>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Renomowany bookmaker na wysokie zakłady bokserskie

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Witam Was!

Od ponad dekady w mniejszym lub większym stopniu śledzę wydarzenia z zakresu boksu zawodowego, światowego oraz krajowego.
Zauważyłem, iż w przypadku nieco dogłębniejszej analizy zawodników, ich wcześniejszych walk, ich słabych i mocnych stron, jak i wzajemnych relacji czynników powyższych, udaje mi się trafnie wytypować wyniki spotkań.
Oczywiście, pomijam obstawianie rundy, w której nastąpi TKO/KO - to, może z wyłączeniem Gołwkina czy kiedyś Valero, czysty hazard.
Dlaczego by nie pobawić się w typy u bookmakerów?

Jednak zależałoby mi na kilku aspektach. Oto one:
1. Szeroka gama zakładów z zakresu boksu światowego i polskiego.
2. Renoma spółki.
3. Brak robienia problemów ze stawianiem większych kwot i wypłatą ewentualnych wygranych. Jakieś limity, ciupanie po kilkaset euro na dzień itp. odpada.
4. Przelewy bezpośrednio bank-book-bank, bez pośrednictwa różnych wirtualnych operatorów, bitcoinów.
5. Nieodwoływanie zakładów w przypadku dużej zmiany kursów u konkurencji lub na podstawie typów grających albo po oficjalnym ważeniu.

Nie byłyby istotne:
1. Mniejsza konkurencyjność kursów w porównaniu do innych firm.
2. Brak zakładów &quot;live&quot;.
3. Brak szerokiego wachlarza handicapów, kuponów łączonych, itp.
4. Bonusy za rejestrację.

Jakiego booka moglibyście zasugerować?
A jaki bank polski lub zagraniczny do celów wpłat i wypłat polecalibyście?
Na co, biorąc wskazane punkty pod uwagę, winienem uważać?

Czy William Hill byłby dobrym wyborem czy może sugeruję się powszechną rozpoznawalnością firmy, nie zaś aktualnymi jej praktykami?

Byłbym rad za wszelkie porady i sugestie osób mających praktyczne doświadczenie w zakładach bokserskich na wyższe kwoty.

Dzięki!

Do góry Bottom