R 0 R24B Użytkownik Czerwiec 18, 2023 #1 Czy ktoś doradzi mi u jakiego zagranicznego bukmachera jest najlepsza oferta live na rzuty rożne mieszkam w Holandii i chcę założyć konto u bukmachera i spróbować sił na rzutach rożnych.
Czy ktoś doradzi mi u jakiego zagranicznego bukmachera jest najlepsza oferta live na rzuty rożne mieszkam w Holandii i chcę założyć konto u bukmachera i spróbować sił na rzutach rożnych.
R 0 R24B Użytkownik Czerwiec 18, 2023 #2 pytam się ponieważ słyszałem że można zarobić na rzutach rożnych w drugiej połowie meczu.....
K 50 kolobc Użytkownik Sierpień 17, 2023 #3 Tez przebywam w Holandii mam konto na tzw "toto" i Unibet. Niestety oferta jest tutaj dosyć mniejsza i w mniej głośnych meczach opcji jest mało. Post automatycznie złączony: Sierpień 17, 2023 Tym bardziej na live
Tez przebywam w Holandii mam konto na tzw "toto" i Unibet. Niestety oferta jest tutaj dosyć mniejsza i w mniej głośnych meczach opcji jest mało. Post automatycznie złączony: Sierpień 17, 2023 Tym bardziej na live