>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rosja - Brazylia| FINAŁ LŚ 2007|

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
:siata: Rosja - Brazylia
Typ:1, 3:1
Kurs: 3,15 i 7,90 (BetGun)

Nie wiem dlaczego buki ustaliły takie kursy skoro Brazylia przegrywa 1 seta z Polską, która nie pokazuje nic dobrego na tym turnieju ... Rosjanie po gładkim zwycięstwie nad Bułgarią doznali porażki z Brazylią, ale spokojnie ... Tego meczu nie musieli wygrywać i zagrali zapewne na luzie ... Blok Rosjan to ich niesamowita siła przynajmniej w meczu z Bułgarami tak było ... Poza tym zagrywka :wowsdf: To co niektórzy z Rosjan robią z piłką to magia :] Brazylijczycy grają szybką dynamiczną siatkówkę tylko jest jedno ale ;) Brakuje im tej szybkości co było wyraźnie widać w meczu z Polską kiedy często byli łapani na bloku ;) Dzisiaj spodziewam się, że Nasi wschodni sąsiedzi pokażą w końcu, że są mocni i przerwą dominację Brazylii jeśli chodzi o męską siatkówkę ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Czeka nas ciekawy finał,ale czy Rosjanie w nim zwycięzą nie sądzę.Moim zdaniem Brazylia straciłą u wielu osób troszke na wartości po porażce z Bułgarami 2:3 i sporo osób zapomnia że to jest poprostu świetny zespół,co pokazali np.we wczorajszym meczu z Polską grali naprawdę bardzo dobrze.Na rozegraniu świetny Ricardo dalej Giba i Andre szaleli w ataku a zapomniałbym o Dante oraz o zankomitym libero Sergio.Rosjanie owszem są dobrym zespołem ale moim zdaniem nie ograją dziś Brazylijczyków.Według mnie będzie 3:1 dla Brazylijczyków którzy są najlepszym zespołem na świecie

pozdRo

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Nie wiem dlaczego buki ustaliły takie kursy skoro Brazylia przegrywa 1 seta z Polską, która nie pokazuje nic dobrego na tym turnieju ...
Polacy pokazują solidną siatkówkę..

Brakuje im tej szybkości co było wyraźnie widać w meczu z Polską kiedy często byli łapani na bloku
7 punktowych bloków przez cały mecz to co najwyżej przeciętny wynik... :]

A ja postawiłbym dzisiaj na Brazylię, rozkręcają się z meczu na mecz, Gibie przypomniało się jak się gra, Ricardo dalej świetnie....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom