cajtodro Tyś nie powinien się wypowiadać w tej materii bo albo jesteś podstawiony bo nie wiem dlaczego tak bronisz zajadle tych kasyn online tylko dlaczego nie powiesz koledze jakie są ograniczenia na ruletce zero i co jeśli chodzi o progresję dlatego nawet nie można wygrać na ruletce zero, gdyby tylko te liczby chciały wypadać losowo jak piszesz to byłbym bardzo bogaty............Przewaga kasyna to losowe padanie liczb, gracze o tym nie chcą wiedzieć, bo wszystkie "systemy" biorą w łeb na starcie. Poczytaj tematy o rulecie i zobacz w ilu z nich ktoś napisał, że popłynął przez "0", a w ilu znajdziesz klnących na czarne serie jako klucz do błyskawicznego bankructwa.
Bronisz zdrowego rozsądku to wskaż mi osobę która wygrywa sukcesywnie w ruletkę online powiem Ci tak każdy kto gra w ruletkę online podsumowując swoje wyczyny zawsze jest na minus. A ty od wiedzy mojej informatycznej się odczep bo w dzisiejszych czasach można tak algorytmy wrzucać naprzemiennie do programu i stosować różnego rodzaju implementacje ale co ty możesz o tym wiedziec ruletka online wg. ciebie jest super pewnie jesteś jednym z tych co rozpowszechniają te durne reklamy 300 Euro w godzinę stosując cudowny system progresji czarno czerwony. Widzisz z punktu matematycznego tak jest tylko dlaczego w ruletce tak nie jest można by rzec że to dlatego tak się dzieje bo puszczamy kulkę z różnych miejs na kole , otóż puszczając kulkę i to nawet w tą samą stronę z tego samego punktu zawsze przegrywamy.Bronie przede wszystkim zdrowego rozsadku. Za dużo testowałem na kostkach, monetach, kartach żeby wierzyć w podkręcanie softu.
Piszesz, że jesteś informatykiem - jesli twoja wiedza w tej materii jest równa tej o ruletce, to pozostaje mieć tylko nadzieje, że nikomu jej nie przekazujesz. Nasze społeczeństwo bez tego jest już dość uposledzone w kwestii samodzielnego logicznego myslenia.
Ale nic sie mną nie przejmuj - w końcu zacząłeś grać w kasynach stacjonarnych i ciagle jesteś do przodu, więc kwestia zostania milionerem jest nieunikniona. Nie zapomnij dać znać kiedy to już nastapi, szczerze ci pogratuluje.
no to potestuj w monetach i wyrzuć 20 razy z rzędu np. reszkę chyba że będziesz oszukiwał to wyrzuciszBronie przede wszystkim zdrowego rozsadku. Za dużo testowałem na kostkach, monetach, kartach żeby wierzyć w podkręcanie softu.
Piszesz, że jesteś informatykiem - jesli twoja wiedza w tej materii jest równa tej o ruletce, to pozostaje mieć tylko nadzieje, że nikomu jej nie przekazujesz. Nasze społeczeństwo bez tego jest już dość uposledzone w kwestii samodzielnego logicznego myslenia.
Ale nic sie mną nie przejmuj - w końcu zacząłeś grać w kasynach stacjonarnych i ciagle jesteś do przodu, więc kwestia zostania milionerem jest nieunikniona. Nie zapomnij dać znać kiedy to już nastapi, szczerze ci pogratuluje.
jest jeszcze taka opcja z tą ruletką bez zera?Betfair w Zero Lounge
właśnie pytałem u nich na czacie i nie oferują tej sekcjijuz nie ma nawet w wersji download