>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Remisowy goliat

N 0

nyc

Użytkownik
Cześć ???? Jestem nowy na forum i chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych graczy.

Ostatnio zagrałem heinza za stawke 1 na remisy 2 6 spotkaniach (1 z marokanskiej, 2 z segundy III, 2 z segundy IV i 1 z serie b). Oto wyniki:

Ternana - Ascoli 2:1
La Roda - Villanovesse 2:2
MAS Fes - HUSA Agadir 1:1
Atletico Balleares - Sant Andreu 2:1 (gol dla gospodarzy w 87 min)
Sevilla Athletico - Cacereno 1:2 (gosp. przeważał 9/3 w celnych strzałach)
Espanyol B - Valencia Mestalla 2:2

miałem zagrać goliatha, ale nie chciałem szarżować, nie majac zadnego doswiadczenia w wyszukiwaniu remisów, a w rezerwie miałem jeszcze 2 spotkania z rpa zapisane na kartce, które skonczyły sie wynikami:

Bloemfontein Celtic - Black Leopards 1:1
Chippa United - Mamelodi Sundowns 1:1

Grajac goliata za stawke 1 w przypadku wytypowania 8 remisów mozna zgarnac ponad 65 tys. (zakładajac ze kazdy kurs wynosi 3), natomiast trafiajac 4, stawka sie zwroci. To co zobaczyłem w ostatni weekend spodobało mi się, 3 nietrafione mecze były bardzo wyrownane, śledziłem je na żywo i naprawde niewiele zabrakło.

Co sadzicie o tej taktyce gry? Macie może jakieś wskazówki pozwalające znaleźć remisy z dużą skutecznością? ????

N 0

nyc

Użytkownik
pokazywarka.pl /g83ll3/
Tu jest zrzut kuponu, zrobiłem spację, bo mam za mało postów i nie mogę umieszczac linków i grafik ????

N 0

nyc

Użytkownik
Procent remisów w ligach to podstawa, wg soccervista najlepiej nadaja sie 2 ligi marokanskie, segundy B, 2. liga grecka, ekstraklasa rpa. Z tego co sie orientuje nalezy tez wybierac ligi w ktorych pada jak najmniej goli. Na co zwrocic uwage przy wyborze druzyn oprocz bilansu bramek, pozycji w tabeli, liczbe remisów w sezonie, formy w ostatnich 5 spotkaniach, bilansu bramek w ostatnich 5 spotkaniach, liczby remisów odpowiednio u siebie i na wyjezdzie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Cześć ???? Jestem nowy na forum i chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych graczy.

Grajac goliata za stawke 1 w przypadku wytypowania 8 remisów mozna zgarnac ponad 65 tys. (zakładajac ze kazdy kurs wynosi 3), natomiast trafiajac 4, stawka sie zwroci. To co zobaczyłem w ostatni weekend spodobało mi się, 3 nietrafione mecze były bardzo wyrownane, śledziłem je na żywo i naprawde niewiele zabrakło.

Co sadzicie o tej taktyce gry?
Goliath

Goliath to 247 zakładów na 8 selekcji w 8 różnych wydarzeniach, 28 dubli, 56 tripli, 70 z czterema zdarzeniami, 56 z pięcioma zdarzeniami, 28 z sześcioma zdarzeniami, 8 z siedmioma zdarzeniami i 1 z ośmioma zdarzeniami.

Posługując się podanymi przez Ciebie parametrami : stawka 1j. i kurs dla remisu 3.00 - zobacz co możesz uzyskać przy tym samym trafieniu 4 remisów dającym Ci jak napisałeś: &quot;zwrot&quot; grając Goliathem, ale przy zastosowaniu klasycznego systemu pełnego 4z8 mającego 70 zakładów.

Wbrew pozorom, kosztujący 247 jednostek system Goliath nie daje jednak tego zwrotu przy trafieniu 4 , gdyż wtedy ( powtarzam: przy tych Twoich parametrach! ) odbierzesz 243 jednostki ponieważ:

a/ za duble ( 2z4=6) 6*9=54
b/ za triple ( 3z4=4 ) 4*27=108
c/ za quadruple ( 4/4 ) = 1*81=81
RAZEM:54+108+81=243

ale grając za te same 247 jednostek w systemie 4z8=70 czyli 247:70=3.52 jednostki za zakład i mając trafione 4 remisy odbierzesz 3.52* ( 3^4=81) =285 jednostek i tu da to realny zysk a nie stratę 4 jednostek jak grając Goliathem.

.

