>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Słowacja - 1. Liga

Status
Zamknięty.
komarr 4

komarr

Forum VIP
Z dniem dzisiejszym rusza liga Słowacka ! Wszystkich chetnych zapraszam do udzielania sie w tym temacie.

I Kolejka:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ruzomberok - Trnava ----&gt; 2 4,25

Analiza:

Jest to pierwszy mecz sezonu, Ruzomberok nie zaliczył ostatnich kolejek poprzedniego sezonu zbytnio dobrze pozbył się kilku graczy sądzę że sąsiadującą Trnava pokona ich na wyjeździe. Ruzomberok ma wspaniały stadion jak i kibiców miałem przyjemność być tam i na ich treningu. Niestety to nie wszystko. Sądzę że górę weźnie doświadczenie a w tym ewidętnie prowadzi Trnava.

beau 1

beau

Forum VIP
Zilina - AS Trencin 1 1,25 over 2,5 1,42 Expekt ✅ ✅ 7-1

Zatem mistrz Słowacji rozpoczyna dziś kolejny sezon spotkaniem z ostatnim zespołem poprzedniego sezonu, w którym na wyjazdach Trencin grał fatalnie wygrywając tylko jedno spotkanie.Końcówka sezonu w wykonaniu Ziliny była niesamowita 6 zwycięstw z rzędu i walka o strzelenie 100 goli ale sie nie udało.Zilina to drużyna overowa na 36 spotkań padło 23 overy.Jest to zespół bez wątpienia lepszy od każdej innej drużyny w Słowacji.W poprzednim sezonie Trencin musiał przełknąć gorycz porażki w stosunku 4-1 dziś może nie dadzą sobie strzelić aż tylu bramek ale mecz przegrają.Mam tylko nadzieję, że w obliczu Eliminacji Champions League mistrzowie nie odpuszczą tego spotkania.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Zilina - AS Trencin 1 1,25 over 2,5 1,42 Expekt

Zatem mistrz Słowacji rozpoczyna dziś kolejny sezon spotkaniem z ostatnim zespołem poprzedniego sezonu, w którym na wyjazdach Trencin grał fatalnie wygrywając tylko jedno spotkanie.Końcówka sezonu w wykonaniu Ziliny była niesamowita 6 zwycięstw z rzędu i walka o strzelenie 100 goli ale sie nie udało.Zilina to drużyna overowa na 36 spotkań padło 23 overy.Jest to zespół bez wątpienia lepszy od każdej innej drużyny w Słowacji.W poprzednim sezonie Trencin musiał przełknąć gorycz porażki w stosunku 4-1 dziś może nie dadzą sobie strzelić aż tylu bramek ale mecz przegrają.Mam tylko nadzieję, że w obliczu Eliminacji Champions League mistrzowie nie odpuszczą tego spotkania.
Z Zespołu Mistrza Słowacji odeszli , Stanislav Šesták i Dare Vršič , moze to być bardzo powazne osłabienie o walkę o LM jak i o Mistrza , Ci dwaj pilkarze dowodzili siła ofensywną zespołu.Strzelali dużo bramek i asystytowali , przy bardzo dużo golach.Paru pilkarzy zasililo &quot;Mistrza&quot; , ale te wzmocnienia wystarczą powiem tylko na ligę słowacką , bo na LM to bardzo wątpliwe szanse zeby coś ugrali.A zatomiast w druzynie &quot;gości&quot; bardzo duzo sie zmieniło w ciągu 44 dniu , druzynę przejeli holenderscy kapitalisci , zatrudnili Anglika na funkcję trenera , odeszło 10 pilkarzy , w tym &quot;trzon&quot; sily napedowej srodka pola (Juraj Czinege).I postawiono na młodziez , w 23 osobowej kadrze jest aż 7 pilkarzy którzi mają po 19 lat.Z tego co wyczytałem ostatnio , to sztab szkoleniowy zapowiada atrakcyjna gre ofensywną , zobaczymy czy wywiaza sie z tych swoich zapowiedzi , moj typ to under w tym spotkaniu , i wygran gospodarzy.

