>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Słowacja

Status
Zamknięty.
6 1

666marcin

Użytkownik
Spotkanie: Artmedia Petrzalka - Tatran Presov
Typ: 1(-1,0)
Kurs: 2,40
Bukmacher:Expekt

Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego spotkania sa gospodarze. Zagraja oni na wlasnym boisku, a jak wiemy to zawsze pomaga. Mysle,ze gospdoarze sa o wiele lepsza druzyna od Tatranu choc zajmuj dopiero 6 miejsce w tabeli a Tartan Presov tuz za nimi 8 miejsce w tabeli. Artmedia Petrzala po slabej grze na poczatek sezonu wraca do swojej dobrej dyspozycji. W ostatnich 6 spotkaniach wygrali 4 spotkania i 2 zremisowali. Natomiast ich rywale bardzo slabo sie ostatnio spisuja i w ostatnich 6 spotkaniach nie wygrali zadnego spotkania, 2 zremisowali i 4 sprzegrali. Mysle,ze gospodarze wygraja pewnie to spotkanie.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Artmedia – Tatran Presov
Typ: 1
Kurs: 1.60
Bukmacher: Gamebookers

Analiza:

Spotkanie 22 kolejki Słowackiej Super Liga w którym zmierzą się będący aktualnie na 6 pozycji w tabeli zespół Artmedia Petrzalka z 8 Tatran Presom. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 11 spotkań przed własną publicznością w których to zdołali 3x wygrać 6x zremisować a 2x ponieśli porażkę strzelając przy tym 17 bramek a stracili 11. Goście natomiast w swoich 10 rozegranych dotychczas spotkaniach wyjazdowych zdołali 4x zremisować a 6x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 9 bramek a stracili 22. Goście zupełnie nie radzą sobie w spotkaniach wyjazdowych i ich aktualna pozycja w tabeli jest w głównej mierze zasługą spotkaniami przed własną publicznością. Artmedia natomiast gra rewelacyjnie po przerwie zimowej i jeśli podtrzymają tą formę to będzie gościom dzisiaj bardzo trudno ugrać jakiś pozytywny wynik. Reasumując myślę, że kurs 1.60 na wygraną gospodarzy jaki możemy znaleźć w Gamebookers jest warty zaryzykowania.

6 1

666marcin

Użytkownik
08-04-09 17:30 - Słowacja
Spotkanie: Dukla Banska Bystrica - Artmedia Bratislava
Typ: 2(-1,0)
Kurs: 4,20
Bukmacher: Bet at home

Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego spotkania sa goscie. Zajmuja oni 5 miejsce w tabeli i zagraja z 11 druzyna ligi. Swoj typ popieram statystykami. Dukla Banska Bystrica prezentuje ostattnio srednia forme w ostatnich 6 spotkaniach wygrali 2 spotkania, 1 zremisowali i 3 przegrali. Artmedia Bratislava w ostatnich 6 spotkaniach prezentuja bardzo dobra forme wygrali 5 spotkan i 1 zremisowali. W ostatnich 4 meczach zaprezentowali festiwal bramke gdzie powygrywali wysoko z Presov 3:0, z FC Vion Zlate Moravce 5:0, z ZTS Dubnica 3:0, z Dac Dunajska Streda. Mysle, ze przy tej formie pewnie pokonaja sredniakow ligi 3:0.

J 122

jankos

Użytkownik
Spotkanie: SK Slovan Bratislava - Artmedia Bratislava
Typ: x2
kurs: 2.63
bukmacher: bet-at-home
Analiza: Dzisiaj rusza 27. kolejki Słowackiej Corgon Ligi. Moim zdaniem mecz, który wybrałem można uznać spotkaniem kolejki. Po pierwsze są to derby Bratysławy. Po drugie dziwią mnie bardzo kursy wystawione przez bukmacherów i nie mam pojęcia czemu tak bardzo faworyzują oni gospodarzy. Owszem są liderem i mają 6 punktów przewagi nad drugim zespołem, 3 mecze ligowe z rzędu wygrane(w tym jeden 6:0), ale Artmedia to nie są chłopcy do bicia. Kto uważniej śledzi Słowacką Ekstraklasę może zauważyć, ze po słabiutkiej jesieni (9. miejsce) teraz goście awansowali już o 5 pozycji ! A za nami dopiero 8. wiosennych kolejek, co świadczy o metamorfozie ekipy gości. Po pięciu zwycięstwach z rzędu zaliczyli oni 3. remisy i na chwilę obecną powrócili do walki o Puchary. Myślę, że w dzisiejszym spotkaniu stać ich co najmniej na remis, a nawet mogą pokusić się o wywiezienie 3. punktów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom