>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozliczanie zdarzen...

shaker 2

shaker

Użytkownik
prosze o wypowiedz osoby ktore sie z tym spotkaly
czyli jakie sa mozliwosci rozliczenia takiego zakladu?
zwrot stawki
a moze uznanie zakladu ( w przypadku gdy zdarzenie zostalo przerwane ) za wazny z rezultatem jaki mial miejsce do momentu przerwania owego zdarzenia..

M 0

matrix

Użytkownik
Zwrot stawki jest wtedy kiedy spotkanie się nie odbyło, zostało anulowane lub przełożone, u niektórych bukmacherów jest także zwrot w przypadku krecza w tenisie no ale to rzadko gdzie. A uznanie zakładu jest zazwyczaj gdy jest krecz w tenisie jeśli został on przerwany. Jeżeli np. Marat Safin prowadził 6-4 2-0 w 2 secie ale skreczował to wygrywa jego przeciwnik.

PozdrawiaM

Matrix

shaker 2

shaker

Użytkownik
a co sie dzieje w przypadku gdy np. trwa mecz angielskiej ligi i nagle sedzia go przerywa z powodu zamieszek na stadionie... i tak sie konczy mecz powiedzmy... co wtedy? wiem ze to rzadkosc nie mniej jednak takie rzeczy sie zdarzaja...

shaker 2

shaker

Użytkownik
a gdzie tego szukac w regulaminie?
chodzi mi o regulamin w jezyku angielskim...
jak to bedzie napisane? ????

M 0

matrix

Użytkownik
to musisz napisać do supportu zazwyczaj jest kurs liczony jako 1,0 i zwrot stawki jak grasz singla a w regulaminie bukmacherzy tego nie mają bo to się naprawdę rzadko zdarza.

PozdrawiaM

Matrix

shaker 2

shaker

Użytkownik
no tak ale bardziej mi chodzi o to gdzie moge znalezc jakas zmianke o tym w regulaminie ( glownie po angielsku ) bo gram raczej w bukmacherach niepolsko jezycznych...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
heh taka wzmianke znajdzieś w róznych miejscach ,pod róznymi hasłami to jest poprostu zależne od buka ,chyba aż takeigo wielkiego problemu jeśli oczywiscie znasz jezyk Angielski.

Do góry Bottom