>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rosja - Polska typuj bez ryzyka!

Status
Zamknięty.
jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Nie wiem jak wy ale dostalem cos takiego:
Możesz tylko wygrać!

Drogi x

Kolejna seria meczów w ramach eliminacji do Euro 2008, Polska tym razem gra towarzysko, ale na poważnie, bo z Rosją!

Postaw zakład na mecz RosjaPolska i nie przejmuj się jego wynikiem. Twój pierwszy zakład na ten mecz, aż do 20 złotych będzie ubezpieczony od przegranej - zasady

Dodatkowo możesz zarobić na każdym golu, który padnie w tym meczu –
5 złotych za gola!

Promocja ciekawa - mozna skorzystac - i sie zastanawiam czy nie postawic/zaryzykowac na wytypowanie poprawnego wyniku :mrgreen:

Co sadzicie ? ????

G 0

gruchol

Użytkownik
ja doszukalem sie innej promocji : trzeba zagrac w turnieju pokerowym - buy-in 2$ i za kazdy gol w tym meczu dostanie sie 5 zl na konto w zakladach (wymagany 3krotny obrot)

C 41

ciechu

Użytkownik
ja doszukalem sie innej promocji : trzeba zagrac w turnieju pokerowym - buy-in 2$ i za kazdy gol w tym meczu dostanie sie 5 zl na konto w zakladach (wymagany 3krotny obrot)
Zagrasz w pokerka za 2$ i przegrasz, a w meczu będzie 0:0 i co? ^^

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Ta moja promocja jest lepsza bo mozna ciekawy kurs trafic i nie stracisz :p

A co do wyniku 0-0 to raczej watpliwe ze Rosjanie nic nie strzela Polsce ;-)

snap8 12

snap8

Użytkownik
ja nie moge na stronie Unibetu znaleść żadnej promocji że jest zwrot na mecz Polska- Rosja.
Ta promocja jest przeznaczona tylko dal tych którzy otrzymali maila,
niestety autor tematu zapomniał o tym napisać .

Ja dostałem maila i w zasadach promocji jest właśnie napisane że to tylko dla adresatów wiadomości

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Nie mam jakis specialnych praw w unibecie i nie wiem czemu zostalem wyrozniony ze moge skorzystac z takiej promocji a ktos inny nie :p

snap8 12

snap8

Użytkownik
Nie mam jakis specialnych praw w Unibecie i nie wiem czemu zostalem wyrozniony ze moge skorzystac z takiej promocji a ktos inny nie :p
Nie tylko ty zostałeś wyróżnion, bo wiele osób dostało tego maila z promo które zostało przeznaczone tylko dla nich.

dark1976 30,1K

dark1976

Użytkownik
szybko kaskę oddali bo juz zpowrotem jest !!, szkoda nie udało się trafić , ale może jeszcze bedzie jakaś promocja ;-) , za patriotyczny byłem :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom