>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Rozliczenie zakładu za kartki

paw_el 0

paw_el

Użytkownik
Witam Was,
Piszę bo mam mały problem. Konkretnie - postawiłem zakład w meczu Atletico - Sevilla na kartki over 6,5. Zgodnie z livesports.pl i stronami hiszpańskimi (Marca) zakład został pokryty. Jednak nie wiedzieć czemu zakład został rozliczony jako przegrany i tą decyzje cały czas podtrzymują. Nie wiem za bardzo co teraz robić. Zapoznałem się z zasadami bet365, kartki przyznano zawodnikom podczas gry, a nie w szatni lub dla rezerwowych. Co robić?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Piszę bo mam mały problem. Konkretnie - postawiłem zakład w meczu Atletico - Sevilla na kartki over 6,5. Zgodnie z livesports.pl i stronami hiszpańskimi (Marca) zakład został pokryty.
Jakim cudem zakład został pokryty? Oglądałem mecz i widziałem 5 kartek - 4 żółte i 1 czerwona... oglądałeś? ????
E: teraz sprawdziłem, że na luzie pokryte, bo po czerwonej kartce w 90 minucie padły 4 żółte ????
ja po czerwonej przełączyłem...
http://www.lfp.es/directo/temporada-2013-2014/liga-bbva/20/atletico_sevilla
sprawdzam jeszcze raz i w relacji pisanej tych 4 żółtych kartek nie ma (a wcześniejsze wszystkie są), więc musiały być dane przez sędziego po końcowym gwizdku, więc zakład nie jest pokryty.
A jest to oficjalna strona ligi hiszpańskiej.
pozdro!

paw_el 0

paw_el

Użytkownik
ogladalem, nie wiem czemu w tej relacji nie ma kartki dla Carrico z 25 min. Przeciez wyswietlila sie grafika normalnie w transmisji ????
e: zreszta ta relacja jest jakas wybiórcza dosyć. nie wiem ciężki temat z tymi kartkami, ale oczywiscie wolalbym zeby wyszlo na moje :p
e2: w rozmowie z konsultantem wysłano mi ten link http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&amp;amp;CodActa=22179 . tam na dole jest dla Carrico, tutaj nie ma... Co za syf

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Nie graj na takie zakłady bo w takich bukmacher może Cię najłatwiej załatwić. Kartki czy rożne, toż to loteria ...

paw_el 0

paw_el

Użytkownik
Sprawa zakończyła się tak, że zwrócili stawkę z 1krotnym obrotem, na początku proponowali 3krotny obrót. To są jednak idioci, sami nie wiedzą co robią i jakie mają źródła... Zagram coś i zwijam stamtąd manatki.

Do góry Bottom