>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Rodrigo typuje ;)) - droga do VIPów

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Jako ,że mamy początek 2011 roku postanowiłem założyć mój temat w którym będę zamieszczał typy najczęściej piłkarskie poparte moimi analizami które będę starał się pisać do każdego typu. Przede wszystkim nie będę grał na siłę tylko wybierał moim zdaniem najlepsze typy danego dnia. Czasami pokuszę się o szukanie niespodzianek z mniejsza stawką. Stawki będą zróżnicowane w zależności od pewności typu aczkolwiek będą z przedziału 10 PLN - 50 PLN. Na kuponie najczęściej będą 2-3 typy. Bukmacherzy u któych gram to Expekt i Bwin. Pod koniec każdego miesiącą będę robił podusmowanie. Mam nadzieje , że ten rok będzie jeszcze bardziej udany niż poprzedni. Czego życzę wszystkim użytkownikom forum którzy chcą ograć bukmacherów.

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Kupon #1 [Styczeń]
West Brom - Manchester Utd | typ: Manchster Utd [1,60] ✅ 1:2
Birmingham - Arsenal | typ: Arsenal [1,67] ✅ 0:3
ako: 2,67
stawka: 20 PLN
wygrana: 53,40 PLN
zysk: ✅ 33,40 PLN​

Pierwszy kupon za niewielką stawkę, liczę na przełamanie tych drużyn po pechowych remisach w poprzdniej kolejce.

West Brom - Manchester Utd ✅ 1:2

Podopieczni Fergusona obchodzącego wczoraj swoje 69 urodziny zagra kolejne spotkanie wyjazdowe. W tym sezonie prześladuje ich duża ilość remisów na wyjazdach ale warto zauważyć że mieli dużo pecha w koncówkach spotkań m.in z Fulham,Evertonem i teraz z Birmingham. Ale pomimo tej gorszej gry na wyjazdach nie przegrali jeszcze spotkania w tym sezonie i zajmują pozycję lidera. Dzisiaj przyjdzie im zagrać z ekipa beniaminka WBA z którym jak najbardziej Czerwone Diabły są w stanie się przełamać. Ostatnie spotkanie Manchster zagrał bardzo spokojnie i myślę że to przez to ta strata pkt. i myślę ,że dzisiaj ekipa Manchesteru zagra to spotkanie na 100%. Do składu najprawdopodbniej wróci Nani którego bardzo brakowało na skrzydle i myślę, że dzisiaj może tam mieszać, w dobrej formie Berbatov mam nadzieje że Rooneya zamknął głęboko do szafy drugą część 2010 roku i w dzisiejszym spotkaniu zagra tak jak nas przyzwyczaił do tego w poprzednich sezonach. The Baggies grają w tym sezonie średnio a ostatnio notują serię 3 porażek z rzędu do tego w składzie na to spotkanie nie zobaczymy dwóch podstwowych środkówych obrońców Gonzalo Jary i Tamasa Gabriela którzy zagrali kolejno 16 i 18 spotkań w tym sezonie. Do tego kontuzjowany Jonas Olsson. Dzisiaj liczę ,że Manchester który na własne życzenie stracił pkt. z Birmingham do spotkania z The Baggies podejdą bardzo zmotywowani i odegrają się za jedyny remis w tym sezonie na własnym boisku własnie z ekipa West Bromwich Albion. W historii spotkań pomiędzy tymi drużynami zdecydowanie częściej wygrywali zawodnicy United i myślę że dzisiaj będzie to zacięte spotkanie aczkolwiek zawodnicy Fergusona nie mogą tracić seryjnie pkt. na wyjazdach bo szybko roztwonią swoją przewagę nad rywalami.

