Witam. Założyłem ten temat, żeby podzielić się z wami systemem jak ograć bukmachera. Polega on na obstawianiu rzutów rożnych live. Dopiero uczę się tego sposobu i jakieś podpowiedzi lub strony ze statystykami są tutaj mile widziane ???? . A więc do rzeczy. W rzutach rożnych gram: kto pierwsze zdobędzie x rożnych i azjatyckie rzuty rożne over . Jak już wspomniałem dopiero się uczę, ale już zauważyłem pewne rzeczy. Mecz jest bardziej zacięty, gdy jest remis i co za tym idzie jest więcej rzutów rożnych. Dużo rożnych pada w ostatnich kilkunastu minutach i tutaj można znaleźć bardzo dobre kursy. W moim przypadku błędem jest obstawianie underów, gdyż naprawdę rzadko mi to wchodzi, więc szybko z tym skończyłem. Co do systemu. Gdy jest 85 minuta i mecz jest zacięty ( jest remis lub faworyt przegrywa) stawiam na to, że padnie jeszcze jeden rzut rożny. Przykładowo jest 85 min wynik 1-1. Jest 10 rzutów rożnych. Wtedy lub 1-2 min później kurs na to że padnie jeszcze jeden rożny jest ok. 1,8-2+. Wtedy my wchodzimy do gry i to obstawiamy, bo to naprawdę bardzo często pada. Przez tydzień obstawiania rzutów rożnych wydałem 122,41 zł a wygrałem 116,26 zł. Widać więc, że jest na lekkim minusie, ale wtedy obstawiałem jeszcze undery, bo nie wiedziałem jeszcze, że jestem w tym taki słaby :grin:
Będę aktualizował ten post co jakiś czas i dzielił się z wami moimi doświadczeniami. Jak już wspominałem wskazówki mile widziane.
Będę aktualizował ten post co jakiś czas i dzielił się z wami moimi doświadczeniami. Jak już wspominałem wskazówki mile widziane.