>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reser - TYPY & ANALIZY

reser 2

reser

Użytkownik
Witam.
Na forum już trochę jestem, ale jako obserwator. Teraz mam nieco więcej czasu, więc podzielę się z wami moimi typami i niekiedy analizami. U buków gram od około 5 lat z różnym skutkiem. Teraz powracam po dłuższej przerwie i chcę pograć dla przyjemności, na dosyć niskich stawkach i z niskim budżetem. Mój cel to zgromadzić większe środki na poważniejszą grę. 3majcie kciuki.

Bukmacher: Star-typ Sport
Budżet: 100zł
Podsumowanie w każdy piątek.
Nie pozwalam na komentarze. Z chęcią porozmawiam na PW.

reser 2

reser

Użytkownik
Tydzień 1
Kupon #1

⚽ Dinamo Mińsk - BATE Borysów (1.60) ⛔
???? M. J. Martinez-Sanchez - V. Williams (1.25) ✅ ???? G. Monfils - L. Kubot (1.25) ⛔
Stawka: 20zł
Kurs: 2,20
Ew. wygrana:
43,96zł
Bukmacher: STS
SALDO: 80zł

reser 2

reser

Użytkownik
Tydzień 1
Kupon #2

⚽ Ponte Preta - Vitoria (1.90) ⛔ tragizm... ???? ⚽ Panama - Incasa (1.90) ✅ ⚽ Fukuoka - Jubilo Iwata (1.85) ✅ Stawka: 5zł
Kurs: 5,87
Ew. wygrana: 29,36zł

SALDO:
75zl

reser 2

reser

Użytkownik
Tydzień 1
Kupon #3

⚽ Asker - Randaberg (1.33) ⚽ Assyriska - Qviding (1.25) ⚽ Motala - Varberg (1.75) ⛔ Stawka: 20zł
Kurs: 2,56
Ew. wygrana: 51,16zł

SALDO: 55zł

reser 2

reser

Użytkownik
Po głębszym zastanowieniu nie widzę sensu gry w STS. Uboga oferta, która praktycznie uniemożliwia grę na single przez ograniczenia, które wymuszają stawianie 3 typów na jednym kuponie. Musiałem przez to zmienić swoją taktykę i jak widać nie jest to opłacalne.
Dlatego proszę o zamknięcie tego tematu, a ja niebawem powrócę z nowym, tym razem z bet365 .

Do góry Bottom