>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Remis w krykiecie? (test match)

K 1

king84

Użytkownik
Witam i na wstępie pragnę się przywitać, bo to mój pierwszy post.
Jestem nowy na forum ale o bukmacherce trochę tam wiem.
Gram od niedawna ale intensywnie się uczę... najczęściej na błędach które już niejedną pensję zjadły. Kiedyś pracowałem w kasynie, więc trochę się hazardowego &quot;życia&quot; naoglądałem... i jak ludzie przegrywali rodziny i spore firmy brodząc w tym gównie.
Oprócz zakładów sportowych interesuję się forexem (trading) oraz analizą matematyczną systemów bukmacherskich... lubię je logicznie obalać.
Moja opinia o progersji... &quot;Najpierw w rok wygrasz mieszkanie, później w dzień przegrasz kamienicę. Progresja przegrywa z tobą przez pierwsze 11 rund i nokautuje jednym ciosem na 5s przed końcem... Progresja morduje jedną serią&quot; ... to wersja optymistyczna-gorzej gdy znokautuje w pierwszej rundzie ;P ... a z drugiej strony można na tym dużo i szybko zarobić, tylko trzeba mieć odpowiednią wiedzę i przede wszystkim sporo szczęścia. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze najczęście ludziom najpierw się udają i zaczynają ufać tej &quot;progresji&quot;.... a koniec historii najczęściej jest podobny

To tyle wstępu... teraz pytanie...
Czy jest jakaś inna możliwość uzyskania remisu w meczu testowym krykieta oprócz takiej samej liczby runów po 2 inningsach i wyelminowaniu wszystkich graczy?
Dodam tylko, że chodzi mi o &quot;TIE&quot; a nie &quot;DRAW&quot; ...
pozdr

Do góry Bottom