N 0

nyc

Użytkownik
@edi8 Nie znam sie za bardzo na systemach 4 z 8, 5z8 itd. Jeśli chodzi o ten zwrot z goliata to oczywiscie zauwazylem, ze traci sie kilka złotych, natomiast kursy na remisy sa zazwyczaj ciut wyzsze, w ostateczności strata tych kilku złotych to nie tragedia.
Mógłbym prosić o wyliczenie wygranych z systemu 4/8 zakładajac trafienie 4, 5, 6, 7 i 8 remisów? Dla goliata przy wczesniej podanych założeniach wypada to następujaco (stawka 1 zł na zakład):
5 trafionych - 761 zł na czysto
6 trafionych - 3830 zł na czysto
7 trafionych - 16 115zł na czysto
8 trafionych - 65 264 zł na czysto

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@nyc , wolę dać Ci wędkę a nie rybę i dlatego podam link do kalkulatora bukmacherskiego , który po wpisaniu danych jak kursy, stawki i spodziewana skuteczność trafień - wyliczy, gra którym systemem pełnym będzie najeekonomiczniejsza:
http://eurogol.maniak.pl/rozpisy/

N 0

nyc

Użytkownik
@edi8 Wielkie dzieki, napewno sie przyda ???? Na co zwracac uwage przy typowaniu remisów oprocz czynników, które wyżej podałem? Masz jakies wyprobowane sposoby?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@nyc, w dziale KUPONY mam taki wątek &quot;Dwa łyki sportowej statystyki by &quot;edi8&quot;:

http://forum.bukmacherskie.com/f15/dwa-lyki-sportowej-statystyki-by-edi8-44163-21.html

i tam podaję typy dobrane wyłącznie na podstawie wychwyconych przeze mnie trendów i tendencji do określonych wyników w ramach analizowania poprzednich wzajemnych spotkan pary aktualnych rywali, czyli H2H ale głównie na boisku/parkiecie/lodowisku obecnych gospodarzy.
Daje to całkiem niezłe wyniki , bo po oddaniu 1008 typów mam skuteczność ok.49% przy średnim kursie trafionego typu 1.97 - co przy grze nawet płaską stawką jest bardzo zbliżone do remisu w kasie , a grane w ramach moich różnorakich patentów przynosi dobre efekty...

Często-gęsto w ten sposób wyławiam także remisy - o czym wczorajszy remis w szwedzkim hokeju może zaświadczać.

.

N 0

nyc

Użytkownik
Imponujące, gratuluje intuicji i wytrwałości, z przyjemnością prześledzę cały temat. Na pierwszy rzut oka zauważyłem, że porównujesz wyniki z poprzednich konfrontacji 2 zespołów (tego kryterium nie biore pod uwage), jak myślisz czy ma to duży wpływ na możliwość pojawienia sie remisu?
Nie mam na ten temat zdania, ale wydaje mi sie, że to bardziej przydaje sie w grze na undery/overy

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
A co byście powiedzieli na granie remisów systemem Patent ?
Przy 2 trafieniach jest zwrot 200% zainwestowanej kwoty, a przy 3 trafieniach mamy 900% zwrotu stawki.

N 0

nyc

Użytkownik
no ale majac 2/3 skuteczności w systemie heinz koszt wyniesie 57zł, a wygrana 180, to ponad 300 procent. W patencie to tylko 200%, przy stawce całkowitej 84 możesz wygrac tyle samo. Wydaje mi sie, ze przy dokładnym doborze meczy skuteczność obstawiania rośnie jeśli puscimy ich wiecej, a moze tylko mi sie wydaje...

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Heinz - o tym nie pomyślałem.
Tutaj przygotowałem mój test gry na remisy Patentem: https://www.dropbox.com/s/aungbxvfp9wf4y4/patent%20remisy.pdf
Mecze są w takiej kolejności jaka jest na oddsportal.com, dobór meczy to oczywiście ligi remisowe.
Dobór meczy do konkretnych kuponów nie był analizowany, pykałem po kolei.
Za 2 dni to podsumuję, a także sprawdzę jakie byłyby rezultaty gdyby grać to singlami, oraz Heinz&#39;em, tak jak napisał nyc.
Test metodą Heinz na przykładzie tych samych meczów. Kolejność również zachowana: https://www.dropbox.com/s/unaa42gzbiie635/heinz%20remisy.pdf
Kluczem w tej metodzie gry będzie odpowiedni dobór meczów na kuponach.
Zobaczymy jak wypadną moje testy za 2 dni.
Dorzucam także symulację gry metodami Heinz i Patent, przez cały dotychczasowy sezon marokańskiej Botoli, gdzie procent remisów wynosi 40 (dane z http://www.eprogresja.pl/statystyki/pilkarskie/remisy_w_ligach/?r=1). Mecze brane po kolei od najstarszych z oddsportal.com, kurs również z tego portalu. Brałem pod uwagę średni kurs.
Symulacja: https://www.dropbox.com/s/rdcxw77uwv53s8j/remisy%20heinz%20vs%20patent.pdf
Moje spostrzeżenia są takie:
Heinz: Yield nabity przez drugi kupon grany tym systemem. Takie coś zdarza się dość rzadko. Poza tym kilka kuponów z wygranymi ponad 200j. Według mnie, i pomimo tak wysokiego yield&#39;u ten sposób, może łatwo doprowadzić do strat. To że tu wyszedł taki yield, nie gwarantuje powodzenia w przyszłości.
Patent - metoda dość bezpieczna, ale czy zadowalająca ? Hmm.. yield 24%, na dłuższą metę fajny. Osobiście jeśli miałbym to grać to jeden kupon za stawkę 10-15 euro na kombinację czyli 70-100 euro na cały kupon. Przy mniejszych kwotach, nie wiem czy jest sens się w to bawić.
Co wy o tym myślicie ?

