railwayman
Użytkownik
Pozwoliłem sobie założyć nowy temat,zaraz dodam pierwszą analize ????
Wszystkie dzisiejsze sptotkania w Pucharze Rumunii odbęda się na neutralnych boiskach. Galati zagra w mieście Bucuresti, na stadionie Regie.Puchar Rumuni i
Jednak ciekawy argument który daje spore szanse Galati jest taki że ta drużyna zdobywa najwięcej punktów na własnym boisku. Na 24 zdobyte w lidze 18pkt. zdobyła na własnym boisku ! ,
Te słowa na pewno świadcza, że Vaslui nie odpuści tego spotkania i podejdzie do tego spotkania bardzo poważnie, gdyż ich celem jest zwycięstwo w Pucharze Rumunii. Zdaję się, że zupełnie inaczej to spotkanie potratkuja piłkarze Otopeni, którzy musza skupić się na walce o ligowy byt i spotkanie pucharowe nie sprzyja im dobremu, przygotowaniu do tego - dlatego trenerzy postanowili dać odpoczac kilku zawodnikom, gdyż w niedziele czeka ich ciężki wyjazdowy mecz z Poli Iasi (zajmujacy 16 miejsce - 1 oczko wyżej niż Otopeni - zwycięstwo pozwoli im zrównać się punktami z ta drużyna). Również za drużyna Vaslui przemawia po prostu to - że, sa oni drużyna piłkarsko leps i umiejetnościami przewyższaja swojego rywala - teraz musza to tylko udokumentować na boisku. Jednak myślę, że nie powinni mieć z tym problemów :spokodfhgfh:"This cup can give us a ticket for UEFA cup so we'll try to do our best
Dodam do tego, że Buzau i tak spadnie do drugiej ligi jednak z ujemnymi punktami i jesli dziś wygrają będę mieli -8 a jak przegrają -11 więc motywacja u gospodarzy ogromna. Bistrita nie walczy już o nic i wydaje mi się, że powinni się zbytnio nie przykładać do tego meczu. Serdecznie polecam ten typ mi się go udało złapać po kursie @3.00 w bet365Parę typów na Rumuńską z jakimiś prostymi analizami:
FC Gloria Buzau - ACF Gloria 1922 Bistrita
18 drużyna ligi kontra 13. Mecz 2 słabeuszy ligi Rumuńskiej. Buzau w ostatnich 3 meczach w nawet dobrej jak na siebie formie, bo wygrali i 2 razy zremisowali. Nie jest więc tak źle. U siebie potrafią wygrywać i remisować od czasu do czasu. A Bistrita ostatnio w kratkę, 5 meczów to 3 wygrane u siebie i 2 porażki na wyjazdach. Generalnie na wyjazdach nie wygrali od 23 listopada od meczu z Otopeni. Od tego czasu 2 remisy i 6 porażek. Słabo czyli. Wg mnie dziś będziemy świadkami historycznego wydarzenia dla tego sezonu, bo Gloria Buzau przedłuży swoją serię bez porażki do 4 meczów, wygrywając to spotkanie.
Moje typy:
Gloria Buzau 2.70 bwin