>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Rozwiążmy PZPN

majkelo77 0

majkelo77

Użytkownik
Witam dziś, przeglądając internet zauważyłem reklamę z wielkim czerwonym napisem Rozwiążmy PZPN. Zainteresowała mnie ta reklama i otworzyłem stronę http://www.pilka24.pl/pzpn

Co o tym myślicie??
Co może być zamiast PZPN ??

K 18

klakson

Użytkownik
Witam dziś, przeglądając internet zauważyłem reklamę z wielkim czerwonym napisem Rozwiążmy PZPN. Zainteresowała mnie ta reklama i otworzyłem stronę http://www.pilka24.pl/pzpn

Co o tym myślicie??
Inny gówniany związek w którym prezes będzie brał 60 tyś miesięcznej pensji jaką bierze Grzesio Lato. Frajer który obiecywał wiele a zrobił *****. Na co mu tyle pieniędzy... można było połowę przeznaczyć na coś innego co usprawni polską piłkę. Grzesio dorwał się do stołka i dostaje pieniądze za nic.. Widać po jego brzydkim ryju że lubi robić przekręty.

S 0

spike90

Użytkownik

Co o tym myślicie??

Po pierwsze to chyba bardziej powinno nam chodzić o to aby tam byli ludzie bez układów wykształceni młodzi menadzerowie sportowi.
Poza tym &#39;Zlikwidować PZPN&#39; brzmi bardzo dziecinnie, każda federacja ma organ odpowiadający z nią, więc nie widze sąsu w likwidacji - problemy z fifa i uefa do tego (przecież jak sie wqwili, że zwiażek został zawieszony jakiś czas temu.)

majkelo77 0

majkelo77

Użytkownik
No właśnie co mogło by być zamiast PZPN
PZPK (polski związek piłki kopanej? :p )
Jakoś dziecinnie do tego pomysłu podeszli.
Co mielibyśmy bez PZPN zawiesić polskie ligi i narodową reprezentacje ?

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Klakson ma rację 60 tys...? dla G. Lato? za co? (zasłużony zawodnik,tylko dlatego?????) M. Listkiewicz ???? kupę lat w PZPN... za co ? za &quot; polski akcent na mistrzostwach świata jako sędzia techniczny:-D) udupić Listka !!!!!! co On zrobił dla polskiej piłki??? ALE układy ma dobre no to trzymać cwaniaka i niech wraca na stołek i tym cwaniackim uśmieszkiem robi nas wszystkich w BALONA????????

novo 203

novo

Użytkownik
leśnych dziadków wywalić, lacie i zarządowi zmniejszyc wynagrodzenie do max 10k za miesiąc

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
leśnych dziadków wywalić, lacie i zarządowi zmniejszyc wynagrodzenie do max 10k za miesiąc
I to jest mentalność Polaków!!!!!!!!!!........ Novo,ile Ty zarabiasz na miesiąc (bez reklam oczywiście :-D) Masz 10k na rok? nie na miesiąc?

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Panowie , PZPN jest nie do rusznia , po pierwsze jest niezależnym związkiem w jurysdykcji UEFA a także FIFA, więc w kraju nikt im nie skoczy, po drugie nikt nie może rozgrywac oficjalnych meczy klubowych, państwowych międzynarodowych z członkami niezrzeszonymi w\w organizacjach i zbojkotowanych przez nie ( to niestety boli ) dlatego w każdym kraju jest federacja lesnych dziadków i jest jak jest . Kraje typu Anglia gdzie piłka jest biznesem przez B , drużyny są spółkami leśne dziadki nie mają nic do dodania za wyjątkiem palenia drogich cygar i rozmawianiu o krykiecie żeby czasem nie o piłce , co innego u nas dziki wschód ...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Heh, takie akcje to mnie śmieszą, chodźmy coś zlikwidujmy... ale co ma być potem, rozwiązania od strony prawnej, ogranizacyjnej to nikt się nie zastanawia i za pewne planów z tym związanych nie mają sami promotorzy akcji. Wraz z likwidacją PZPN przestaną obowiązywać wszelkie rozporządzenia i zarządzenia przez związek ustanowione, choćby te, które regulują rozgrywki piłkarskie w Polsce. Wszelkie umowy zawarte ze związkiem zostają automatycznie zerwane m. in. te związane z EURO. Heh, potrzebna jest niewątpliwie reforma związku, ale trzeba do tego podejść z pełnym przygotowaniem a nie jakąś dziecinną akcją internetową. Chodźmy zlikwidować sejm, wtedy będzie fajnie, dawać!

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
dla mnie jedyna reforma ma sens od dolnego procesu tzn. nie będzie piłki jeśli nikt nadal niebędzie nic robił z naszym sportem lokalnie , wszędzie dziadostwo od ligi c do ekstraklasy , zero profesjonalnego podejścia do szkolenia młodzieży , ja się pytam ile jest szkół piłkarskich w naszym prawie 40 milionowym kraju ? 2-3 ?? w Argentynie kraju znacznie biedniejszym w miastach mają po 10-15 boisk dla różnego rodzaju wieku itd , u nas program orlik czy jakos tak , idzie jak po grudzie , dzieci , młodzież nie mają szans jeśli już ktoś chce żeby grać , żeby się rozwijać itd dlaczego ? bo wszędzie w pilce siedzą czy na dole czy na średnim stołku te same osoby nic nie robią bo im dobrze , a my mamy co mamy zrywy pospolite ruszenie , cóż historia się kłania...

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
matex,, masz rację... ale co dalej... KTO,KOGO,Znajdżmy uczciwego gościa który zajmnie się polską piłką
dla mnie już myślę................... może no nie wiem może .....

Do góry Bottom