N 0

nyc

Użytkownik
Według mnie lepsze statystyki oferuje serwis soccervista:
soccervista.com/soccer_leagues_ordered_by_number_of_goals.php

Zupełnie nie rozumiem po co grac mecze bez analizy i liczyc na łut szczescia... ????
Mecze do ostatniej kolejki wybierałem przez 3 dni, stwierdzajac, ze niektore ligi w tej kolejce danej ligi sie po prostu nie nadaja i od pełnej 8 dzieliły mnie 3 gole w 3 spotkaniach.

Nie wziałem pod uwagę meczy w ligach gdzie pada duzo remisów i duzo goli, a zdawałoby sie, ze nadawałyby sie:

Hearts - Dundee 2:1
Gazientospor - Mersin 2:1
Sivaspor - Elazigspor 3:1
Bari - Cesena 1:1 ( 8 zółtych, 3 czerwone)
Spezia - Padova 2:3 ( 2 gole spezii nieuznane)
Grosseto - Regina 0:1
Den Haag - NEC Nijmegen 2:0

Wszedł tylko 1 i to nie wiem jakim cudem, skoro goscie grali w 9, a gospodarze przewazali cały mecz...

Przykładowo w szkockiej pada srednio 2.81 a w marokanskiej elite 2 zaledwie 1.82 gola na mecz.
Wobec tego wydaje mi sie ze lepiej przyjąć zasade, niz pominac pierwszy etap:

Jeżeli w lidze pada mało goli ==&gt; sprawdzam ile procentowo pada w niej remisów.

Segundy nie za bardzo mi pasuja, zauwazylem, ze pada u nich sporo goli, w koncu to hiszpania.
Zastanawiam sie nad wyborem lig arabskich (3 poczatkowe nieanalizowane jeszcze): Tunezja, Algieria, Iran, Maroko (GNF1, GNF2), RPA (2 ligi, co ciekawe w ekstraklasie pada mniej goli i jest wiecej remisów), Grecka B-ethniki, w razie potrzeby dobierac pojedyncze spotkania z Segund B gr. I, III i IV, ale bardzo ostrożnie.

Zdecydowanie należy unikać Portugalskiej Superligi, Eredivisie, Spor Toto Super Lig, Ligue 2, Serie B i szkockiej pomimo tego, że zajmuja wysokie miejsca w &quot;rankingach remisowych&quot;.

Są na tym forum jacyś dobrzy wyjadacze od wyszukiwania remisów??? ????

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
????
... grałem jakis czas na remisy ( niecałe 2 lata progresją ) i powiem , ze nie warto !!! Proponuje Ci : X/1 . Lepsze kursy , krótrze serie . Jezeli dalej bedziesz zgłębiał temat to jeszcze lepsze jest CS HT/FT . Kursy od 9.00 do 14.00 . Uwierz mi jak dobrze dobierzesz mecze wygrana jest całkiem fajna i warto poczekać . Przemyśl , zastanów sie i wybierz . Twój wybór. Kozystałem ze strony eprogresja.pl w doborze serii . Pozdrawiam .

N 0

nyc

Użytkownik
Zeby była dobra kasa kurs musi oscylować w granicach 3. Ostatnio puściłem heinza na kursy ok 1.4 (wybierałem liderów/wice grajacych z koncowka tabeli, statystyki oczywiscie byly miazdzace) i weszły 2 mecze!
Skoro juz ryzykowac to po dobrym kursie, iść na jakość nie ilość, zapewniam Cie, że bardzo ciezko znalezc te 8 &quot;nadajacych sie&quot; w jednym tygodniu. Zobaczymy co z tego bedzie, następna fajna kolejka dopiero w trzech króli.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
... grałem jakis czas na remisy ( niecałe 2 lata progresją ) i powiem , ze nie warto !!! Proponuje Ci : X/1 . Lepsze kursy , krótrze serie . Jezeli dalej bedziesz zgłębiał temat to jeszcze lepsze jest CS HT/FT . Kursy od 9.00 do 14.00 . Uwierz mi jak dobrze dobierzesz mecze wygrana jest całkiem fajna i warto poczekać . Przemyśl , zastanów sie i wybierz . Twój wybór. Kozystałem ze strony eprogresja.pl w doborze serii . Pozdrawiam .
Jak dobierasz mecze oraz prawdopodny wynik ht/ft ? H2H ? Ostatnie mecze ? Rozwiń trochę swoją myśl..

Do góry Bottom