>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Słowacja (Fortuna liga) - 2014/2015

Status
Zamknięty.
pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Nie ma założonego tematu ligi słowackiej,a dziś dobry typ z pucharu.Nie mam czasu wklejać tabelek,więc po meczu prośba do moda o usunięcie tematu lub edycję.
Maj Cernova-Dukla BB over 5@1.95 b365 1-4 zwrot

Dukla nie tak dawno temu pokonała(na wyjeździe) w meczu pucharowym 4 ligową Bytcicę 6-0.
Dziś na rozkładzie beniaminek 4 ligi grający w grupie właśnie z Bytcicą,której ulegli przed kilkoma dniami 0-3.
Według mnie bez większych problemów goście strzelą w tym spotkaniu minimum 6 bramek.Nie ma żadnych informacji na temat składu,zapewne kilku graczy podstawowych nie zagra,no ale różnica klas jest tak wielka,że zmiennicy nie powinni mieć kłopotu z rozgromieniem amatorów.

Otrzymane punkty reputacji: +12
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Slovan - Zilina
Gospodarze notują jeden z najgorszych sezonów w zespole jest podobno źle z powodu złego zarządzania zespołem w grach towarzyskich zespół przegrał sporo swoich spotkań w lidze zajmuje dopiero piąte miejsce, od października trenerem jest Chovanec który wcale nie poukładał gry zespołu zobaczymy jak to będzie wyglądało po zimie zespół opuściło dwóch graczy na rzecz Ruchu Putnocky na rzecz Górnika Zabrze Grendel. Na pewno są to osłabienia zespołu dołączyło tylko kilku mniej znanych zawodników Słowackich. Natomiast Zilina pod wodzą Gul&#39;a zajmuje pierwsze miejsce w tabeli świetnie wygląda w ataku Jelic czy Skvarka do podstawowego składu puka młodzieżowy reprezentant Słowacji Cmelik który zanotował pięć trafień zespół jest świetnie poukładany trener nie pozwolił odejść swoim najlepszym graczom dzięki czemu liczę że rozpoczną rundę od zwycięstwa :!:.
Zwycięstwo Zilina @@ 3.30 ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dzisiaj mamy dwa spotkania na Słowacji postaram się w obu coś obstawić.

Senica - Kosice

Faworytem na papierze są gospodarze jednak nic bardziej mylnego po kompromitującej porażce w pucharze z Ruzomberokiem piłkarze Kostelnika nie są w najlepszych nastrojach w dodatku problemy z zaległymi pensjami nie pomagają graczom w myśleniu o kolejnym zwycięstwie nie wiadomo czy dziś zagra Pilar co by było dużym osłabieniem . Kosice to zespół niespodzianka potrafią z każdym wygrac by potem z &#39;&#39;każdym&#39;&#39; przegrać. Wynika to też z bardzo młodego zespołu jednego z najmłodszych w lidze jest nowy trener Fabula w pierwszym spotkaniu padł remis 0:0 ja natomiast gra DNB na Kosice.
DNB Kosice @@ 3,00 ⛔
Podwójna szansa Kosice wygrają jedną połowę @@ 3.15 ⛔
Dukla - Trnava
Trnava spory kapitał sponsorski, dodatkowo zespół chcę grać w pucharach dziś Senica ma nie łatwy mecz a zaledwie 1pkt. przewagi nad właśnie Trnava. Dukla ostatni zespół ligi tracą 3pkt. do Ruzomberoka dziś mają ciężki orzech do zgryzienia ponieważ przyjeżdża mocno pobudzony zespół Jarabka który wygrał w tygodniu pucharową potyczkę 5:1 , pierwsze spotkanie obu ekip zakończyło się wysokim zwycięstwem Trnavy 5:2. Licze też na Sabo który jest w mocnym gazie a już zainteresowanie tym graczem wyraża europa.
Zwycięstwo Trnava @@ 1.70 ⛔

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Słabiutki Piątek...

Zilina - Trencin

Zespół lidera podejmie drugi w tabeli Trencin który nieoczekiwanie wyrósł na największego rywala ekipy Gul&#39;a. Pierwszy mecz tego sezonu Zilina pewnie wygrała ze Slovanem gdzie wcale nie uchodziła za faworyta świetne zawody rozegrał Cmielik który strzelił bramkę i raz po raz ogrywał wręcz ośmieszał rywali. Pierwsze spotkanie obu ekip zakończyło się podziałem punktów. Trencin również swój pierwszy mecz wygrał 2:0 z ostania w tabeli ligowej Dukla. Dzisiejszy mecz może nam już coś powiedzieć jeśli wygrają gospodarze wypracują sobie przewagę 6pkt. jeśli przegrają zrównają się punktami, spotkanie ciężkie do wytypowania ja spróbuje w kierunku gospodarzy którzy grają ciekawy futbol.
Zwycięstwo Zilina @@ 2.05 ⛔ 1:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom