>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rynek Chwilowo zawieszony

X 0

xavix87

Użytkownik
Witam mam pytanie.
Otoz dosyc czesto na sportingbet mi sie zdarza ze zawieszaja rynki bez przyczyny. Sprawdzilem i na bet365 ten sam mecz tez zawieszony
Jest 30-35 minuta stan 0-0 i nie mozna obstawiac pomimo ze kursy sie zmieniaja.
Jak dotad najczesciej zauwazylem ta sytuacje w meczach jakichs rezerw, niskich lig i egzotycznych panst.
Czym to jest spowodowane i jak tego unikac, gdzie takie sytuacje wystepuja najczesciej a gdzie najrzadziej?
Oczywiscie niechodzi mi tu o zawieszanie meczu z powodu gola itd.
Minela 1 polowa i spotkanie zniklo calkowicie, a ja na to stawialem pieniadze.
Jak oni moga tak robic??

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Na Bet365 zdarza sie to rzadziej a na pewno trwa krócej.Wynika to zapewne z braku info o tym co dzieje sie na boisku lub akcją toczącą się przez dłuższy czas w bezpośredniej bliskości bramki i dużym prawdopodobieństwem zmiany wyniku.Unikać sie nie da.

X 0

xavix87

Użytkownik
12/11/2014 20:33 CET 671585563 25,00 PLN Otwarty Singiel (43,18 PLN) Piłka Nożna
Atletico Fenix Reserves v Nacional de Montevideo Reserves
Over/Under 2.5 Goals
Under
1.727 -2.5
Spotkanie sie zaczelo około 20:00, po pierwszej polowie bylo 0-0 i sluch o tym spotkaniu zaginal, w historii konta wisi jako otwarte

B 30

banglard00

Użytkownik
Otoz dosyc czesto na sportingbet mi sie zdarza ze zawieszaja rynki bez przyczyny. Sprawdzilem i na bet365 ten sam mecz tez zawieszony
Nie mozliwe ze zawieszaja bez przyczyny. Zawsze jest jakis powod. Moze problemy z reporterem, moze mecz zostal przerwany, moze jakies problemy techniczne. Powodow moze byc wiele.
Minela 1 polowa i spotkanie zniklo calkowicie, a ja na to stawialem pieniadze.

Jak oni moga tak robic??
A co to ma za znaczenie ze ty postawiles na to pieniadze? To ty masz decydowac jak ma wygladac ich oferta w danej chwili?
Twoj kupon zostanie rozliczony jak dostana wynik i tyle.
Zamiast narzekac to powinienes sie cieszyc ze ci sie udalo postawic zanim wycofali z oferty.

A co do twojego meczu to jakbys mial cokolwiek oleju w glowie to juz dawno bys znalazl co sie z tym meczem stalo i jaki byl wynik.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja proponuję sprawdzać też na betfair. Jeżeli tam rynek jest zawieszony, to faktycznie coś się stało. W porównaniu do innych, tradycyjnych buków, tam blokada rynku jest po pierwsze najszybsza, a po drugie, blokują tylko w wyjątkowych sytuacjach ;)

Do góry Bottom