Birmingham - Arsenal ✅ 0:3

Arsenal zagra dzisiaj z Birmingham. Po dobrym spotkanie z Chelsea wygranym 3:1 przyszedł bardzo pechowy remis z Wigan aczkolwiek Arsen Wenger zrobił 8 zmian w porównaniu do spotkania z Chelsea. Dzisiaj najprawdopodbniej zobaczymy zwycięski i wypoczęty skład z meczu z ekipa Ancelottiego co napewno będzie ich przewagą nad ekipa Birmingham który straciłą dużo sił w spotkaniu z Czerwonymi Diabłami. Pierwsze spotkanie zakończyło się wygraną ekipy z Londynu 2:1 i mam nadzieje dzisiaj zakończą serię Birmingham na własnym stadionie gdzie w 28 spotkaniach ligowych przed własną publicznością przegrali tylko 3 razy. Arsenal gra w tym sezonie przyzwoicie na wyjazdach gdzie ma 2 bilans w lidze i dzisiaj po zaciętym spotkaniu pokona ekipę Birmingham. W Historii potczek pomiędzymi tymi drużynami w ostatnich 13 spotkaniach tylko raz wygrywali dzisiejsi gospodarze natomiast 8-krotnie wygrywali Kanonierzy. Fakt że praktycznie cała 11 odpoczywała w meczu z Wigan może w tym spotkaniu zaprocenotwać.

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Kupon #2 [Styczeń]
Tottenham - Fulham | typ: Tottenham [1,55] ✅ 1:0
Manchester City - Blackpool | typ: Manchester City [1,30] ✅ 1:0
ako: 2,02
stawka: 40 PLN
wygrana: 80,80 PLN
zysk: ✅ 40,80 PLN

Tottenham - Fulham ✅ 1:0

Tottenham zagra dzisiaj z Fulham. Obie drużyny grają zupełnie inaczej w tym sezonie, gracze Harego graja bardzo dobrze i można powiedzieć że dalej są w walce o mistrzostwo. Fulham natomiast zajmuje dopiero 17 miejsce w lidze ze stratą 14 pkt. do ich dzisiejszego rywala. Dzisiaj Tottenham w zasadzie bez większych osłabień na boisku nie zobaczymy Kabula i Defoe którzy za zawieszeni za kartki. W końcu na boisku zobaczymy Gallasa który wraca po kontuzji. Fulham bardzo słabo gra na wyjazdach dopiero w poprzedniej kolejce zdobyli pierwsze 3 pkt. w meczu ze Stoke. Tottenham natomiast w dwóch poprzednich spotkaniach pokazał że jest bardzo mocny bo pomimo tego że grali w obu w 10 to nie dość że potrafili dotrzymać wygraną do końca to w obu spotkaniach strzelali kolejne bramki. Bardzo podobaja mi się ich kontry wyprowadzane przez Van der Vaarta , Modricia, Lenona i Bale. Myślę że własne boisku i ta dobra gra z kontry stawia Tottenham w roli faworyta. W fulham od dłuższego czasu brakuje ich najlepszego napastnika Zamory który w poprzednim sezonie strzelał dużo goli.

Manchester City - Blackpool ✅ 1:0

Manchester City gra z Blackpool. Ekipa beniaminka niespodziewanie gra całkiem dobrze w tym sezonie aczkolwiek nie podoba mi sie ich gra. Manchester natomiast w tym sezonie gra bardzo dobrze i dalej liczą się w walce o mistrzostwo. Wielkim plusem ich dobrej gry w poprzednim czasie jest duża kadra co procentowało w tym okresie świątecznym. W jednym spotkaniu Tevez strzelił 2 gole, w następnym w jego miejsce wszedł Balloteli któy ustrzelił Hattricka. W dwóch pstatnich spotkaniach City pokazało że szybko potrafi strzelić 2 gole i kontrolować sytuacje. z Aston Villa w 13 minucie prowadzili 2:0 natomiast Newcastle po 5 minutach. Dzisiaj liczę na dobrą grę przed własną publicznością ekipy Manciniego i znowu kolejny fenomenalny występ kapitana Teveza jak i Harta który gra rewelacyjnie w bramce.

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Dzisiejszy dzień całkiem przyzwoity, trochę nerwówki w meczu Manchester United aczkolwiek wszystko ułożyło się dobrze.

01.01.2011 zysk: ✅ 74,20 PLN

Jutro kolejne typy wraz z analizami.​

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Jak narazie mały dubelek z zaplecza Primera Division

Kupon #3 Expekt [Styczeń]
Real Betis - Gimnàstic | typ: Real Betis [1,30] ✅ 1:0
Granada - Alcorcón | typ: Granada [1,70] ✅ 1:0
ako: 2,21
stawka: 30 PLN
wygrana: 66,30 PLN
zysk: ✅ 36,30 PLN

Real Betis - Gimnàstic ✅ 1:0

Betis najpoważniejszy kandydat do awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej zagra dzisiaj ze słabo grającym beniaminkiem Gimnastic które obecnie na swoim koncie ma 13 pkt i zajmuje 21 przed ostatnie miejsce w lidze, tracąc do liderującego Realu Betis aż 26 pkt. Takie mecze gracze z Sevilli muszą wygrywać, w poprzednim sezonie zajeli najbardziej pechowe bo 4 miejsce z taka samą ilością pkt. co 2 i 3 aczkolwiek nie awansowali. Kadrę mają moim zdaniem najlepsza na zapleczu Primera Division i pokazują to na boisku. U siebie są bardzo mocni zdobyli 22 pkt na 24 możliwe. Gimnastic natomiast gra zdecydowanie gorzej a przede wszystkim na wyjazdach gdzie zdobyli tylko 5 pkt na 24 możliwe. Również 4 ostatnie pojedynki pokazują, że Betis potrafi grać z Gimnastic. 3 krotnie lepsi byli właśnie gracze Betisu a raz był remis. Co tu dużo pisać Betis nie może tracić pkt. w takich meczach żeby nie powtórzyła się sytuacja z poprzedniego sezonu w którym bardzo pechowo nie awansowali.

Granada - Alcorcón ✅ 1:0

Pojedynek 2 beniaminków z których zdecydowanie lepiej radzi sobie Grenada która zajmuje 10 miejsce w tabeli. Alcorcon natomiast jest na miejscu 18. Obie ekipy zmierzyły się w poprzednim sezonie 2-krotnie i w każdym spotkaniu wygrywał gospodarz. Granada przede wszystkim bardzo dobrze gra przed własną publicznością gdzie mają bilans 5-2-1. W ostatnim czasie u siebie rozgromili 6:1 Gimnastic Tarragona, 4:1 Barcelone B i 5:0 Xerez spadkowicza z Primiera Division. Alcorcon natomiast jest najgorzej grającą ekipą na wyjazdach gdzie zdobyli tylko 2 pkt za remis z 19 Albacete i z 8 Salamanca aczkolwiek było to na początku sezonu gdzie grali jeszcze jakoś w miarę. Obecnie w ostatnich 9 spotkaniach odnieśli aż 7 porażek i po jednym remisie i wygranej. Dzisiaj w tym spotkanie zdecydowanym faworytem jest Granada a kurs jest na prawdę bardzo zachęcający jeszcze wczoraj na Expekcie był 1,80 dzisiaj już 1,70 ale myślę że na dal jest warty zagrania.​

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Drugi i chyba ostatni kupon na dzisiaj. Za nie wielką stawkę.

Kupon #4 Expekt [Styczeń]
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña | typ: Athletic Bilbao [1,70] ⛔ 1:2
Glasgow Rangers - Celtic | typ: Glasgow Rangers [2,05] ⛔ 0:2
ako: 3,49
stawka: 15 PLN
wygrana: 52,35 PLN
zysk: ⛔ 15 PLN

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña ⛔ 1:2

Athletic zagra dzisiaj z Deportivo. Dzisiejsi gospodarze są jak narazie na 8 pozycji ze stratą 3 pkt. do 4 Valencii. Deportivo natomiast zajmuje miejsce 13. Dla nich ten sezon nie rozpoczął się za dobrze, i dopiero od 10 kolejki zaczeli grać jakoś w miarę aczkolwiek i tak większość pkt. zdobyli przed własną publicznością. Athletic natomiast gra przyzwoicie może na wyjzdach nie jest za dobrze to już przed własną publicznościa grają bardzo dobrze i mają bilans 6-0-2 gdzie przegrali tylko z Barcelona i Atletico Madryt. Dzisiejsi gospodarze dzisiaj w zasadzie w optymalnym składzie, nie pewny występ Llorente aczkolwiek wierze, że sztab medyczny zrobi dobrą robotę i największa gwiazda Athetic będzie gotowa do gry. Moim zdaniem będzie to wyrównane spotkanie aczkolwiek atut własnego boisku i dobra gra w ostatnim czasie stawia moim zdaniem Athletic Bilbao w roli faworyta do tego fakt że Deportivo na wyjazdach ma duży problem ze strzelaniem goli gdzie strzelił tylko 3 gole w 8 spotkniach.

Glasgow Rangers - Celtic ⛔ 0:2

Pojedynek najlepszych od lat ekip w Szkocji. Na pewno w lepszych nastrojach i sytuacji kadrowej podejdą do tego spotkania Rangersi. W zasadzie zagrają w optymalnym składzie z Millerem na czele który już ma 21 goli na swoim koncie, nie można tego powiedzieć o Celticu gdzie nie zagra Garry Hoopera, Cha Du Ri, Ki Sung Yeung, Scotta Browna, Daryla Murphy i Shaun Maloney. Wszyscy ci zawodnicy zagrali w większości spotkań w tym sezonie i strzelili połowe goli Celticu. Będzie to na pewno wyrównane spotkanie aczkolwiek w ostatnich latach częściej górą byli Rangersi a przede wszystkim u siebie. Już w tym sezonie pokonali ich 1:3 i myślę że dzisiaj może nie będzie tak wielu goli w tym spotkaniu ale to raczej gospodarze przechylą szale zwycięstwa na swoją korzyść. W ostatnim czasie Celtic ma trochę problemów w lidze gdzie grali 5 spotkań na własnym boisku i zanotowali 3 remisy i 2 szczęśliwe wygrane. Kurs bardzo zachęcający dale Expekt i myślę że za niedużo stawkę można spróbwać.​

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Dzisiejszy dzień troszkę gorszy od wczorajszego aczkolwiek również na plus. Zawiedli Rangersi którzy nie potrafili u siebie pokonać osłabionego Celticu, również Athletic Bilbao zaprzepaścił szanse na podskoczenie w tabeli.

02.01.2011 zysk: ✅ 21,30 PLN
razem: ✅ 95,50 PLN

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Na dzisiaj tylko dubelek z Primera Division.

Kupon #5 Expekt [Styczeń]
Getafe - Real Madrid | typ: Real Madrid [1,35] ✅ 2:3
Villarreal - Almería | typ: Villarreal [1,45] ✅ 2:0
ako: 1,96
wygrana: 58,80 PLN
zysk: ✅ 28,80 PLN

Getafe - Real Madrid ✅ 2:3

Real Madryt podejmie dzisiaj Getafe. Dzisiejsi gospodarze ostatnio grają całkiem przyzwoicie zdobywając aż 13 pkt. w ostatnich 5 spotkaniach aczkolwiek moim zdaniem kiedyś ich ta seria dobra musi się skończyć i myślę że będzie to w tym spotkaniu. Real lekko osłabiony, najbardziej widoczny bedzie brak Higuaina który dużo daje w ataku, w obronie nie zobaczymy podstawowych środkowych obrońców którzy pazują za kartki Pepe i Carvalho aczkolwiek w ich miejsce wejdą 2 mistrzowie świata Albiol i Arbeloa i myślę że za bardzo w obronie nie stracą. W końcu w kadrze meczowej pojawili się Kaka i Gago, ten pierwszy ma szanse na kilka minut występu w tym spotkaniu. Getafe pomimo dobrej gry w ostatnim czasie to nie jest już ta drużyna odkąd odeszli dwaj ważni gracze Pedro Leon i Soldado. Moim zdaniem będzie to wyrównane spotkanie aczkolwiek Real to spotkanie musi wygrać żeby nie stracić kontaktu do Barcelony a Królewskich na pewno stać na wywiezienie 3 pkt. z boiska Getafe. Mam nadzieje że podopieczni Mourinho utrzymali formę z meczu pucharowego z Levante i dzisiaj również wygrają.

