>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozliczenie meczu

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Witam
We wtorek zagrałem spotkanie Ghana v Nigeria w bet365, mecz został odwołany z powodu zamieszek w Londynie, miejscu rozgrywania. Zawsze myślałem że w takim przypadku dostaje się zwrot jednak dziś już czwartek a kasy niema. Pisałem na czacie i odpisali że czekają do soboty na informacje.
Postawiłem sporo kasy i zależy mi na czasie.

Czy mieliście takie sytuacje? Czy w ich regulaminie jest coś dotyczące tego typu rzeczy ? Ja tego nie mogę znaleźć, a bet365 każe mi cierpliwie czekać. Jednak gdy mecz zostanie przełożony na np. wtorek 16 to zmienia to chyba już warunki tego zakładu?

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Strona główna Bet365.com -&gt; Zasady -&gt; Zasady-Sporty -&gt; Piłka nożna

Mecze przełożone, przeniesione lub odwołane
Nierozegrany lub przełożony mecz zostanie uznany za &#39;wycofany/nieobecny&#39; do rozliczenia zakładów, chyba że zostanie rozegrany w tym samym tygodniu (kończącym się na niedzieli) - w takim przypadku zakłady będą ważne, chyba że anulowane za zgodą obydwóch stron.

Jeżeli mecz zostanie przełożony z weekendu na poniedziałkowy wieczór z powodu transmisji telewizyjnej, wszystkie zakłady na ten mecz będą ważne.

Jeżeli jakikolwiek mecz zostanie rozegrany przed wyznaczoną datą, wówczas każdy taki mecz może zostać uznany, jeśli tylko zakład został postawiony nie później niż po faktycznym rozpoczęciu spotkania.

Wszystkie mecze odwołane przed ukończeniem 90 minut gry będą nieważne, z wyjątkiem zakładów, których wynik został już określony w momencie odwołania. Rynek musi zostać w pełni określony, aby zakłady były ważne. Na przykład, zakłady na pierwszego strzelca lub na pierwszy gol będą ważne, jeżeli gol został zdobyty przed odwołaniem.

Jedynym wyjątkiem od powyższej zasady odwołanych meczów, są wszystkie mecze klubowe krajów Ameryki Południowej, gdzie rynki na wynik końcowy meczu i podwójną szansę (w zakładach przedmeczowych i na żywo) zostaną rozliczone na podstawie wyniku w momencie odwołania, jeśli tylko dana liga uzna wynik za ważny.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Dziś kasa z powrotem pojawiła się na koncie, niby mogli to od razu zwrócić no ale zasady to zasady
W pinnacle zwrot był tego samego dnia

Do góry Bottom