>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozliczenie kuponu.

rg13 63

rg13

Użytkownik
Witam, na dzisiejszą noc NBA obstawiłem przez aplikację mobilną, że J. Smith przekroczy linię 17,5. Jestem pewien, że przy zakładzie widniało J. Smith, a nie tak jak teraz Josh Smith. Zmienia to zupełnie sytuację, ponieważ Josh Smith rzucił 10 oczek, a drugi Smith z ekipy Knicks rzucił tych oczek 19.
Istnieje w ogóle taka możliwość, żeby coś takiego zmienili (z J. Smith, na Josh Smith)? Jeżeli tak, to czy ktoś jest w podobnej sytuacji?

rg13 63

rg13

Użytkownik
Robiłem to o wpół do 11, dodatkowo przez telefon. Nie miałem za bardzo takiej możliwości. Poza tym jestem niemal pewien, że było napisane J. Smith, rano jak sprawdzałem to też mi się tak wydawało. Może to wina tego, że korzystałem z mobilnej strony, a na pełnej wszystko było w porządku. Normalnie reklamowałbym kupon, ale nie mam żadnego dowodu, że tak było. Chyba pora zacząć robić zdjęcia każdego kuponu...

rg13 63

rg13

Użytkownik
Możliwe, że to ja zawiniłem. Jeżeli ktoś ma dla mnie jeszcze jakieś dobre rady to niech pisze na PW lub zatrzyma je dla siebie. Założyłem ten temat, bo może ktoś obstawił ten sam zakład w Fortunie.

rg13 63

rg13

Użytkownik
Zgadza się, przy nazwisku mam skróty drużyn, które grają. Problem w tym, że zarówno w drużynie z Nowego Jorku jak i z Atlanty grają gracze z nazwiskiem Smith. Jestem na 90% pewien, że gdy obstawiałem, to przy zakładzie było J. Smith, a nie tak jak teraz Josh Smith. Tak jak już jednak pisałem, nie mam niestety żadnego dowodu ;/

C 0

canton

Użytkownik
No trzeba obstawić na przyszłość wszystkich Smith-ów w meczu ????
Nie masz szans na reklamacje, chyba żebyś zrobił screena strony w chwili zakładu.

rg13 63

rg13

Użytkownik
Już sobie odpuściłem. Mam nauczkę na przyszłość, żeby robić screen każdego zakładu.
Człowiek uczy się na błędach, a w życiu chodzi o to by uczyć się na cudzych ;)

Do góry Bottom