Villarreal - Almería ✅ 2:0

Villarreal 3 siła w lidze Hiszpańskiej zagra z 18 Almeria która traci bagatela 20 pkt. do dzisiejszych gospodarzy. W barwach Villarealu dzisiaj nie zobaczymy Senny,Marcheny, Nilmara i Musacchio. Pomimo tych kilku osłabień dzisiejsi gospodarze mają całkiem ciekawą kadrę i będzie kto miał ich zastąpić. Dzisiaj przede wszystkim liczę na kunszt Cazorli i Rossiego którzy dają bardzo dużo w ofensywie swojej drużynie. Ogólnie w historii pojedynków pomiędzy tymi drużynami nieznacznie lepiej wypada Almeria aczkolwiek na boisku Villarrealu jak na razie padły 2 wygrane gospodarzy i 2 remisy. W tym sezonie Almeria gra bardzo średnio i myślę że z ekipa żółtej łodzi podwodnej która bardzo dobrze gra w tym sezonie u siebie gdzie zdobyli 22 na 24 pkt i wygrają to spotkanie i umocnią się na 3 lokacie w lidze.​

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Dzisiaj spokojnie jeden kuponik, Villarreal w zasadzie bez problemu natomiast Real w sumie też kontrolował mecz tylko w momencie czerwonej dla Arbeloi trochę się nie ustawili za dobrze w obronie i dlatego strata 2 gola. Jak narazie dobrze, jutro może będzie jakiś kuponik aczkolwiek słaba oferta jest.

03.01.2011 zysk: ✅ 28,80 PLN
razem: ✅ 124,30 PLN

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Na dzisiaj również nie widzę ciekawej oferty aczkolwiek jednego dubelka za nie wielką stawkę z Premier League podam, na środę i czwartek zdecydowanie lepsza oferta z piłki nożnej.

Kupon #6 Expekt [Styczeń]
Blackpool - Birmingham | typ: Blackpool lub remis [1,30] ⛔ 1:2
Manchester Utd - Stoke | typ: Manchester Utd -1 [1,85] ⛔ 2:1
ako: 2,41
wygrana: 48,20 PLN
zysk: ⛔ 20 PLN

Blackpool - Birmingham ⛔ 1:2

Rewelacyjny beniaminek Blackpool zajmujący obecnie 11 miejsce tracąc do 6 Sunderlandu 5 pkt. aczkolwiek mają od nich rozegrane 3 spotkania mniej i wszystkie przed własną publicznością. W tej drużynie niema gwiazd aczkolwiek widać w tej drużynie kolektyw i strzelanie goli rozkłada się na paru zawodnikach. m.in Campbellu, Charlie Adamie, Luku Varneyu i Marlonie Harewoodzie. Birmingham natomiast w ostatnim czasie mnie nie przekonuje, jeszcze przed własną publicznością potrafią pokazać się z całkiem dobrej strony to już na wyjazdach nie jest tak ciekawie gdzie nie wygrali jeszcze spotkania w tym sezonie w z drużyna Blackpool ostatnio wygrali na ich boisku w roku 1960 i rozegrali w tym czasie pomiędzy sobą 11 spotkań. Dużym plusem dla ekipy Blackpool jest to że rozegrali mniej spotkań od wszystkich ekip a przede wszystkim w tym okresie świątecznym, Birmingham natomiast zagrali ostatnio 2 ciężki spotkania z Manchesterem i Arsenalem, do tego mają w perspektywie spotkanie w FA Cup i 1/2 Carling Cup z West Hamem więc w ciągu tygodnia czeka ich do rozegranie 3 spotkań. &quot;Podobno&quot; trener Birmingham ma dać odpocząc niektórym zawodnikom bo najważniejszym dla nich spotkaniem nie wątpliwie będzie to które zostanie rozegrane 11 stycznia. Ogólnie w ostatnim czasie przyzwoitą formę prezentują Bowyer i Larsson aczkolwiek tego pierwszego nie zobaczymy na boisku a jest on ważnym ogniwem w pomocy. Oglądałem 2 ostatnie ich spotkania i przede wszystkim w meczu z Manchesterem United grał bardzo dobrze dużo strzelał a w ostatniej minucie uratował swojej drużynie 1 pkt. Ogólnie moim zdaniem to spotkanie powinna wygrać ekipa Blackpool za która przemawia forma, własne boisku, nie wątpliwie większe zmęczenie ich przeciwnika aczkolwie ja zabezpieczam ten typ podpórką żeby było jeszcze pewniej.

Manchester Utd - Stoke ⛔ 2:1

Czerwone Diałby zajmujące obecnie 1 miejsce zagrają z ekipą Stoke która ten sezon może również uznać za udany ponieważ zajmuje wysokie 8 miejsce. Gracze Fergusona mają problemy z grą na wyjazdach gdzie bardzo czesto remisują to już na old trafford stracili punkty tylko raz remisując z WBA. Stoke przede wszystkim wysokie miejsce w tabeli zawdzięcza dobrej grze przed własną publicznością aczkolwiek na wyjazdach też nie jest najgorzej. Pomimo tej przyzwoitej gry ekipy Stoke zdecydowałem się na postawienie na United -1 bo uważam, że akurat ta ekipa im pasuje a zwłaszcza u siebie gdzie w ostatnich 2 spotkaniach pokonali ich 4 i 5 do 0. Manchsteru może dzisiaj zagrać troszkę osłąbiony ponieważ nie pewne są występy Evry i Rooneya aczkolwiek będzie miał ich kto zastąpić m.in Hernandez który w poprzednim spotkaniu zapewnił im 3 pkt. w końcu do składu ma powrócić Nani który jest gwarantem goli ponieważ w tym sezonie jak narazie ma 10 asyst najwiecej w lidze mam nadzieje że dzisiaj wypoczęty pokaże na co go stać. W ostatnim spotkaniu Alex Ferguson dał odpocząć trochę paru zawodnikom natomiast Stoke grało w optymalnym składzie ciężkie spotkanie z Evertonem. Moim zdaniem Czerwone Diałby powinny wygrać przynajmniej różnica 2 bramek przed własną publicznością i odskoczyć Chelsea już na 9 pkt.​

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Jak narazie pierwszy dzień na nie wielkim minusie no ale trudno mogłem się wstrzymać jednak ze stawianiem tego. Dzisiaj i jutro lepsza oferta więc myślę że bedzie lepiej

zysk 04.01.2011: ⛔ 20 PLN
razem: ✅ 104,30 PLN

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Kupon #7 Expekt [Styczeń]
Everton - Tottenham | typ:remis lub Tottenham[1,45] ⛔ 2:1
Wolves - Chelsea | typ: Chelsea [1,55] ⛔ 1:0
ako: 2,25
stawka: 40 PLN
wygrana: 90 PLN
zysk: ⛔ 40 PLN

