>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozliczenie z podatku

walus89 11

walus89

Użytkownik
Witam.
Na początek: - gram w millenium naziemnie
- bukmacher ten przy wygranej powyżej 2280zł pobiera podatek
Udało mi się wyciągnąć kilkanaście tysięcy na dwóch kuponach i potrącili mi na jednym i na drugim po mniej więcej 500zł.Mam kartę w milenium,jestem zarejestrowanym graczem od kilku ładnych lat i chciałbym się dowiedzieć czy na koniec roku mogę się z tych wygranych rozliczyć??? Skoro bukmacher mi potrąca podatek i jest to oficjalny MYK,więc jak to jest...wie ktoś???dodam,że dostaje potwierdzenia wygranych z danego punktu.

T 133

thorngal

Użytkownik
Nie, podatek od wygranych jest rozliczany autonomicznie. Takiego przychodu nie uwzględnia się w PIT składanym za dany rok.

firer 886

firer

Użytkownik
Witam.

Na początek: - gram w millenium naziemnie
- bukmacher ten przy wygranej powyżej 2280zł pobiera podatek

Udało mi się wyciągnąć kilkanaście tysięcy na dwóch kuponach i potrącili mi na jednym i na drugim po mniej więcej 500zł.Mam kartę w milenium,jestem zarejestrowanym graczem od kilku ładnych lat i chciałbym się dowiedzieć czy na koniec roku mogę się z tych wygranych rozliczyć??? Skoro bukmacher mi potrąca podatek i jest to oficjalny MYK,więc jak to jest...wie ktoś???dodam,że dostaje potwierdzenia wygranych z danego punktu.

Kupony trzeba dzielic na mniejsze zeby nie przykroczyc wlasnie tych 2280
Np zamiast jednego kupony za 1000 PLN po kursie 5 lepiej puscic 5 takich samych kuponow po 200 PLN wtedy omijasz ten dodatkowy podatek 10%

Do góry Bottom