>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ruletka bez zera

T 0

tomi-ex

Użytkownik
Witam
Kiedyś grałem w ruletke bez zeraz tylko nie pamietam w którym kasynie .Czy ktoś grał w taka ruletke , które kasy to oferowało

C 3

cinek

Użytkownik
Może ktoś wujaśnić na czym polega ta ruletka? Jak to nie ma 0, przecież to właśnie 0 daje przewage nad graczem, no chyba ze sie myle ;)

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Przewaga kasyna to losowe padanie liczb, gracze o tym nie chcą wiedzieć, bo wszystkie &quot;systemy&quot; biorą w łeb na starcie. Poczytaj tematy o rulecie i zobacz w ilu z nich ktoś napisał, że popłynął przez &quot;0&quot;, a w ilu znajdziesz klnących na czarne serie jako klucz do błyskawicznego bankructwa.

T 0

tomi-luzak

Użytkownik
Przewaga kasyna to losowe padanie liczb, gracze o tym nie chcą wiedzieć, bo wszystkie &quot;systemy&quot; biorą w łeb na starcie. Poczytaj tematy o rulecie i zobacz w ilu z nich ktoś napisał, że popłynął przez &quot;0&quot;, a w ilu znajdziesz klnących na czarne serie jako klucz do błyskawicznego bankructwa.
cajtodro Tyś nie powinien się wypowiadać w tej materii bo albo jesteś podstawiony bo nie wiem dlaczego tak bronisz zajadle tych kasyn online tylko dlaczego nie powiesz koledze jakie są ograniczenia na ruletce zero i co jeśli chodzi o progresję dlatego nawet nie można wygrać na ruletce zero, gdyby tylko te liczby chciały wypadać losowo jak piszesz to byłbym bardzo bogaty............

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Bronie przede wszystkim zdrowego rozsadku. Za dużo testowałem na kostkach, monetach, kartach żeby wierzyć w podkręcanie softu.
Piszesz, że jesteś informatykiem - jesli twoja wiedza w tej materii jest równa tej o ruletce, to pozostaje mieć tylko nadzieje, że nikomu jej nie przekazujesz. Nasze społeczeństwo bez tego jest już dość uposledzone w kwestii samodzielnego logicznego myslenia.
Ale nic sie mną nie przejmuj - w końcu zacząłeś grać w kasynach stacjonarnych i ciagle jesteś do przodu, więc kwestia zostania milionerem jest nieunikniona. Nie zapomnij dać znać kiedy to już nastapi, szczerze ci pogratuluje.

T 0

tomi-luzak

Użytkownik
Bronie przede wszystkim zdrowego rozsadku. Za dużo testowałem na kostkach, monetach, kartach żeby wierzyć w podkręcanie softu.
Piszesz, że jesteś informatykiem - jesli twoja wiedza w tej materii jest równa tej o ruletce, to pozostaje mieć tylko nadzieje, że nikomu jej nie przekazujesz. Nasze społeczeństwo bez tego jest już dość uposledzone w kwestii samodzielnego logicznego myslenia.
Ale nic sie mną nie przejmuj - w końcu zacząłeś grać w kasynach stacjonarnych i ciagle jesteś do przodu, więc kwestia zostania milionerem jest nieunikniona. Nie zapomnij dać znać kiedy to już nastapi, szczerze ci pogratuluje.
Bronisz zdrowego rozsądku to wskaż mi osobę która wygrywa sukcesywnie w ruletkę online powiem Ci tak każdy kto gra w ruletkę online podsumowując swoje wyczyny zawsze jest na minus. A ty od wiedzy mojej informatycznej się odczep bo w dzisiejszych czasach można tak algorytmy wrzucać naprzemiennie do programu i stosować różnego rodzaju implementacje ale co ty możesz o tym wiedziec ruletka online wg. ciebie jest super pewnie jesteś jednym z tych co rozpowszechniają te durne reklamy 300 Euro w godzinę stosując cudowny system progresji czarno czerwony. Widzisz z punktu matematycznego tak jest tylko dlaczego w ruletce tak nie jest można by rzec że to dlatego tak się dzieje bo puszczamy kulkę z różnych miejs na kole , otóż puszczając kulkę i to nawet w tą samą stronę z tego samego punktu zawsze przegrywamy.

O ruletce grzmocie wiem więcej niż ty tylko nie lubię jak robi się ludzi w balona
Tak że daruj sobie z tymi swoimi wywodami bo może sam rozpowszechniasz te brednie o tych cudownych zarobkach w internecie ruletka 300 Eo dziennie. Czytałem na innym forum jakaś naiwna kobieta zaczęła tak grać przegrała kupe szmalu i jeszcze wzieła kredyt bo przecież matematycznie rzecz ujmując itd, itp musi w końcu wypaść nasz kolor. Są różne algorytmy np. w Javie czym bardziej obstawiamy dany kolor tym dłużej on nie wychodzi

T 0

tomi-luzak

Użytkownik
no to potestuj w monetach i wyrzuć 20 razy z rzędu np. reszkę chyba że będziesz oszukiwał to wyrzucisz
no chyba że masz monety z dwoma reszkami ..........

Do góry Bottom