Everton - Tottenham ⛔ 2:1

Everton zagra dzisiaj z Tottenhamem. Dzisiejsi gospodarze grają w tym sezonie poniżej oczekiwań i zajmują 13 miejsce z przewagą 4 pkt. nad ostatnim Wolverhampton. Tottenham natomiast plasuje się na miejscu 4 z przewagą 14 pkt. nad ich dzisiejszym rywalem. Everton gra w kratkę, potrafi wygrać na wyjeździe z Manchesterem City żeby potem przegrać 1:4 z WBA. Tottenham natomiast jest w formie, ostatnią porażkę zanotowali 6 Listopada z Boltonem od tamtej pory wygrali 6 spotkań a w 3 był remis. Bardzo dobrze układa się współpraca zawodników oensywnych którzy bardzo dobrze wyprowadzają kontry m.in Lenon,Bale,Modric i Van der Vaart. W obronie również nie jest najgorzej. W dzisiejszym spotkaniu na boisku nie zobaczymy Kaboula i Defoe aczkolwiek Koguty mają kim ich zastąpić. w Evertonie natomiast nie zagra najlepszy strzelec Tim Cahill który przygotowuje się do Turnieju z reprezentacją Australii. Sam Cahill strzelił 9 z 21 goli swojej drużyn i jego brak będzie na prawdę widoczny. Dla Tottenhamu Everton jest ekipą z która zdobyli najwięcej pkt. w historii Premier Leguea, ta ekipa im poprostu leży. Dzisiaj liczę na wygraną Tottenhamu aczkolwiek zabezpiecze typ podpórką a kurs i tak całkiem fajny.

Wolves - Chelsea ⛔ 1:0

Wszyscy wiemy jak obecnie gra Chelsea. Na początku sezonu wygrywali wszystko nawet po 6:0, 4:0. Potem przyszedł niespodziewany kryzys gdzie ekipa Ancellotiego w kolejnych 9 spotkaniach nie strzeliła więcej niż 1 gola i zdobyli w nich tylko 10 z 27 pkt. Dopiero w ostatnim zremisowanym pojedynku z Aston Villa strzelili 3 gole. Patrząc na grę Chelsea widzę jakby zawodnikom przeszkadzała piłka, Didier w ostatnim meczu miał problemu nawet z opanowaniem piłki. Pomimo tego ja uważam że dzisiaj to będzie to spotkanie w którym Chelsea pokaże że jeszcze liczy się w walce o mistrzostwo bo obecnie po rozegraniu takiej samej ilości pojedynków co liderujący Manchester tracą do nich 9 pkt. W dzisiejszym spotkaniu zobaczymy Ivanovicia którego naprawdę brakowało w meczu z Aston Villą bo gdyby troszkę lepsze zachowanie obronców tamto spotkanie powinni wygrać. Powoli również Lampard łapie rytm meczowy i myślę że z meczu na mecz będzie coraz lepiej, w tym spotkaniu możliwe że nie wystąpi Anelka mam nadzieje że trener postawi na Kalou który jest bardzo dobrym Jokerem w jego talii, po wejściu na boisku w meczu z Aston Villą naprawdę ładnie rozbujał grę. Wolverhampton to nie jest jakiś super zespół żeby Chelsea nawet pogrążone w kryzysie nie zdołała pokonać. Ostatnio grają troszkę lepiej aczkolwiek przeplatają dobre mecze np. z wygranym z Liverpoolem 0:1 z przegranym 2:0 z West Hamem. Ta wygrana jest naprawdę potrzebna ekipie The Blues jak i trenerowi który napewno powoli traci uznanie Abramowicza aczkolwiek dalej pozostaje na stanowisku. Chelsea naprawdę musi się brać do roboty ponieważ niedlugo pierwsza czwórka United,City,Tottenham i Arsenal mogą im naprawdę odskoczyc. Historia pojedynków pomiędzy tymi drużynami przemawia z Chelsea i dzisiaj nie liczę na jakieś super łatwe zwycięstwo aczkolwiek liczę na ekipę The Blues.

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Kupon #8 Expekt [Styczeń]
Bolton - Wigan | typ: Bolton [1,70] ⛔ 1:1
Aston Villa - Sunderland | typ: Aston Villa lub remis [1,30] ⛔ 0:1
ako: 2,21
wygrana: 44,20 PLN
zysk: ⛔ 20 PLN

Bolton - Wigan ⛔ 1:1

Bolton zagra dzisiaj z Wigan. Ekipa gospodarzy ten sezon musi uznać za całkiem udany. W ubiegłym sezonie po 21 kolejkach mieli na swoim koncie 19 pkt i zajmowali 17 lokatę. W obecnych mają tych pkt. o 10 więcej i są na 7 lokacie. Przede wszystkim dobrze grają u siebie, na wyjazdach jest troszkę gorzej. W ostatnim czasie spuścili trochę z tonu bo po 15 kolejkach zajmowali 6 miejsce ze stratą 3 pkt. do miejsca dającego prawo gry w el. ligi mistrzów. W następnych 6 spotkaniach mieli bilans 2-0-4 z czego wszystkie mecze przegrane zostały rozegrane na wyjeździe z mocnymi u siebie ekipami Liveroolem,Chelsea,Sunderlandem i Manchester City. Wigan natomiast gra średnio, obecnie zajmuje dopiero 19 miejsce w lidze, a ich gra na wyjazdach nie powala. Dzisiaj w ekipie Boltonu z większych osłabień nie zobaczymy Koreańczyka Lee i Steinssona natomiast w Wigan nie zobaczymy jednego z lepszych graczy ofensywnych N&#39;Zogbii i ostatnio przyzwoicie grającego bramkarza Al Habsiego. Moim zdaniem zdecydowanie więcej stracą gracze Wigan na nieobecności tych 2 zawodników. W Boltonie bardzo liczę na utrzymanie dobrej postawy przed własną publicznością i dobrej grze dwóch bardzo ramkostrzelnych napastników Elmandera i Kevina Daviesa.

Aston Villa - Sunderland ⛔ 0:1

Aston Villa zagra z Sunderlandem. Ekipa gospodarzy od początku sezonu nie zachwyca aczkolwiek powoli ich sytuacja kadrowa się stablizuje i większość zawodników jest już dostępnych i powoli czuję że taki Houliera zacznie zdobywać ważne pkt. w lidze. Sunderland natomiast zajmuje wysokie 6 miejsce a przede wszystkim za gre na własnym stadionie. Na wyjzdach są ekipą do pokonania i wcale nie stawiałbym ekipy The Villans na straconej pozycji. W ostatnim meczu widać było że do składu powrócil Young który dużo wniósł do gry ofensywnej swojej ekipy, znowu dobry występ zanotował Downig, bardzo chciałbym aby trener dał dzisiaj szanse Albrightonowi ponieważ bardzo podoba mi się jego gra. Sunderland dzisiaj troszkę osłabiony, przede wszystkim brakiem Mensaha, ich ważnego pomocnika Cattermola i jednego z lepszych bocznych obronców Onuohy i słaba forma Benta który w poprzednim sezonie strzelał większość goli Czarnych Kotów. Dzisiaj bardziej liczę na wygraną Aston Villi niż Sunderlandu który w tym sezonie wygrał tylko 1 wyjazdowe spotkanie przegrywając nawet z Wolverhampton. Do tego dochodzi coraz lepsza gra Gracze The Villans i fakt że w tym sezonie nie prezentowali się zbyt dobrze to jednak na własnym boisku potrafili zdobywać pkt. przegrywając tylko 2 z 10 spotkań. Również historia potyczek pokazuję że troszkę lepiej radzą sobie w meczach bezpośrednich dzisiejsi gospodarze. Aczkolwiek nie można wykluczyć w tym spotkaniu remisu dlatego opcja z podpórką.

rodrigo 0

rodrigo

Użytkownik
Wczoraj bardzo słaby dzień, własnie wstałem po studniówce i sie załamałem tymi wynikami dzisiaj na szybko 1 kupon bez analizy bo zaraz juve rusza.

Kupon #9 Expekt [Styczeń]
Juventus - Parma | typ: Juventus [1,40]
AS Roma - Catania | typ: AS Roma [1,45]
ako: 2,03
wygrana: 60,90 PLN
zysk:

Do góry Bottom