>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Rozliczenie zakładu

P 13

pusty

Użytkownik
Został mi źle rozliczony zakład. w celu udowodnieni im ze źle rozliczyli mi zakład wysłałem link do meczu na youtube aby zobaczyli o której minucie padł gol, odpisali mi ze link nie działa-- mi działa. Zrobiłem print scirna z dokładnym czasem zdobycia gola ze strony z wynikami rzuciłem go darmowy hosting zdjęć i wysłałem odpowiedz link nie otwiera sie --mi oczywiści dziala wszystko. Miał ktoś podobnie, bo już brak mi sil na nich

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Podaj dokładnie którego meczu dotyczy ta sytuacja, oraz jaki zawarłeś zakład tzn. na bramkę do której minuty.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wg tego co jest na https://www.youtube.com/watch?v=eZOsMOS1QVk
bramka faktycznie padła w 29:45 ale to jest przecież już 30. minuta meczu - bo czas idzie od 0:00 tak więc dlatego przegrałeś, gdyż zakład był na bramkę przed 30. minutą.
Tu masz info z regulaminu buka http://help.marathonbet.com/pl/sports_rules/rules_sport_by_sport/football/
W ramach rozliczania zakładów, jeśli bramkę zanotowano z czasem 23:00, jest ona zaliczana do okresu liczonego od pierwszej do 23. minuty.
Bramka zanotowana z czasem 23:01 jest uznawana za strzeloną w 24. minucie.
Tak więc bramka z 29:45 jest uznana za bramkę zdobytą już w 30 min. a zatem nie do 30. minuty, jak się zakładałeś.

P 13

pusty

Użytkownik
edi gram na bet 36 i zakład powinien być wygrany, już trochę gram ten system wiem jak rozliczają zakłady.
Bardziej mi chodzi o to ze jak wysylam im print screen to odpisują Uprzejmie informujemy iż link, który Pan przesłał nie otwiera się, a u mnie link normalnie otwiera się.
Wysłałem jeszcze im dzisiaj 3 linki z print screenami i zobaczmy co tym razem odpiszą, jak znowu ze link nie otwiera się to daj se spokój, szkoda czasu.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Zaklad byl bramka do 30 minuty, padla nie DO tylko W 30 minucie wiec zaklad przegrany, nie ma co roztrzasac sprawy.
Jak już odkopujesz temat to chociaż głupot nie pisz....

A autor też mogłby podawać dokładne informacje bo zakład na bet365 nie brzmi gol przed 30 min tylko gol przed 30:00. Chyba że to był jakiś inny zakład specjalny na dany mecz.

Reklamowałem u nich pare razy taki zakład i zawsze bez problemu. Najlepiej z oficjalnej strony ligi link i wystarcza.

Do góry Bottom