>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Sampdoria (2 - 0) Empoli FC 04.12.05r

blazejow666 0

blazejow666

Forum VIP
Sampdoria – Empoli FC

Mecze u siebie…. (Sampdoria)
-3 zwycięstwa
-2 remisy
-1 porażka

Bramki strzelone/stracone u siebie 13/10
Pozycja w lidze - 7

Mecze wyjazdowe…. (Emploi)
-1 zwycięstwo
-2 remisy
-3 porażeki

Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 6/9
Pozycja w lidze - 12

Ostatnio gracze Sampdorii grają źle! Porażka ligowa z Cagliari oraz szczęśliwy remis w pucharze UEFA. Napastnicy pokazali się z fatalnej strony, nie potrafili stworzyć sobie dogodnej sytuacji strzeleckiej. Mimo, że gospodarze są w słabej formie i mimo to, że nie wystąpi Hazzani, Pavan, Palombo, Mingozzi i zawieszony Castellini nie odwarze się postawić na gości. Nawet pomimo tego faktu, że wśród graczy Emploi nie zobaczymy tylko Ficiniego. Wynik tego meczu jest sprawą otwartą. Argumenty które przemawiają za zwycięstwem gości to dość stabilna forma w przeciwieństwie do gospodarzy oraz super snajper Tajano który 9 razy trafiał w tym sezonie. Odważnym proponuje pokusić się o 2 natomiast graczą ustatkowanym proponuje najzwyklej odpuścić ten mecz.

Mój typ: no bet
Typy ekspertów: no bet / x
Kurs: na x (3,25) na 2 (5,20)
Under/over: no bet

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja bym w tym meczu postawił na Sampdorię. Empoli jest w dołu, ponieważ ostatnie 2 mecze przegrali. Na wyjazdach słabo grają.
Natomiast Sampdoria w poprzedniej kolejce uległa Cagliari 2-0. Na własnym stadionie będą chcieli się odegrać za tą porażkę. A na własnym stadionie grają dobrze (3-2-1)
Ale najbardziej do postawienia 1 w tym meczu, skłoniło mnie bezpośrenie spotkania między tymi zespołami. Empoli jeszcze w Genui nie strzeliło bramki, 5 razy polegli.

Mój typ: 1

Do góry Bottom