>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Resocjalizacja użytkownika

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Zacznijmy od tego, że:
1. Mam bana na HydePark
2. Nie mam prywatnych wiadomości (nie mogę Benkowi podesłać mojego tematu z podliczeniem do vipów ???? http://forum.bukmacherskie.com/f35/super-typy-analizy-pewniaki-100-zakaz-komentarzy-w-temacie-39067-44.html#post2547422 )
3. Nie mogę ustawić sygnatury
Więc tak jestem szanowanym ???? użytkownikiem na tym forum, naspamowałem wam ponad 2000 postów czyli jest tam jakiś wkład w forum, reputacji mam 300 czyli całkiem całkiem. To są moje zalety :grin:.
A moje pytanie brzmi kiedy odblokujecie mi te wszystko ograniczenia i czy je w ogóle odblokujecie? Albo co muszę zrobić by mieć odblokowane wiadomości.
Tak niestety mam bo wysyłałem do ludzi link do strony gdzie sobie można dorobić. Czy to coś złego?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tak niestety mam bo wysyłałem do ludzi link do strony gdzie sobie można dorobić. Czy to coś złego?
tak, na forum zabrania się reklamowania konkurencji. Czy klienci Carrefoura w Carrefourze dają zaproszenia do Tesco?
3. Nie mogę ustawić sygnatury
W sygnaturze też miałeś fajoskie linki, z tego co pamiętam.
A co do innych Twoich słów wybaczysz, że się nie odniosę, bo to już nie moja brocha, ale sytuacje z blokiem Twoich PW i sygnatury kojarzę, w związku z tym piszę.

Otrzymane punkty reputacji: +8
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
A jaka to była konkurencja? Przecież to nie była strona związana pod jakimkolwiek względem z bukmacherką, a już nie mówiąc o sporcie.
Parę osób nawet mi podziękowało za tą stronę gdzie mogli sobie dorobić te 2-5 zł dziennie. A przede wszystkim kierowałem tą stronę do takich osób którzy puszczają takie tanie taśmy.
Powiedziałbym nawet, że FB na tym nic nie straciło, a raczej zyskało ???? . Użytkownicy mają pieniądze = więcej grają, typują itp.
Nadal czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku o zdjęcie tych ograniczeń ???? .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dawno takich głupot nie czytałem.
1. Regulamin zabrania:
Umieszczania linków referencyjnych, czyli reklamowanie własnych linków do programów partnerskich. Zakaz obowiązuje bezpośrednio na forum oraz jako prywatne wiadomości
2. Nie wiem ile osób Ci podziękowało, ale na pewno 4 osoby zgłosiły twoje wiadomości jako niechciane, czyli SPAM. Użytkownicy nie życzą sobie tego typu wiadomości. Czym więcej spamu tym mniej użytkowników, bo takie działania zniechęcają. Przykład kont e-mail, dlaczego ludzie wolą np. gmail, a nie o2 gdzie dziennie dostajemy min. 5 niechcianych wiadomości. Więc proszę Cię nie pisz o korzyściach dla forum, bo korzyści masz tylko Ty, a forum straty. Powinieneś bana dostać za takie działania....
&quot;Wniosek&quot; został odrzucony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom