zonovsky
Użytkownik
Mój drugi temat w tym dziale. W tamtym zrobił się niezły syf, chcę zacząć z czystą kartą. Moje doświadczenie nie jest zbyt duże, ale myślę, że poprzez systematykę, trzymanie się zasad można wygrać trochę kasy. Mam nowy sposób gry - może nie samą strategię, ale wyszukiwanie typów. Na razie nie chcę podawać szczegółów, zobaczymy co pokaże czas. Pierwszy typ z działu "Typy dnia".
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, Ligue 1
Spotkanie: Olympique Lyonnais - Olympique Marseille
Typ: over 2,5
Kurs: 2,08
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ligue 1 praktycznie na finiszu, zostało bodajże 5 kolejek do końca sezonu. Obie drużyny w czubie tabeli. Miałem zaczekać do końca meczu Lille, żeby zobaczyć co się wydarzy, ale to raczej nieistotne, w sumie to jeszcze kilka zespołów "z góry" ma szanse na mistrzostwo Francji. Wszyscy będą walczyć do końca, do ostatniej kropli, do ostatniego oddechu.
W 1X2 kompletnie nie wiem czego się spodziewać, wszystko jest możliwe. Dlatego zdecydowałem się na under/over. Mimo, że liga francuska jest zdecydowanie underowa, w tym meczu widzę ciekawe value na over 2,5.
Spodziewam się otwartej piłki z obu stron, walki, fauli, dramaturgii - wszystkiego. Pisanie o ilości punktów, formie na wyjeździe/w domu jest nieistotne, bo nie jest to głównym motywatorem mojego typu.
Analizy raczej rzadko będą się pojawiały.
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, Ligue 1
Spotkanie: Olympique Lyonnais - Olympique Marseille
Typ: over 2,5
Kurs: 2,08
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ligue 1 praktycznie na finiszu, zostało bodajże 5 kolejek do końca sezonu. Obie drużyny w czubie tabeli. Miałem zaczekać do końca meczu Lille, żeby zobaczyć co się wydarzy, ale to raczej nieistotne, w sumie to jeszcze kilka zespołów "z góry" ma szanse na mistrzostwo Francji. Wszyscy będą walczyć do końca, do ostatniej kropli, do ostatniego oddechu.
W 1X2 kompletnie nie wiem czego się spodziewać, wszystko jest możliwe. Dlatego zdecydowałem się na under/over. Mimo, że liga francuska jest zdecydowanie underowa, w tym meczu widzę ciekawe value na over 2,5.
Spodziewam się otwartej piłki z obu stron, walki, fauli, dramaturgii - wszystkiego. Pisanie o ilości punktów, formie na wyjeździe/w domu jest nieistotne, bo nie jest to głównym motywatorem mojego typu.
Analizy raczej rzadko będą się pojawiały.