>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Rezygnacja z bwin!

Status
Zamknięty.
1 0

1986beton

Użytkownik
Po tych wszystkich waszych opiniach o bwin postanawiam konczyc z nimi współprace ???? Dwa razy wypłacałem od nich kasę i było wszystko ok, ale było to dość dawno. Do koga mam się przenieść waszym zdaniem?

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
Marathonbet (najlpesze kursy, często wystawiają jako pierwsi więc są zawyżone), Pinnacle (niska marża, np. kursy na przeciwstawne zakłady po 1,95, szczególnie dobry do sportów w USA), Betcity (patrz Marathonbet plus mają wpłatę bodajże od 1 € i wypłatę podobnie), Bet365 (najlepszy live i bardzo dużo zakładów)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Betcity (patrz Marathonbet plus mają wpłatę bodajże od 1 € i wypłatę podobnie),
buehhehe co ty porownujesz city do mara ? w city po 3 zakladach limit 23 euro wiec z czym do ludzi. lepiej siedziec cicho niz tak radzic..
po pierwsze moze trzeba zapytac na czym dokladnie zalezy koledze(live, kursy, nisza?)

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
buehhehe co ty porownujesz city do mara ? w city po 3 zakladach limit 23 euro wiec z czym do ludzi. lepiej siedziec cicho niz tak radzic..
po pierwsze moze trzeba zapytac na czym dokladnie zalezy koledze(live, kursy, nisza?)
Ja limitu nie mam, wystarczy grać rozsądnie bez surebetów i można grać za więcej niż 23 €, chyba że grasz niszowe ligi, dla kogoś kto jest początkujący ważniejsze jest, żeby miał możliwość niskiej wpłaty i wypłaty niż limity rzędu 100 zł, którego rozsądnie grając i tak nie będzie, lepiej się nie odzywać chamsko jeżeli się nie ma nic do powiedzenia, choć w przypadku niektórych to trudne

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom