>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Słowenia (Prva Liga) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Maribor - Zavrč under 2,5 2,4 100=240 i X2 4,5 50=225 ⛔ 89 minuta na 2-1 jak ja to lubie ;)

Maribor jest tutaj absolutnie faworytem , ale czy dziś zagra na pełnych obrotach ? Nie wydaje mi się Wtorek muszą grac w kwalifikacjach CL i dlatego są najlepsze w 2. Zavrč jest trudnym zespołem ( np. Ljubljana miała z nimi problemy). Zvarc gra defensywna piłkę i tylko czeka na kontry w swoich polu karnym. Trener Zavraca mówi, że jest bardzo zadowolony z przygotowań przedsezonowych i Maribor jest idealnym przeciwnikiem, aby zobaczyć na czym stoją. W 2012 z Mariborem stracili tylko 2 bramki (w tym czasie byli jeszcze w 2. lidze. Pogram też jakieś handi w stronę gości jakby under się nie pokrył bo na pewno powalczą z Mariborem

prokurator 61

prokurator

Użytkownik
Spotkanie: Triglav Gorenjska - ND Gorica 0:1 ✅
Typ:2
Kurs:2,1
Bukmacher:Bet 365

[/b]Poprzedni sezon gospodarze zakończyli na ósmej pozycji,natomiast goście o dwa oczka wyżej.Gospodarze są osłabieni brakiem najlepszego strzelca drużyny
Enisa Djurkovica,który przeszedł do Olimpii Ljublana. Natomiast goście mający nowego menedżera Luigi Apolloniego wzmocnili się młodymi zawodnikami Parmy.Ostatni sezon to nie był udany rok dla piłkarzy Goricy,był to najgorszy sezon od 10 lat, jednakże w tym roku powinno być inaczej.Triglav po odejściu swojego najlepszego napastnika będzie miało poważne problemy ze strzelaniem bramek.W drużynie gości mamy w ataku bramkostrzelnego Dejana Zigona i dobrze asystującego młodego Ziveca(gra również na skrzydle).Gdybym miał patrzeć na statystyki to musiałbym postawić na gospodarzy,ale jak już wspomniałem odszedł zawodnik, który w zeszłym sezonie strzelił 14 bramek na 35 goli strzelonych w całym sezonie przez gospodarzy.Gorica chce odbudować swoją pozycję w Słowenii i myślę,że zaczną to potwierdzać od pierwszego spotkania.[/i]

Otrzymane punkty reputacji: +7
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Maribor-Koper 1 AH-1 2,3 100=230 bet365
Maribor bardzo dobry zespół, w tamtym sezonie wygrał 14 z 18 meczy ligowych, Koper problemy finansowe. Tak pokrótce można charakteryzować te dwa zespoły. Maribor jest najpopularniejszym klubem w Słoweni, w tym roku są głównym kandydatem na mistrza, w tamtym sezonie klub był o włos do awansu do LM, a ligę zaczął kapitalnie wygrał 10 meczy u siebie, teraz Maribor ma komplet punktów. Koper z 4 punktami po 2 kolejkach, ale kto oglądał te mecze ten może powiedzieć ze ich gra nie jest jakaś nadzwyczajna ponieważ w pierwszym meczu wymęczyli zwycięstwo z NK Krka (2-1), a w drugim meczu zdecydowanie byli słabsi od O. Ljubljany ale szczęśliwie zremisowali. W obecnej sytuacji obu klubów zdecydowanym faworytem wydaje się gospodarze.

yurand 230

yurand

Użytkownik
Zavrc - Maribor 1:0
TYP: OBIE STRZELĄ - KURS 1,65
BUK: MILENIUM

W niedzielę dobre spotkanie w słoweńskiej pierwszej lidze. Zavrc podejmie lidera ligi - Maribor. Drużyna gospodarzy wcale nie jest bez szans, co pokazała przecież nie tak dawno i to w Mariborze, gdzie gospodarze rzutem na taśmę wygrali mecz 2-1. Myślę, że skoro wtedy goście mogli strzelic na wyjeździe to u siebie powtórzą ten wyczyn i zdobędą bramkę. Atutem jest też własne boisko, gdzie beniaminek spisuje się naprawdę dobrze i zdobywa bramki. To że Maribor strzeli to raczej czysta formalnosc. Jeśli chodzi zaś o &quot;goły&quot; typ, to czuję, że może Zavrc sprawic niespodziankę i zremisowac. Ale tutaj na pewno będzie bramkowo. Takie spotkania nie kończą się po 0-0. Zachęcam do zagrania na obie strzelą... ????

emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
NK Ljubljana - Gorica / Typ 2 @ 2.45 / William Hill
http://www.betexplorer.com/soccer/slovenia/prva-liga/o-ljubljana-nd-gorica/CIOLw00I/
vs

Olimpija ostatnie pięć kolejek to 4 spotkania przegrane i 1 spotkanie wygrane. Obecnie zajmują miejsce 8 w słoweńskiej lidze, tracąc do swojego dzisiejszego rywala 9 punktów. Gorica jest odwrotnością, mam tu na myśli fakt że pięć ostatnich spotkań tej drużyny to 4 wygrane i jedna przegrana z Rudarem.
Gospodarze dziś z problemami w składzie Bagarić obrońca 8/0, Fink pomocnik 9/0, Durkovic pomocnik 7/1, Baskera napastnik 6/0.
Olimpija jest wicemistrzem owej ligi poprzedniego sezonu 2012/2013. Wydaje mi się że obecnie drużyna ta przechodzi kryzys &amp; mam cichą nadzieje że w tym meczu wygrają goście !​

K 63

kris1982

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Słowenia, Prva Liga
Spotkanie : Olimpija Ljubljana - NK Rudar Velenje 0:3 ⛔
Typ : Olimpija Ljubljana
Kurs : 2,4
Data: 01-12-2013
Godzina : 16:15
Bukmacher : Bet365

Analiza : Dzisiaj o godzinie 16:15 rozpocznie się mecz 19 kolejki słoweńskiej Prva Ligii pomiędzy Olimpija Ljubljana, a NK Rudar Velenje. Nieznacznym faworytem tego spotkania według bukmacherów są gospodarze, którzy od trzech ligowych spotkań nie zaznali porażki (dwie wygrane i remis) i próbują złapać kontakt z czołówką tabeli. W tabeli są na szóstym miejscu z 23 punktami (7-2-8, 25:27). Natomiast goście są jedną lokatę wyżej niż dzisiejsi gospodarze. Do tej pory zdobyli 29 punktów (8-5-5, 21:15), lecz rozegrali jedno spotkanie więcej. Gospodarze u siebie spisują się dosyć słabo (4-1-3, 15:12), lecz goście na wyjazdach także nie zachwycają (2-5-2, 7:7). W tym sezonie obie ekipy mierzyły się ze sobą już dwa razy i za każdym razem wygrywała drużyna przyjezdna 2:1. W ostatnich pięciu potyczkach gdy gospodarzem była drużyna Olimpiji wygrywała ona cztery razy pod rząd, a następnie w ostatnim pojedynku przegrała. Dlatego dziś zdecydowałem się postawić na gospodarzy, którzy będą chcieli zrewanżować się za tamtą porażkę i dogonić czołówkę tabeli do której tracą już sporo punktów. Dla mnie dziś pewne zwycięstwo Olimpiji.

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Celje - Domzale 2 @ 2,1 Słowenia
wynik: 0:0 ⛔

Drużynę Celje dopadła epidemia i nie będą oni zapewne zdolni do gry na ten mecz.
Nie zagra na pewno Bajde f15/1 (740 minut) z powodu zawieszenia.
Kursy poleciały już z ~2,5...
Domzale ostatnio przegrali 3-5 z Mariborem - najlepszą drużyną w lidze (póki co 2 miejsce, ale 1 mecz mniej).
&quot;Se bo pa dobro videlo koliko moči je igralcem pobrala epidemija, ki je zajela slačilnico rumeno-modrih.&quot;
Nooo, niestety nikt z nas nie zna tego języka
Google tłumaczy:
&quot;Będzie widać, jak dobrze, że gracze mogą wybrać epidemię który uderzył szatni żółty i niebieski&quot;
Żółto niebiescy to Celje!
Info z oficjalnej strony!

emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Słowenia SNL
Godzina:
20:00
Spotkanie: Olimpija - Maribor 2:0 ⛔
Typ:
Maribor
Kurs: 1.52
Bukmacher: eXpekt

Analiza:
goście są liderem ligi słoweńskiej i podejmują drużynę środka tabeli.
Braki w tym spotkaniu prezentują sie następująco :

H2h obu ekip :

interista18 773

interista18

Użytkownik
Olimpia Lublana- NK Maribor 2-0 ⛔
over 2,5 @ 1,72 Bet365

Dzisiaj o 20:00 zmierzą się ze sobą stołeczna Olimpia i mistrz kraju Maribor.
Widziałem gości w dwumeczu z Sevillą i przyznam, że ta drużyna śmiało walczyłaby w Ekstraklasie z Legią, Wisłą i Lechem o mistrzostwo. Przede wszystkim mecz w Mariborze był udany, a wynik 2:2 na pewno nie krzywdził gości z Hiszpanii. W drugim meczu Słoweńcy głównie się bronili i bardzo rzadko atakowali, ale jedną sytuację udało im się wykorzystać i przegrali 2-1. Śląsk z Sevillą przegrał w dwumeczu z Sevillą 9-1, co pokazuje, że Maribor na luzie byłby w czołówce polskiej ligi.
Wracając do dzisiejszego meczu to uważam, że warto iść dzisiaj w stronę bramek. Obie drużyny zdecydowanie overowe, więc przy takim kursie nie można przejść obojętnie. Maribor spokojnie jest w stanie pokryć tę linię bramek, ale gospodarze także powinni mieć swoje okazje i może coś od siebie dołożą. Obie drużyny spotkały się drugiego marca i skończyło się 3-0 dla Mariboru. Powtórka dzisiaj mile widziana, jednak jak miałbym obstawiać dokładny wynik byłoby to 3-1 dla gości

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Gorica - Velencje over 2,5 @ 1,90
Bet365

Troszkę się zdziwiłem widząc ten kurs przecież, zarówno Gorica jak i Velenje w swoich skladach mają najlepszych strzelców tej ligi. Eterović(Velenje) 12 bramek i zajmuje pierwsze miejsce w klasyfikacji strzelców, natomiast duet Włochów z Goricy, którzy są na drugim i trzecim miejscu nie odstępują, mając 11 i 10 bramek. Wszyscy dziś zdrowi i wszyscy dziś zagrają, obie drużyny radzą sobie dobrze w defensywie, zwłaszcza goście, ale dziś będzie problem, gdyż zabraknie:
Jesenicnika 16/0, Kasnika 21/1, Knezovicia 17/1

Ci dwaj pierwsi nie grali w ostatnim meczu, Kasnik wypadł 2 mecze wcześniej i od razu widać efekty. Stracona bramka z outsiderem ligi...Dziś nie będzie Knezovicia, środkowego obrońcy i zarówno kapitana, więc linia obrony mocno osłabiona. Z przodu nie ma osłabień, więc mogą coś ukłuć. W tym meczu jednak faworytem są gospodarze, bez absencji, z wieloma Włochami w składzie z drugą ofensywą ligi, przy oslabionej linii defensywnej gości będa w stanie strzelić kilka bramek. Moim zdaniem kurs bardzo fajny, jak na ten przypadek, więc warto.

Otrzymane punkty reputacji: +6
majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Celje - O.Lublana DNB 2 1,70 Unibet 4/10 ZWROT 0:0

Celje bez 3 środkowych obrońców! Zastąpią ich młodzi niedoświadczeni zawodnicy. Olimpia ostatnio podbudowana po zwycięstwie nad Mariborem 2:0. Stawka powinna być wyższa, ale Lublana gra na wyjeździe i ostatnio nie notuje poza tym zwycięstwem jakiś super rezultatów stąd skromnie.

malin157 82,2K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
17:30 Olimpija Ljubljana - Koper 2 1.95 pinnacle
wynik: 1:0 ⛔

Bardzo popularny typ dziś z ligi słoweńskiej, w lidze tej mamy dziesięć zespołów a w interesującym mnie spotkaniu zagrają tam zajmujący siódme miejsce zespół Olimpiji Ljubljana i wicelider Koper. Gospodarze mają ogromnego pecha do kontuzji, w tym meczu nie będzie mogło zagrać aż 11 zawodników z kadry pierwszego zespołu w tym tak ważni piłkarze ofensywni jak Omladic, Sporar czy Djermanovic. Są ostatnio w bardzo słabej formie, nie wygrywają spotkań, mają problem ze zdobywaniem bramek, ostatnie dwa mecze to porażki. Koper natomiast nie ma takich problemów kadrowych, a forma jest niezła, wygrali trzy spotkania z rzędu, nieźle spisują się na wyjazdach i wciąż liczą się w walce o mistrzostwo, oczywiście nie są faworytem, ale 5pkt straty oczywiście stawia sprawę tytułu otwartą, więc na pewno z mobilizacją problemu nie ma. Natomiast gospodarzom w tym sezonie już nic nie grozi, puchary dawno odjechały a nad spadkowym miejscem i play-offu mają wyraźną przewagę. Uwaga na kursy mocno skaczą, nawet o 0.15 w ciągu minuty ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom