>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROZBIJ BANK Do Rozdania 20.000

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
ROZBIJ BANK Do Rozdania 20.000
STS Rozdaje 20.000
Pieniądze Wygrywa Każdy, kto obstawi prawidłowy wynik Finału Ligi Europy i Ligi Mistrzów.
Link do Regulaminu :
https://www.sts.pl/userdata/files/regulaminy/regulamin-akcji-online-rozbij-bank-2-fina-le-i-lm.pdf

Dodatkowa Promocja &#39;&#39;Polubisz Poniedziałki&#39;&#39;
Co Tydzień 100 najlepszych graczy otrzymuje doładowanie konta ! Pierwsze 100 osób już otrzymało pieniążki :
https://www.sts.pl/userdata/files/bonusy/polubisz-poniedzialek.pdf
Być może jesteś jednym z nich SPRAWDŹ :

Otrzymane punkty reputacji: +46
K 6

krywdzik

Użytkownik
Mam pytanko co do konkursu Rozbij Bank. Postawiłem tylko wynik finału ligi mistrzów. Fartem siadło 3:1 dla Barcy ;) Jeżeli nie obstawiałem Ligi Europy to kwalifikuję się do wygranej ? Z tego co wyczytałem to wygrana zostaje przekazana na konto bonusowe. Czyli muszę tymi pieniędzmi jeszcze 3 razy obrócić by móc je wypłacić ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam pytanko co do konkursu Rozbij Bank. Postawiłem tylko wynik finału ligi mistrzów. Fartem siadło 3:1 dla Barcy ;) Jeżeli nie obstawiałem Ligi Europy to kwalifikuję się do wygranej ? Z tego co wyczytałem to wygrana zostaje przekazana na konto bonusowe. Czyli muszę tymi pieniędzmi jeszcze 3 razy obrócić by móc je wypłacić ?
Z tego co ja wczytałem się, to jak najbardziej się kwalifikujesz, natomiast kwotę wygraną musisz obrócić 3x by wypłacić po jakim kursie to trzeba doczytać.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
@Krywdzik - Tak. Oczywiście, że się kwalifikuje. Gratulujemy! :]
Kwota zasilenia trafi na konto bonusowe, którą do przelania na depozyt należy trzykrotnie obrócić.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
@Jaroo75
Tym razem ponad 700 osób trafiło w poprawny typ. Rozdawaliśmy więc doładowania w kwocie 30 zł.
@pietrolo
Istnieje możliwość, że nasze maile wpadają Ci do spamu zamiast do głównej skrzynki odbiorczej. Prześlij proszę na PW swój email, sprawdzimy co mogło się wydarzyć i Twoje doładowanie na pewno się odnajdzie ;)

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
A ja mam pytanie co do tego najnowszego Rozbij Bank 1 kolejka ekstraklasy. Jak muszę typować tylko (1X2) to muszę stawiać czystą 1, czy mogę dać np 1X? Cała kolejka musi być na jednym kuponie prawda?

Do góry Bottom