gusto
Forum VIP
Jednak pierwszy nasz pojedynek przegrałem. Rooni okazał się lepszy. Czas na wielki rewanż. Teraz ciąży na mnie ogromna odpowiedzialność. Przegrałem tamten pojedynek na własne życzenie, za dużo ryzykowałem zbyt wcześnie i to mnie zgubiło. Czas zagrać spokojnie i pokazać kto lepiej zna sie na tenisie. Rooni jednak tanio skóry nie sprzeda, przecież wygrał pierwszy pojedynek. Wtedy okazał się lepszy. Jak będzie tym razem? Odpowiedź za 30 dni.
Zasady:
30 typów w 30 dni ( tylko i aż 1 typ dziennie) płaska stawka 100j, typ nie trafiony = -100j, typ trafiony = (kurs *100j) - 100 (tak jak w typach dnia np. trafiony kurs 1,6 = 60j. Krecz=zwrot.
Nagroda:
Niewątpliwy prestiż i 100zł na moneybookers lub na konto bankowe.
Zaczynamy dzisiaj (17.02), kończymy za 30 dni czyli 18.03.
Wygrywa ten kto będzie więcej na plusie.
Oczywiście nie możemy dać tego samego typu co przeciwnik ani podawać swoich typów z innego pojedynku.
Powodzenia, niech wygra lepszy. :jezora:
Zasady:
30 typów w 30 dni ( tylko i aż 1 typ dziennie) płaska stawka 100j, typ nie trafiony = -100j, typ trafiony = (kurs *100j) - 100 (tak jak w typach dnia np. trafiony kurs 1,6 = 60j. Krecz=zwrot.
Nagroda:
Niewątpliwy prestiż i 100zł na moneybookers lub na konto bankowe.
Zaczynamy dzisiaj (17.02), kończymy za 30 dni czyli 18.03.
Wygrywa ten kto będzie więcej na plusie.
Oczywiście nie możemy dać tego samego typu co przeciwnik ani podawać swoich typów z innego pojedynku.
Powodzenia, niech wygra lepszy. :jezora: