ffilip
Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Załozylem temat ponieważ zaczynam test w którym przewiduje 10 typow lub kuponów, jesli bedzie szło po mojej mysli to po tescie wpłacam pieniądze i dalej prowadze temat.Głowne załozenie mojej gry opiera sie, nie na moich typach lecz na typach typerów z forum. Natomiast ja przeprowadzam selekcje i staram sie maksymalnie wykorzystac ich potencjał. Na razie pomysł dopiero raczkuje i pewnie po próbnych typach wejdzie pare nowości, byc moze mając na oku liczne zmiany wydłuze troszke okres testu.
Wygladac to bedzie tak: (kazdy nowy typ/kupon to poczatek nowego etapu)
Gram I etap za 100zł kurs minimalny 1.60 (ako lub singiel) gdy nie wejdzie, trzeba sie odkuc wiec:
progresja II etap za 250zł kurs min. 1.50 gdy znowu okaze sie
progresja III etap za 1000zł po kursie min. 1.50
Co jesli znowu nie trafie? Po prostu przeanalizuje wszystko co grałem, sposób grania i bedzie trzeba szukac błędów ktore bede staral sie wyeliminowac tak, by stworzyc system ktory przyniesie zyski.
Nie podałem maksymalnej wysokości kursu ponieważ znacznie wzrosnąc moze on tylko w pierwszym etapie w którym nie ma az takiego ryzyka i mozna smiało zagrac coś około 2.0
Stawki troszkę wysokie ale wystarczy odjąc z kazdego etapu jedno zero a wyjdzie całkiem rozsądnie.