tą dokładkę, ale myślałem, że przy tak słabej formie kaczorów dadzą im radę

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#14 ???? Paire B. - Janowicz J.
Kurs: 1,80
Możliwa wygrana: 3,60

Janowicz był zeszłorocznym finalistą tego challengera, jest w całkiem niezłej formie teraz pod koniec sezonu (ostatnio wygrał ze świetnie zapowiadającym się juniorem, w którym nadzieje pokłada cała austria). Wygląda na skupionego i pewnego siebie. Z tą pewnością siebie nie ma też problemów jego dzisiejszy przeciwnik, ale jak to mówią - co za dużo to nie zdrowo, a Paire jest moim zdaniem własnie zbyt pewny siebie, a ta pycha (niczym nieuzasadniona, bo zdaje się, że na 8 ostatnich meczy wygrał 2) doprowadzi go do przegranej, a Polak utrze mu nosa.
P.S. po południu wrzucę jeszcze jakiś tenis i może coś z hokeja
⛔
2,00 niestety, myślałem, że po drugim secie, trzeci będzie tylko formalnością, a tu Polak sprawił przykrą niespodziankę i kompletnie się wypalił psychicznie...

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#15 ???? Andreas Haider-Maurer - D. Brown
Stawka: 4,00
Możliwa wygrana: 7,00

stawka 4zł, potraktuję to jako swego rodzaju progresję - musi mi się zwrócić za wtopę Janowicza ;)

✅ 7.00 no to się odegrałem :cool:

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#16 :hokej: MODO Hockey - HV 71
Kurs: 2,15
Możliwa wygrana: 4,30

Lider vs. przedostatni team w tabeli. Zakładam, że będzie grad bramek, bo goście mają bilans bramek 72-50 w 21 meczach, gospodarze też nie gorzej bo 44-58. Mocno overowe zespoły, więc każdy inny wynik niż overek będzie dla mnie dużym zaskoczeniem :p
✅ 4,30 Ufff.... W ostatniej chwili ;)

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
Dzisiaj wszystko jakoś tak idzie, że losy ważą się do ostatniej chwili :p
Mam nadzieję, że spokojniej będzie w NHL i ogólnie, że obędzie się bez niespodzianek
Oto moje propozycje na noc:
#17 :hokej: Philadelphia Flyers - Phoenix Coyotes
Kurs: 1,95
Stawka: 1,53
Możliwa wygrana: 2,98
✅ 2,98

#18 :hokej: Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Typ: 2 (+DOGRYWKA I KARNE)
Kurs: 1,85
Możliwa wygrana: 3,70

⛔ 2,00

#19 :hokej: Winnipeg Jets - Washington Capitals
Typ: 2 (60&#39;)
Kurs: 2,05
⛔ 2,00

#20 :hokej: Boston Bruins - Columbus Blue Jackets
Pierwsza drużyna, która zdobędzie 3. gole

Kurs: 1,70
Możliwa wygrana: 3,40
⛔ 2,00

bardzo krótki komentarz:
- Lotnicy w formie, powinni się porządnie rozprawić z Kojotami (tutaj dobre typy to zapewne także over 5,5 oraz gospodarze over 2,5)
- Pingwiny w strasznym gazie, miotą co się da, ale ze względu na to, że mogli złapać zadyszkę i że nie grają u siebie to dorzuciłem OT i karne
- Defensywa Jets (a zwłaszcza bramkarze) dziurawa jak ser szwajcarski. Liczę, że
Ovechkin dzisiaj będzie ostro bombardował i nastuka parę bramek (tutaj także dobry typ na over 5,5)
- no i o Bruins nawet nie będę pisał za bardzo, zagrałem na wyścig do 3 bramek, bo na ich zwycięstwo w regulaminowym czasie był nieco niższy kurs
łoooo Jezuuu, co za dziwna noc... overów jak na lekarstwo. Praktycznie wszyscy faworyci albo poprzegrywali, albo niemiłosiernie się męczyli. Przeczucie miałem tylko do Bruins, że nie da się grać i strzelać tyle bramek bez przerwy, kiedyś musi przyjść spadek formy. Capitals i Pingwiny to w ogóle bez komentarza. Tylko lotnicy nie zawiedli. No szkoda, ale może dzisiaj będzie mniej niespodzianek

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
STATYSTYKI:
ilość podanych typów: 20
ilość trafionych typów: 13
ilość nietrafionych typów: 7

skuteczność: 65%
w sumie postawiłem: 42,05 zł
w sumie wygrałem: 53,10 zł
zysk na czysto: 11,05 zł
stan konta: 55,98 zł

tenthu 6

tenthu

Użytkownik
#21 ⚽ Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław
Kurs: 2,30
Możliwa wygrana: 4,60

Dzisiaj zaczynam od meczu, który jest rozgrywany dopiero po 20, ale obstawiam już teraz, bo prawdopodobnie kurs przez cały dzień zleci na łeb na szyję. Jak wiecie, albo nie wiecie chyba ok. 8 piłkarzy Jagi zachorowało na grypę żołądkową, zatem dziś ze Śląskiem zagrają rezerwy. Śląsk natomiast 3 ostatnie mecze do przodu, w tym spektakularny pogrom w Lubinie 1-5. Myślę, że w ogóle to na dzisiaj najlepszy prezent od buków.

Do góry Bottom