>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozliczanie under/over w bet365

E 0

eoghan

Użytkownik
Witam, mam pytanie jak działa zakład na żywo dostępny na bet 365 pod nazwą &quot;dodatkowe gole&quot;, gdzie do wyboru jest np. poniżej 1.5, 2.5 itd.
Rozumiem zakład &quot;gole&quot;, gdzie też wybiera się under/over i to dotyczy ogólnego, końcowego wyniku, ale co np gdy mamy wynik 1:1 i typ &quot;dodatkowe gole&quot; poniżej 3.5? Przy zakładzie nie jest podany wynik, ani nie mogę znaleźć jego opisu.
Pozdrawiam.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
dodatkowe gole takze dotycza wyniku koncowego. np stawiasz under 3,5 przy wyniku 1-1 to nie moga pasc jeszcze 2 gole aby zakład był wygrany.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Bet365, ustala jedną &quot;główną&quot; linię na gole w meczu. Zmienia się ona na bieżąco, tak jak kursy.
Resztę linii bramkowych można znaleźć w zakładce &quot;dodatkowe gole&quot;.
Analogicznie wygląda sytuacja z rzutami rożnymi.

edit: ale ort ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Powyżej 0.5,1.0
Może mi ktoś po krótce wytłumaczyć o co chodzi w takim zakładzie ?? Szukałem tu w temacie ale nie znalazłem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tu masz opis handicapów, w tym tego Cię interesującego:
http://info.sbobet.com/printEntry/203
http://www.online-betting-guide.co.uk/school/asian_handicap_betting.php
Handicap 0:1 1/2

Handicap 0:1 1/2 może być również zapisany jako: -1 1/2 lub +1 1/2Przykład:

0:1 1/2 Handicap Kurs Liverpool -1 1/2 1.85 Everton +1 1/2 1.95
W powyższym przypadku jeżeli postawisz na Liverpool to:

jeśli Liverpool wygra różnicą dwóch bramek albo wyżej to cały Twój zakład wygrywa
jeśli Liverpool wygra różnicą jednej bramki, zremisuje lub przegra to cały Twój zakład przegrywa
Jeżeli postawisz na Everton to:
jeśli Everton wygra, zremisuje, lub przegra różnicą jednej bramki to cały Twój zakład wygrywa
jeśli Everton przegra różnicą dwóch bramek albo wyżej to cały Twój zakład przegrywa

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ta sama zasada.

Powyżej 0.5,1.0 - stawka rozbijana na dwa zakłady i oba zakłady rozliczane osobno.

0 goli - wtopa całej stawki [bo obie połowy zakładu błędne]

1 gol - wygrana: (połowa stawki * kurs) + zwrot drugiej połowy [bo połowa zakładu prawidłowa, a w drugiej &#39;remis&#39; dający zwrot]

2 gole i więcej - wygrana: całość stawki * kurs [bo obie połowy prawidłowe]

Zwróć tylko uwagę czy nie dotyczy to bramek JEDNEJ drużyny.

Do góry Bottom