>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozpocznij nowy rok w szampańskim nastroju

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Rozpocznij nowy rok w szampańskim nastroju
Witaj, fox71!
Szczęśliwego Nowego Roku życzy ekipa Gamebookers. Chemy przywitać rok 2009 wśród gorących emocji, dlatego na rozgrzewkę przygotowaliśmy kilka fantastycznych ofert promocyjnych.
Dajemy Ci również szansę zasilenia konta ekstra gotówką, dzięki rewelacyjnemu bonusowi o wartości 50% wpłaty, czyli nawet zł300.00 PLN. Wystarczy, że dokonując wpłaty użyjesz następującego kodu: GAMEBOOKERS0809

Uwaga:
  • Aby wypłacić pieniądze, należy osiem razy postawić zakłady o wartości otrzymanego bonusu. Zakłady muszą dotyczyć zdarzeń o kursach 2.0 lub wyższych.
  • Gracze mają 5 dni na odebranie bonusu.
  • Gracze mają 20 dni na wypełnienie warunków koniecznych do wypłacenia kwoty bonusu.
  • Zapoznaj się z pełnym Regulaminem promocji
Z poważaniem,
Zespół Gamebookers

S 8

sweetkokos

Użytkownik
300x8= 2400. 20 dni wiec to nie problem;] nie wiem czy promo do wybranych ja dostalem maila z takim samym kodem bonusowym wiec moze dla wszyskich;]

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
Uwaga:
  • Aby wypłacić pieniądze, należy osiem razy postawić zakłady o wartości otrzymanego bonusu. Zakłady muszą dotyczyć zdarzeń o kursach 2.0 lub wyższych.
Przeczytajcie to zdanie dokładnie. Ja wywnioskowałem że trzeba postawić 8 za sume bonusa czyli jak nasz bonus wynosi 300zł to trzeba postawić 8 kuponów kazdy po 300pln. W takim przypadku byłoby już dużo gozej, bo pierwszy kupon nie siądzie i juz po bonusie....

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Przeczytajdzie to zdanie dokładnie. Ja wywnioskowałem że trzeba postawić 8 za sume bonusa czyli jak nasz bonus wynosi 300zł to trzeba postawić 8 kuponów kazdy po 300pln. W takim przypadku byłoby już dużo gozej, bo pierwszy kupon nie siądzie i juz po bonusie....
zostaje CI jeszcze 600zl Twojego depozytu ktore musisz jeszcze postawic za 2100 ;]

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
hehe dokładnie ???? już te bonusy nie są tak atrakcyjne jak dawniej, gdzie kazdy buk to bonus 100% lub więcej. Obrót max 3x a kurs mogłeś dać 1,01! to były tłuste czasy w bukmacherce on-line ???? szkoda, że tego już niema ????

S 8

sweetkokos

Użytkownik
przeciez to nie jest duzo. po wplacie 600 jest 900 i wystarczy postawic za 2400 w sumie;] polowe juz wyrobilem a nie minely nawert 24h

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
hehe dokładnie ???? już te bonusy nie są tak atrakcyjne jak dawniej, gdzie kazdy buk to bonus 100% lub więcej. Obrót max 3x a kurs mogłeś dać 1,01! to były tłuste czasy w bukmacherce on-line ???? szkoda, że tego już niema ????
Teraz buki zarabiają i odrabiają straty z minionych lat, ale nie narzekajmy i tak jest w miarę bardzo dobrze ????

Do góry Bottom