>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Remisujemy - Zarabiamy

liverpolczyk 0

liverpolczyk

Użytkownik
W itajcie !
* * *
▶ R emisy dają nam największy zysk, niezależnie od tego za ile zagramy.
Od ponad roku staram się grać tylko i wyłącznie wyniki &quot;X&quot; ze skutecznością ok 65% .
Przeważnie grywam na sts, bet365 oraz bet-at-home.
▶ S taram się mniej więcej selekcjonować poszczególne remisy na zasadzie progresji. Czym jest progresja? Jest to nic innego jak sposób gry w zakładach bukmacherskich, który polega na wybraniu odpowiedniej drużyny (piłka nożna, rzadziej hokej) i obstawianiu remisu w jej kolejnych meczach, aż do momentu wygranej. Na każdy kolejny mecz należy określać odpowiednio wyższą stawkę, tak aby ewentualna wygrana pokrywała sumę dotychczasowych kosztów + obrany przez nas zysk.
▶ W idziałem, że na forum jakiś czas temu był taki wątek, jednak temat upadł. Nie będę wrzucał typów na siłę. Jeśli już coś wrzucę to znaczy, że gram ten typ z własnych środków.
▶ N ajbardziej &quot;remisowe ligi&quot; z których korzystam:
- Ligue 2
- Francja - National
- Ekstraklasa
- Egipt
- Izrael
- Belgia
- 2 Bundesliga
- Anglia - Championship
- Anglia - League One
- Anglia - League Two
▶ N ie obiecuję kokosów, nie jestem jakimś internetowym bukmacherem który zakłada konta na fb bo trafił kilkaset złotych. Przegrałem wiele, ale również wiele wygrałem.

liverpolczyk 0

liverpolczyk

Użytkownik
#1.
Kazachstan / 1 Liga - Grupa Mistrzowska
Aktobe - FC Astana ⛔
Typ: X
Godzina: 16:00
Wynik: 0-1 (81&#39;)
Mecz drużyn sąsiadujących w tabeli mających po 22 punkty. Aktobe zremisowało u siebie 3 z 5 z ostatnich meczów grając z Astaną. Kursy na ten mecz oscylują w granicach od 2.90 do 3.25 więc myślę że jak na pierwszy ogień możemy zaryzykować singla za 20 / 30 złotych.
Obie drużyny w dalszym ciągu będą walczyły o mistrza więc jak dla mnie szykuje się niezwykle zacięty meczyk ???? Tym bardziej że mają tyle samo punktów co lider - drużyna Almaty. I tak jak pisałem, od lidera różni te drużyny ilość remisów.

liverpolczyk 0

liverpolczyk

Użytkownik
#2.
Chorwacja / 2 Liga
Imotski - Rudes
Typ: X
Godzina: 18:00
Wynik:
Inauguracja 2 ligi chorwackiej. Dzisiaj spotykają się drużyny które dotychczas zagrały ze sobą 3 mecze z czego dwa zakończyły się remisem. Kurs niski jak na remis. Na bet356 obecnie oscyluje w granicach 2.80 więc opcja dość kusząca. ????
Zagram raczej podobnie jak wczoraj - za ok 20 / 30 zł na spokojnie.
Pozdrawiam !

Do góry Bottom