>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozważne granie - typy z komentarzem

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Witam w tym temacie będę podawał typy, które według mnie mają szanse powodzenia i ,które sam osobiście gram w bukmacherze expekt.
Na początek mocno zainteresował mnie mecz bułgaria dania.
Porównanie zacznę od ławki trenerskiej, gdzie zdecydowana przewaga należy do Duńczyków.
Morten Olsen to trener, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. Prowadzi Duńczyków od 12 lat. Po przeciwnej stronie
Ljubo Penew, który może pochwalić się ciekawą karierą jako piłkarz. Natomiast jeżeli chodzi o karierę trenrską to można powiedzieć,
że w tym momencie jest na etapie &quot;raczkowania&quot;. Prowadził przed Bułgarią tylko 2 kluby.
Duńczycy to ekipa z temperamentem, co pokazała na chociażby ostatnich me w meczach z holandią czy portugalią. Mocny atak
z doświadczonymi graczami jak Bentdner czy Rommedahl, a także Michaelem Krohn-Dehlim. Solidna obstawa bramki w postaci Sorensena.
Blok defensywny prezentuje się nieco słabiej ,aczkolwiek są tu dobrzy gracze jak Poulsen czy Agger dosyć regularnie występujący w
swoich klubach.
W składzie Bułgarii próźno szukać gwiazd, berbatov i petrov nie zdecydowali się na powrót do reprezentacji.
Meczy pomiędzy tymi drużynami nie będę przytaczał gdyż nie ma to żadnego znaczenia gdyż odbyły się one dawno temu.
Aktualna forma według mnie wskazuje na zwycięstwo Duńczyków, którzy zagrali niezłe spotkanie z Czechami oddając
sporo strzałów. Czesi praktycznie przeprowadzili jedną groźną akcję.
Bułgarzy natomiast mimo remisu z Włochami i jednobramkowego zwycięstwa z Armenią zaprezentowali się słabo. Mało kreatywnej
gry z Armenią i naprawdę dosyć skuteczna gra z Włochami, którzy zaprezentowali się słabo i nie sądzę, że wynikało to z taktyki
Bułgarów.
Motywacja po obu stronach podobna. Nikt nie może stracić tutaj punktów, każdy zagra na 100%, ale myślę, że umięjętności
wyższe po stronie Danii.
Podsumowując gram na zwycięstwo Danii po kursie 2,50
Ciekawą opcją wydaje się handicap azjatycki na Danię -1 (zwrot stawki przy jednobramkowym zwycięstwie Danii, ale niestety
nie znalazłem takiej opcji).

Stawka 100zł Bułgaria Dania 2 2,50
Do wygrania 250zł
.
Bułgaria Dania 1:1
Dania blisko wygraniej. Po fatalnym błędzie bramkarza Danii, kulminacyjnym momentem była
czerwona kartka dla Bułgarii w 27 minucie. W drugiej połowie kilka dobrych sytuacji Duńczyków,
niestety zabrakło szczęścia.

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Drugim typem eliminacji będzie postawienie na zwycięstwo Belgii z Serbią.
Kadrowo oba zespoły przedstawiają się ciekawie: w Serbii Ivanovic,
Subotic, Kolarov w obronie, z przodu chociażby Tosic, Sulejmani. W Belgii większość graczy przywiązana do klubów angielskich, gdzie grają jedne
z głównych ról: Kompany, Hazard, Vermaelen, Fellaini, Mirallas. Po kontuzji powraca Witsel, aczkolwiek zabraknie Lukaku (kontuzja).Spokojnie zastąpić
może go wyżej wspomniany Mirallas czy Benteke z Aston Villi.
Oba zespoły w najmocniejszym zestawieniu, choć lepszych graczy na pierwszy rzut oka posiada Belgia.
Porównując formę i umiejętności obu zespołów to Belgia prezentuje się lepiej. Pewna wygrana z Walią (2-0, choć mogło być trochę wyżej, ale trzeba przyznać,
że mecz ustawiła szybko pokazana czerwona kartka dla Walii), remis z Chorwacją choć z przebiegu spotkania to Belgia powinna wyjść zwycięska z przewagą 2 goli.
Atutem Serbów niewątpliwie będzie gra na własnym boisku i doping kibiców. Patrząc na poczynania Serbii to jest to drużyna nieobliczalna. Po słabym meczu ze Szkocją,
pokonali Walię wysoko 6-1. Bardzo dobra skuteczność Serbów, ale gra raczej chaotyczna (niektóre bramki dosyć szczęśliwe). Minusem po stronie Serbów jest
ich zbytnia porywczość i łapanie głupich kartek co może mieć znaczenie przy dobrze
taktycznie ustawionych Belgach.
Najważniejszymi argumentami poprzez, które postanowiłem zagrać na Belgię to naprawdę dobra gra w poprzednich meczach
eliminacyjnych, a także kuszący kurs 2,75.

Tak więc serbia belgia 2 2,75

stawka 100zł
Do wygrania 275zł.
Serbia Belgia 0:3
Dobry mecz po obu stronach. Przy stanie 1:0 dla Belgii, Serbia dwukrotnie bliska strzelenia bramki.
Trzeci gol ze spalonego. ale nie miało to już większego znaczenia, jeśli chodzi o końcowy rezultat.

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Ostatni typ na 12.10.12 to zwycięstwo Węgrów z Estonią. Typ bardziej przeciwko Estończykom niż na Węgrów. Węgrzy skuteczni z Andorą, lecz słabo w obronie z Holandią (karygodne błędy po których padły 2 bramki).
Estonia bez bramki w tych eliminacjach i w moim mniemaniu po meczu z Węgrami tak pozostanie. Słabo się prezentują w akcjach ofensywnych.
Jeśli tylko Węgrzy rozważnie zagrają z tyłu to mają kim postraszyc i strzelić bramki: Szalai, Szabics czy Gera.
Estonia Węgry 2 2,25
Stawka 100zł
Do wygrania 225zł.
Węgrzy okazali się zespołem lepszym, choć przy stanie 1:0 Estonia zmarnowała &quot;setkę&quot;, 3-4 znakomite sytuacje Węgrów na strzelenie innych bramek.

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Pierwszy mecz, który wpadł mi do głowy, to mecz Słowacja Grecja. Zaskoczył mnie wysoki kurs na Grecję. 2,80? Na drużynę, która pomijając Mistrzostwa Swiata w 2006 roku, grała na wszystkich Mś i Europy? Na przeciw, której staje drużyna Słowacji, która w swojej historii tylko raz grała na wielkiej imprezie (mś w 2010). I to po awansie z najsłabszej grupy: z Polską, czy pogrążonymi
w kryzysie Czechami. Bierę w ciemno bez analizy... No dobra żartowałem ????
Tyle historii.
Patrząc kadrowo Słowacja to grupa solidnych piłkarzy z wyróżniającymi się piłkarzami takimi jak Hamsik czy Skrtel.
Większość kadry to piłkarze grający po różnych średniej klasy klubach.
Grecyy piłkarze w większości grają na ligowym podwórku i mimo słabszych notowań ostatnimi czasy &quot;greckiej ekstraklasy&quot; ciężko porównywać ją do słowackiej ligi.
Plus Greków to na pewno zgranie. Chłopaki grają ze sobą od kilku lat. Niezawodny Karagounis w pomocy i
z przodu chociażby Salpingidis Samaras czy Gekas.
W aktualnych eliiminacjach Słowacy na razie grali z &quot;ogórkami&quot;: Litwą, Łotwą czy Liechtensteinem. Strzelili tylko 5 goli, co w moim mniemaniu jest słabym wynikiem. Oglądając ich grę nie pada się z zachwytu.
Grecy natomiast niezłe zawody z Łotwą (z wyniku 1:0 dla Łotwy potrafili przechylić szalę na swoją stronę).
Dobry mecz z Bośnią (wynik mógł spokojnie pójść w obie strony). Grecy grali niezłą, momentami kombinacyjną piłkę. Gdyby Gekas na początku meczu trafił do pustej bramki i Grecja wygrała to dzisiaj kurs na Greków byłby w okolicach 2.0
Później wybicie Greków piłki z własnej linii bramkowej, czy strzał w poprzeczkę bramki Bośnii. Ogólnie szybkie tempo gry.
Jedyną moją obawą jest słabe początki Greków. Lubią tracić głupie bramki na początku meczu. Podejrzewam, że jesli
przez 20 minut Grecy nie stracą bramki, to może być tylko lepiej.
Dodatkowo po cichu liczę na prowadzenie gry przez Słowaków, gdyż Grecy lubią grać z kontry i nieźle im to wychodzi.
Podsumowując Słowacja Grecja 2 2,80.
Stawka 100zł
Do wygrania 280zł.

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 2

marcinpolo

Użytkownik
Zainteresował mnie mecz udinese pescara.
Patrząc na sytuację Udinese jestem pewien, że zrobią oni wszystko, aby ten mecz wygrać.
Zaczynając od Udinese, to można stwierdzić, że jest to drużyna przede wszystkim własnego boiska.
W 3 meczach u siebie 4 punkty (porażka z juventusem zasłuzona, wygrana z Milanem po zzaciętym meczu, remis z Genoą -
choć w moim mniemaniu Udinese było drużyną lepszą).
Jeżeli chodzi o obecną formę to Udinese zagrało niezły mecz w Napoli i szczęśliwie wygrali z Liverpoolem.
Widać rosnącą formę Udinese. Widać, że powrót Di Natale do składu pomaga wrócić na właściwy tor.
Udinese bez większych problemów kadrowych. Z wiadomych absencji nie zagra Basta.
Jeżeli chodzi o drużynę gości to pierwsze co rzuca się w oczy to tracenie dużej ilości goli.
Absencje w drużynie Pescary to Colucci, który stanowi o sile pomocy, wątpliwa jest gra obrońcy Balzano, który pełni
podobną rolę w drużynie. W porównaniu do ostatniego meczu w podstawowym składzie kilka zmian.
Słabo wygląda ofensywa Pescary (modesto 2 mecze, nielsen 4 mecze, jonathas 3 mecze).
Podsumowując Udinese Pescara
typ 1 (-1) handicap azjatycki kurs 1.9
W przypadku wygranej Udinese jedną bramką zwrot stawki.
STawka 100zł
Do wygrania 190zł.
Przewiduję wynik 2:0 lub 3:0

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Na dzisiaj i jutro tworzę sobie mały kuponik.
2 mecze, które zamierzam obstawić to:
lille bayern 2 1,50
dynamo zagrzeb psg 2 1,55
Ako 2,33
Oba zespoły przegrały swoje 2 mecze i w przypadku straty punktów w 3 kolejce ich sytuacja się nieco skomplikuje.
Bayern patrząc przez pryzmat ostatnich meczów jest drużyną w świetnej formie.
Wygrana z fortuną 5:0 i oddanie 24 strzałów w meczu pokazuje siłę ofensywną Bayernu. W poprzednich latach Bayern grał dobrze przeciwko innej drużynie francuskiej Lyonowi. Pamiętam mecze chociażby w półfinale Ligi Mistrzów i
różnica klasy między tymi drużynami była wyraźna (choć drużyna Bayernu gra podobnie od tamtego czasu, to nie ma co porównywać dzisiejszego Lille z tamtejszą drużyna Lyonu).
Dzisiejsze Lille to nie ten zespół co rok temu. Odeszli przede wszystkim Hazard i Cole. Wzmocnieniem powinien okazać się Kalou, ale czas pokaże co z tego wyszło. Po porażce z Bate wierzę, że Bayern wydusi z siebie 100%. W tej drużynie nie ma
kalkulacji i nie wyobrażam sobie, żeby nie wygrali tak słabej grupy. ale do tego może być potrzebne zwycięstwo nad Lille.
Oba zespoły w najsilniejszych składach, ale skład Bayernu ten sam, który prawie wygrał Ligę Mistrzów rok temu, dodatkowo wzmocniony Martinezem i Mandzukiciem.
W drugim meczu spotka się Dynamo z Psg. Choć teren Dynama wydaję sie trudnym terenem do grania dla każdego to i tak nie widzę innej opcji jak zwycięstwo &quot;Paryżan&quot;. W poprzednim sezonie wygrywał tu Lyon i Ajax. Psg z meczu na mecz gra coraz lepiej,
zdarzają im się słabsze momenty, aczkolwiek widać coraz większe zgranie co przekłada się na dużą ilość sytuacji podbramkowych.
W ostatnim ligowym meczu bodajże 3 razy piłka obijała bramkę Reims (słupek, poprzeczkę i spojenie). Martwi trochę gra defensywna Psg.

lille bayern 2 1,50
dynamo zagrzeb psg 2 1,55
Ako 2,33
Stawka 100zł Do wygrania 233zł.
Oba spotkania zgodnie z planem.
Lille Bayern 0:1
Dynamo Psg 0:2.

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Podsumowując Słowacja Grecja 2 2,80.
Stawka 100zł
Do wygrania 280zł.
Szczęśliwe zwycięstwo Grekó. Słowacy do końca walczyli i zasłużyli na remis.
Grecja pokazała skuteczność i zagrała tak jak do tego przyzwyczaiła na zero z tyłu.
Słowacja Grecja 0:1.

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Podsumowując Udinese Pescara
typ 1 (-1) handicap azjatycki kurs 1.9
W przypadku wygranej Udinese jedną bramką zwrot stawki.
STawka 100zł
Do wygrania 190zł.
Przewiduję wynik 2:0 lub 3:0
Udinese Pescara 1:0
Dobry mecz Udinese patrząc, że grali w dziesiątke od 30 minuty. 2 faule Danilo i 2 żółte kartki spowodowały grę w osłabieniu. Wydaję mi się, że sędzia mógł dać ostrzeżenie zamiast czerwonej, gdyż nie były to brutalne faule. Niezła gra Pescary (2 poprzeczki), udinese też mialo kilka okazji, w tym niepodyktowany rzut karny (moim zdaniem niesłusznie). Zwrot stawki w tym meczu.

M 2

marcinpolo

Użytkownik
Dzisiaj typy z ligi francuskiej.
1. Nancy Psg (-1) 2 handicap europejski 2,40
Jedyna obawa jeżeli chodzi o ten mecz to ustawka. WIadomo, jak potrafią zakończyć się mecze lidera z ostatnią drużyną tabeli.
Skupiając się na czysto piłkarskich sprawach to w obu zespołach wyjdą podobne składy jak w poprzedniej kolejce (w Psg brak Nene).
Psg w coraz lepszej formie, widać pracę Ancelottiego. Obserwując grę na wyjazdach Psg. po przeciętnych meczach (chociażby z Ajaccio). widać postępy. Defensywa traci mało bramek. W ataku Zlatan + Menez łapiący formę.
Zwykle nie stawiam handicapów, lecz w tym meczu kurs mnie mocno zachęcił. 2,40 na psg, grający przeciwko drużynie strzelającej 1 bramkę na 3 mecze , tracąc przy tym średnio prawie 3 w jednym meczu.
Nie widać także przebłysku w meczach Nancy, remis z sąsiadującym w tabeli Sochaux po słabym meczu i trudność w stwarzaniu sobie sytuacji tym bardziej skłania mnie do typu na Psg. Jedyną bronią Nancy są stałe fragmenty gry, a tych nie będzie za wiele.
Podsumowując: Nancy Psg (-1) 2 handicap europejski 2,40
Stawka 100zł Do wygrania 240zł. Wynik 2:0 lub 3:0 dla Psg.

Do góry Bottom