beau 1

beau

Forum VIP
Artmedia Bratislava - FC Zlaté Moravce X 4,50 Bwin ⛔

Coś na jutrzejszy ranek.Artmedia to wicemistrz z poprzedniego sezonu, w którym w końcówce rozczarowali zwłaszcza grą na wyjeździe.Moravce awansowali do Super Ligi lecz nie można powiedzieć, że to klub, który sobie nie da rady w pierwszej lidze.Niedawno zagrali w finale Super Pucharu Słowacji, w którym zremisowali z Ziliną.W drodze do finału Moravce pokonały swojego jutrzejszego rywala Artmedie.Jako że to pierwszy mecz w sezonie spodziewam się niespodzianki jaką będzie remis.Under w tym spotkaniu jest bardzo prawdopodobny część buków w ogóle nie ma go w ofercie.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Nitra - B. Bystrica under 2.5 @ 1.72 1:0 :jezora:
Tu napiszę krotko , druzyna Nitry , jest troszke osłabiona przed rundą &quot;4&quot; zawodników wylecialo ze skladu , (obronca , 2 pomocników i napastnik) wszyscy kontuzje.Zatrudniono nowego trenera , pod jego wodzą na obozie przygotowawczym rozegrali 6 sparingów, w tym 4 zremisowali.Z Banskiej Bystricy odszedł Ivan Lietav , ktory poszedł do Mistrza Słowacji , jest to bardzo duze oslabienie lini ataku.Kilku graczy pozyskano , ale mają &quot;braki w treningach&quot;.Podobno Banska Bystrica , poprawila grę &quot;defensywna&quot; , tracili mało goli , i mało tez ich strzelali...więc , dlatego mój typ , na under 2.5.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Ruzomberok - Trnava ----&gt; 2 4,25

Analiza:

Jest to pierwszy mecz sezonu, Ruzomberok nie zaliczył ostatnich kolejek poprzedniego sezonu zbytnio dobrze pozbył się kilku graczy sądzę że sąsiadującą Trnava pokona ich na wyjeździe. Ruzomberok ma wspaniały stadion jak i kibiców miałem przyjemność być tam i na ich treningu. Niestety to nie wszystko. Sądzę że górę weźnie doświadczenie a w tym ewidętnie prowadzi Trnava.
Dla mnie osobiscie ten mecz to klasyczny no -bet. Dużo sie działo przez te &quot;44&quot; dni w tych klubach.Zmiany trenerów , jak i działaczy w Trnavię , zobaczymy czy wyjdzie to na dobre.Z druzyny Gospodarzy , odeszło aż 7 grajków , a wzmocniono zaledwię 3 zawodnikami a w nich &quot;weteran&quot; Jiri Novotny.Trnava po nieudanym sezonie , wysprzedała kilku graczy , ale też pozyskała , Vladimíra Pončáka (O - Jablonca) , Pavol Kopačka (P -Dubnica) , Rastislava Michalíka (P -SV Ried).Goście wystapią z &quot;lekkim&quot; osłabieniem w tym meczu , nie zagra Roman Procházka (dyrygował srodkiem pola) , nowy nabytek Michalík (jakieś klopoty zdrowotne) i pod znakiem zapytania stoi wystep Petra Doležaja (defensor).Więc jak pisałem na początku , dla mnie ten mecz no bet.

Edit By Doberman90 Jeżeli chcesz dogadywać to ......... za chwile odpoczniesz od pisania.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
⚽ Zilina - Artmedia Petrzalka
Typ: 1 , 1 z handicapem (0:1) ✅ , ⛔
Kurs: 1,65 i 2,90 (Expekt)

Mecz na szczycie Słowackiej 1 ligi zapowiada się arcyciekawie .... Zilina w meczu rozpoczynającym sezon wygrała uwaga ... aż 7-1 ... Artmedia spisała się nie gorzej bo wygrała 5-0 ... Historia spotkań pokazuje, że jeśli już ktoś wygrywa to głównie gospodarz ... Choć pierwszy mecz sezonu nie pokazuje jakości gry zespołu to jednak śmiało można powiedzieć, że piłkarzom Ziliny chce się grać ;) Zilina ostatni mecz rozgrywała 8 dni temu więc miała czas na odpoczynek ... Artmedia niedawno rozgrywała mecz kwalifikacyjny do Pucharu UEFA ;) A rozgrywała go przed 3 dniami ... Zapewne graczom Artmedi da się we znaki lekkie zmęczenie ... Rozumiem, że to początek sezonu i piłkarze emanują wręcz energią jednak 3 dni odpoczynku to trochę mało ... ;) Analizując formę obu drużyn postanowiłem zajrzeć do statystyk z poprzedniego sezonu i co się okazuje ... :?: Zilina to najlepiej grający zespół na własnym boisku :] Na 18 meczy aż 16 - krotnie zwyciężyli i tylko 2 razy zremisowali ... A teraz najlepsze ... Bilans bramkowy to 58:8 ???? Jak widzimy Zilina lubi i potrafi grać u siebie tak więc jestem skłonny zaryzykować i postawić na gospodarzy ... Jednak pamiętajmy, ze to dopiero 2 mecz dla obu drużyn jeśli chodzi o ligę ... ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
[center:50f8f4f91f]Artmedia Petrzalka – AS Trenczyn[/center:50f8f4f91f]
[center:50f8f4f91f]
[/center:50f8f4f91f]

Moja analiza:
W porannym (10:30), niedzielnym spotkaniu Słowackiej Corgon Ligi dojdzie do pojedynku aspirującej do zdetronizowania Ziliny – Artmedii Petrzalka z marzącym o utrzymaniu w lidze AS Trenczyn. Zdecydowanym faworytem tego spotkania są jego gospodarze, którzy tegoroczne rozgrywki rozpoczęli od rozgromienia na własnym stadionie pucharowicza – beniaminka Zlate Moravce aż 5-0! W poprzedniej kolejce w meczu na szczycie ulegli jednak faworyzowanej Zilinie i juz teraz mają 3 oczka mniej od swoich najgroźniejszych rywali. Bilans Trenczyna po pierwszych dwóch kolejkach jest wręcz katastrofalny... 1 strzelona i aż 10 straconych bramek! Porażka 1-7 z Żiliną i 0-3 z Bańską Bystricą nie napawają optymizmem zwłaszcza iż teraz czeka ich równie trudny przeciwnik co oznacza kolejne tęgie lanie... Co prawda Artmedia ma w tygodniu ważny mecz w Pucharze UEFA, ale mimo to spokojnie powinni sobie poradzić z fatalnie grającą na początku sezonu drużyną z Trenczyna. Ale ja zamiast typować na wydaje się pewną wygraną gospodarzy, uważam iż lepszym typem jest ten na dużą liczbę bramek. Przede wszystkim bardziej opłacalnym ;)

Data: Niedziela 29 lipca godzina 10:30
Mój typ: więcej niż 2,5 bramek
Kurs: 1,50 w Unibet, Bwin

Wynik: 3:2 ✅

tbm 642

tbm

Forum VIP
[center:b2fc65b60d] MSK Żilina – MFK Rużomberok [/center:b2fc65b60d]
[center:b2fc65b60d]
[/center:b2fc65b60d]

Moja analiza:
W najciekawszym spośród sobotnich spotkań słowackiej Corgon Ligi zmierzą się mistrz kraju i aktualny lider rozgrywek MSK Żilina i zawsze solidny MFK Rużomberok. Za zdecydowanego faworyta tego spotkania uznawani są jego gospodarze, ale ja uważam, że ich zwycięstwo wcale nie jest tak pewne. Już w pierwszych trzech kolejkach tego sezonu, ubiegło roczni mistrzowie zdominowali rozgrywki gromiąc u siebie 7-1 Trenczyn, wygrywając 1-0 z Artmedią i 3-2 ze Slovanem Bratysława. W między czasie nie bez trudu udało im się przejść w kwalifikacjach Ligi Mistrzów Luksemburską przeszkodę jaką stanowiło Dudelange, a teraz są w trakcie pojedynku z czeską Slavią Praga. W pierwszym meczu na własnym stadionie bezbramkowo zremisowali z Czechami, dlatego też sprawa awansu nadal pozostaje nierozstrzygnięta. Zapewne w głowach piłkarzy jest tamto jakże ważne dla nich spotkanie i kto wie czy dziś w lidze nie zagrają nieco słabiej, bo przecież i tak są najmocniejsi więc ewentualne straty mogliby potem szybko odrobić. Ich dzisiejszym rywalem jest zawsze solidny na Słowackich boiskach Rużomberok, który w dotychczas rozegranych trzech spotkaniach nie stracił bramki. Oczywiście dziś faworytem jest Żilina, w związku z tym potrafiący dobrze się bronić goście z Rużomberoka zapewne przez długi czas, jak nie do końca spotkania będą starali się nie stracić bramki, a może przy okazji coś skontrować. Co prawda wyniki z poprzednich lat wskazują na dużą liczbę bramek i pewną wygraną gospodarzy to moim zdaniem tym razem na przekór statystykom w meczu na szczycie słowackiej Corgon Ligi kibice ujrzą mało bramek, o ile wogóle je ujrzą... Mecz może mieć podobny przebieg do rozgrywanego w drugiej kolejce Żilina – Artmedia kiedy to gospodarze wygrali 1:0. Podsumowując, uważam, że defensywnie nastawieni goście wcale nie są skazani na pożarcie i przy odrobinie szczęścia mogą pokusić się o wywiezienie punktów ze stadionu mistrza, jednakże moim typem na ten mecz jest ten na mniej niż 2,5 bramek.
Mój typ: mniej niż 2,5 bramek
Kurs: 2,20 w Bwin
⛔

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: MSK Zilina - Nitra
Analiza: Na koniec zdecydowałem się dołożyć do tego MSK Ziline. Po odpadnięciu z eliminacji Ligi Mistrzów jednym wielkim celem Ziliny jest obrona tytułu mistrzowskiego. Ostatni mecz w lidze przegrali, ale znając piłkarzy MSK Ziliny był to z pewnością wypadek przy pracy. Wypadek, który mógł być spowodowany przemęczeniem po meczu ze Slavią Praga oraz dołem psychicznym. Dziś wyjdą już w najmocniejszym składzie ze świadomością wygrania meczu jak i całej ligi. Ich dzisiejszy przeciwnik zadziwia chyba wszystkich. Prowadzi w tabeli z 5 zwycięstwami i tylko z 2 straconymi bramkami. Patrząc jednak na poprzednich rywali Nitry, nie byli zbyt wymagający. 9 razy obie drużyny rywalizowały ze sobą w pierwszej lidze. 5 razy wygrali piłkarze Ziliny, 2 razy padł remis i 2 mecze zakończyło się zwycięstwem Nitry. Dziś jednak bez dwóch zdań obstawiam zwycięstwo gospodarzy.

Typ: MSK Zilina ⛔ 0:0, mimo że Zilina strzeliła bramke :-?
Kurs: 1.42
Bukmacher: Expekt

M 0

mikecfc

Użytkownik
Banska Bystrica - MSK Zilina

Analiza: Ile czasu można tracić punkty? na pewno nie w nieskończoność. Moim zdaniem już dziś Zilina pokaże futbol, do jakiego nas przyzwyczaiła. Najlepsza słowacka drużyna wyjdzie znów na prowadzenie w lidze i nie odda go do końca sezonu. Banska Bystrica to niezbyt dobry zespół. Zremisowali ostatnio z najgorszym moim zdaniem zespołem w lidze, z Senec 1-1 i to na własnym boisku. Postawa Ziliny jest wielką niewiadomą. Drużyna po odpadnięciu z europejskich pucharów (porażka po karnych ze Slavią). nie może wkroczyć na tor zwycięstw. Dziś bardzo wysoki kurs proponują bukmacherzy na to spotkanie. Dlaczego nie zaryzykować i nie postawić na gości? przeciez Zilina to najlepszy słowacki zespół. Ostatnie spotkanie MSK Zilina zremisowała na własnym boisku z liderem z Nitry 0-0. Lecz warto przypomnieć, że to Zilina miała przewage w tym spotkaniu i nawet strzeliła bramke! Lecz niestety sędziowie jej nie uznali;/ Zdenerwowani tą decyzją piłkarze z pewnością dziś postarają się o zwycięstwo, by udowodnić nam kibicom jak i niedowiarkom kto rządzi w kraju naszych sąsiadów. Warto postawić na Ziline!

Typ: MSK Zilina ✅
Kurs: 1.95
Stawka: 8/10

pakorks 5

pakorks

Użytkownik
Zylina jest najlepszym zespołem ligi. By nie stracic pozycji lidera musi wygrac z typowym średniakiem. Jak do tej pory Gospodarze nie doznali jeszcze goryczy porazki na wlasnym terenie, strzelajac 14 goli i tracac zaledwie 2. Natomiast Slovan to druzyna wylacznie wlasnego boiska i na wyjazdach ( zreszta jak wiekszosc ligi słowackiej ) nie potrafi skutecznie grac. Świadczą o tym zaledwie 2 pkt zdobyte w 6 spotkaniach. Ich bilans wyjazdowy to - 0 2 4 3:9. Ostatni raz Zylina przegrala u siebie ze Slovanem w 2002 ( 0:1 ) a w 2003 zremisowala ( 3:3 ) , od tamtego momentu nie przegrała z nimi ani jednego meczu u siebie.

TYP : Zylina - Slovan 1 - 1,42

B 0

bertoo

Użytkownik
15 Kolejka ???? prosze pomozcie mi ???? chodzi mi o te mecze:-D

Bańska Bystrzyca - Trnava
Nitra - Dubnica
Senec - Trencin
Koszyce - Zlate Moravce
Rużomberok - Zilina

pakorks 5

pakorks

Użytkownik
AS Trencin - Slovan Bratislava

Typ: 1 ⛔
Kurs: 2.65
Bukmacher: expekt
Analiza:​

Spotkanie zamykające 16 kolejke Corgoň ligi miedzy AS Trencin - Slovan Bratislava rozpocznie sie o godzinie 20:00 na stadionie miejskim w Trenczynie. Spotkanie to bedzie transmitowala Słowacka telewizja STV.

Przechodzac do meritum, to ostatnie spotkanie pomiedzy tymi zespolami wygrała druzyna Slovana. Na Tehelnom polu padł wynik 2:1. Oby 2 druzyną nie wiedzie sie w lidze. Od 5 kolejek nie potrafili zgromadzic pelnej zdobyczy punktowej. Jedynie tylko 2 razy remisowali. I co dziwne Slovan gral z mniej wymagajacymi zespolami. Mozna bylo by powiedziec , ze gracze Slovanu maja w tym spotkaniu idealna szanse do wywiezienia zwyciestwa nad slabo spisujacym sie Trenczynem i tym samym poprawieniu swojego wyjazdowego dorobku.Wszak jest to klub z tradycjami i powinien miec wieksze ambicje niz 8 pozycja w tabeli. Lecz jak zapowiada manager zespolu Czerwono - Białych. Trenczyn musi sie w koncu pokazac z dobrej strony przed wlasna publicznoscia, ktorej na stadion przychodzi coraz mniej. Stracili ich zaufanie i teraz musza sie wyspowiadac z tego.

TROCHĘ STATYSTYKI
W ligowych starciach miedzy Trenczynem a Slovanem, gora sa zawodniczy ze stolicy.

13 wygranych Slovanu ( 5 w meczach wyjazdowych )
9 wygranych Trenczyna ( 6 w meczach u siebie )
1 remis w sezonie 1998/1999 - Slovan Bratislava - AS Trencin 1:1

Bilans meczów:

Trenczyn u siebie - 2 2 3 11:14 8pkt
Slovan wyjazdy - 0 2 5 3:12 2pkt

Powodzenia:spokodfhgfh:

pakorks 5

pakorks

Użytkownik
FC Nitra MŠK Žilina

Typ: handicap (1:0) - X ✅ 0-1
Kurs: 3.50
Bukmacher: BAH

Analiza:​

Dziś o godzinie 20:05 na stadionie w Nitrze, odbedzie sie ostatni mecz 17 kolejki Corgoň ligi pomiedzy miejscowa drużyną FC Nitra a drużyną MSK Zilina. Oby dwa zespoły to sąsiedzi z tabeli. Przed dzisiejszym pojedynkiem Zilina zajmuje pozycje 2 , natomiast zespol z Nity jest 3. Jednak patrząc na róznice punktowa to dzisiejsi goscie maja az 8 punktowa przewage.
W dzisiejszym meczu w zespole gospodarzy zabraknie kilku kluczowych graczy. Reprezentacyjny napastnik Andrej Hesek i pomocnik Peter Grajciar w meczu ze Zlotymi Moravcami dostali po czwartej zółtej kartce , co dyskwalifikuje ich gre w dzisiejszym meczu. Zabraknie równierz Martina Tótha, który jest razem z kadrą U21 na Cyprze. Jednak jak twierdzi trener Pavel Hapal , w Nitrze jest wielu dobrych graczy i ma kim wypełnić braki w/w graczy.
W druzynie Ziliny do dyspozycji Pavla Vrba jest komplet graczy. Na kolejna bramke i zblizenie sie do lidera strzelców ligi napewno bedzie mial ochote Štyvar Peter , który ma juz na koncie 10 strzelonych bramek ( najlepszy strzelec do tej pory to Juraj Halenár z Artmedii z 12 golami na koncie ). Patrzac na poprzednie mecze oby druzyn to dzisiejsze spotkanie bedzie bardzo zacietym pojedynkiem. Mysle jednak ze brak najlepszego strzelca Nitry bedzie tu kluczowy dla wyniku meczu i Zylina wygra jednobramkowa przewaga.​

Poprzednie mecze miedzy Nitrą a Zyliną :

sezon 2006/2007

22.07.2006 Nitra - Zilina 0-1
30.09.2006 Zilina - Nitra 1-1
14.04.2007 Zilina - Nitra 4-1
26.05.2007 Nitra - Zilina 0-2

sezon 2007/2008

18.08.2007 Zilina 0 Nitra 0-0

Puchar Słowacji 2007/2008

06.11.2007 Zilina - Nitra 2-2

EDIT: 86 minuta i Gol dla Ziliny - Jež Robert z granicy 16 metrów trafil w dolny róg bramki Hrošša

sparta 309

sparta

Użytkownik
dawno tu nikt nie zaglądał:p

Zilina - Trencin 1.15 ale radze poszukać jakiegoś wysokiego handicapu

Zilina odstaje od reszty ligi wyraźnie, lecz narazie nie widać tego za mocno po tabeli. Taki mecz jak ten dzisiejszy nie może zakończyć się innym wynikiem niż pewną jedynką, bo czas uciekać od Artmedii. Bilans spotkań Zilina - Trencin jest 7-1-1. Forma obu ekip odmienna: Zilina 5 wygranych 1 remis, Trencin 6 porażek. Zilina jak narazie u siebie bilans 10-1-0 a Trencin na wyjazdach 0-1-10, czyli odwrotnie niż Zilina. Czuje tu wysoką wygraną lecz unibet nie oferuje na ten mecz handi. Ale jeśli Zilina zagra chciaż w 50% swoich sił to ten mecz wygra.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP

Spotkanie: FC Senec – Artmedia Bratislava
Typ: 1X
Kurs: 2 .20
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Spotkanie 31 kolejki Słowackiej Super Liga w którym zmierzą się 10 w tabeli FC Senec z aktualnym liderem Artmedią Bratislava. Gospodarze tego spotkania rozegrali w aktualnym sezonie 14 spotkań przed własną publicznością z których 6x wygrali 4x zremisowali a 4x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 20 bramek a stracili 15. Goście natomiast rozegrali do tej pory 14 spotkań wyjazdowych z których 10x wygrali 2x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 29 bramek a tracąc 12. Spotkanie to jest bardzo ważne dla obydwu zespołów gdyż z jednej strony walka o mistrzowski tytuł a z drugie walka o utrzymanie w lidze. W moim przekonaniu to Senec jest w lepszej sytuacji gdyż Artmedia nie doznała jeszcze porażki w tym roku a co z tym idzie będą zdecydowanym faworytem a ich gra będzie toczyła się pod lekka presją zarządu który oczekuje kolejnej wygranej. Reasumując gospodarze są pod mniejszą presją niż goście którzy od samego początku nastawią się na atak który moim zdaniem zostanie odparty grą z kontr ataku. Typ podparłem remisem po i tak dobrym kursie 2.20 jaki oferuje nam na to zdarzenie Unibet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom