>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

rozkmina Filipka

ffilip 123

ffilip

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Załozylem temat ponieważ zaczynam test w którym przewiduje 10 typow lub kuponów, jesli bedzie szło po mojej mysli to po tescie wpłacam pieniądze i dalej prowadze temat.

Głowne załozenie mojej gry opiera sie, nie na moich typach lecz na typach typerów z forum. Natomiast ja przeprowadzam selekcje i staram sie maksymalnie wykorzystac ich potencjał. Na razie pomysł dopiero raczkuje i pewnie po próbnych typach wejdzie pare nowości, byc moze mając na oku liczne zmiany wydłuze troszke okres testu.

Wygladac to bedzie tak: (kazdy nowy typ/kupon to poczatek nowego etapu)
Gram I etap za 100zł kurs minimalny 1.60 (ako lub singiel) gdy nie wejdzie, trzeba sie odkuc wiec:
progresja II etap za 250zł kurs min. 1.50 gdy znowu okaze sie ⛔
progresja III etap za 1000zł po kursie min. 1.50

Co jesli znowu nie trafie? Po prostu przeanalizuje wszystko co grałem, sposób grania i bedzie trzeba szukac błędów ktore bede staral sie wyeliminowac tak, by stworzyc system ktory przyniesie zyski.✅✅

Nie podałem maksymalnej wysokości kursu ponieważ znacznie wzrosnąc moze on tylko w pierwszym etapie w którym nie ma az takiego ryzyka i mozna smiało zagrac coś około 2.0

Stawki troszkę wysokie ale wystarczy odjąc z kazdego etapu jedno zero a wyjdzie całkiem rozsądnie.

ffilip 123

ffilip

Użytkownik
1)
18:00 (Tenis) Murray - Berdych typ 1 kurs 1.44
+
19:00 Wyspa zielonego przyladka - Kamerun typ 2 kurs 1.75
Sportingbet Stawka 100zł Łączny kurs 2.5 Ew. 250zł
-100zł

ffilip 123

ffilip

Użytkownik
1) Etap II

Azarenka - Williams typ ponad 19 gemów w meczu kurs 1.85 Expekt (wynik 28 gemow wiec spory zapas)

Stawka 250zł ew. 460zł

+110zł

ffilip 123

ffilip

Użytkownik
2)
09:00 Urszula Radwańska - Torro Flor typ 1 kurs 1.30
17:00 Bośnia i Hercegowina U21 - Niemcy U21 typ over 2.5 kurs 1.55

(sportingbet)
Stawka 100zł Łaczny kurs 2.0

Bilans + 210zł

Do góry Bottom